sneijder ile anlaşıldı yalanı

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
Son 5 ayda 500 defa söylenmiş haberi yapılmış yalandır.Tamamen sneijder'i caydırma çalışmasıdır.
Abartısız 5 aydır başkanından hocasına evet anlaştık açıklayacağız deniyor.Gerçekten ilginç.

Adamların doğru tek kelimesi yok ki bu doğru olsun.

Birileri çok pis dayak yieyecek,bakalım kime nasip olacak

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

Sneijder ile uzatilcak merak etmeyin.
En gec ocak ayinda uzatilir tahminim ama sorun sadece Sneijder olsa ya keske.

Nesi doğru ki bu kelimesi de dogru olsun.Şahsen bu dakikadan sonra başkanın ben Allah bir dedigine inanırım sadece

Taraftarı susturmak için nitekim sustu herkes amaa bu taraftar neden Floryayı basmıyo onu çözemiyorum

Subat 2015 de soz verildi Sneijder e, menejeri de bunu dogruladi. Sezon sonu imzalar atilacak dendi, bugun 21 - 09 - 2015. Hala ortada birsey yok. Biraz daha gayret yeni sezona kalacak.

Yalanci hainler. Bunlarin lafina inananlarda kabahat, KAP görmeden inanmam bunlara.

Almanci Hakan gormeden konuya kilit vuralim

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ocakta juveye gider zaten performans düşüklüğü sebebide eminim bu yönetim adam kalmak istiyo ama yönetim göndermekte kararlı.

şimdi bu çapsız başkan haber türke çıkıp sneijder in menajeri hafta için de gelecek imzaları atıcaz oyuncuyla bir problem yok dememişmiydi yoksa ben mi uyduruyorum 1 hafta gecti menajer hala ortda yok buna laf yetiştirmekten bıktım adam yalan makinesi taksan patlatıcak resmen bunlarda öyle bir bal varkı başkanından td sine kadar şimdi antep maçını yener astanayı yener kimsenin aklında istifa diye bir şey kalmaz

Geri
Üst Alt