Sneijder Kefil Oldu: "Kalmalı"

max 250 bin euro senelik, kabul etmezse gidip pttde oynar,, bikaç seneyede 2 ya da 3.lige gider.

satasma cikarmak benim keyif aldigim bir sey olmadigi icin asla isim vererek ve cok nadir durumlar haric alinti yaparak elestiri yapmam . fakat diger yandan bu mesaji okuyan ve gecmiste emreyi elestiren kisilerin kendi yaptigi yorumlarin sneijderin lafiyla degistigini animsatmakta da yanlis bir durum yok

belki iclerinden biri cikar "evet dogru ben fikrimi degistirdim" der ,benim gorevim onlarin gecmiste emre aleyhine mesajlarini bulup cikarmak degil .. ama bunu yaptiklarini goruyorum

Emre, basit oynadığında çok faydalı bir futbolcu. Bence de doğru karar.

Sneijder 2ci kaptan ise fikrini söyleye bilir bir oyuncu hakında.

Emre kalmalı kesinlikle. Yerliler kalite olarak kaynıyor zaten ki emre gibi oyuncuya hayır diyeceğim.

Kadromuzda bulunmalı bence de. Bu konuda Sneijder'e katılıyorum.

Yine doğru bir karar ve yine Sneijder

Seneye takım kurarken de Sneijder'den fikir alın bari....

Haber doğru değildir de ,doğru olduğunu farzedip yorum yaparsak ; snejder bırak böyle şeyleri top oynamana bak. Seni çok severim bu sene takım yüzünden sen de kötüsün ama yapma . Bir Zaman gitme muhabbeti , şimdi bu tür haberler kasıtlı da olsa Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Drogba melo gibi adamlar gidince yalnız kaldın biliyorum ama seni de böyle görmek üzüyor Adamı. Olsun ama sen de gidersen takımda isimli Adam kalmayacak gitme ve ilk senelerdeki gibi oyna . Dursun varken zor biliyorum ama istersen yaparsın ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dogru karar. Sozlesmeyi uzatip ispanyaya surulmeli

Geri
Üst Alt