Sneijder: "Kötü oyunun sebebini diğer arkadaşlara sormak lazım"

Kendisi ne oynuyor da başkasına laf ediyor. Kendi kepazeligini düzeltsin evvela. 5 milyon para alıyor.

Adama sormazlar mı 1,5 senedir sen napıyorsun sevgi kodugum diye? Son 1,5 senede yaptıgın en iyi şey Xess Xava, onun da bize bi faydası yok

bruma ve muslera harici yatacak yeriniz yok hiç birinizin.

Ulan 10 numara oynuyorsun 3-2lik Osmanli macindan beri (22 mac) golun yok.Bu nasil aciklamadir boyle?

Koşabilseydi bencede iyi oynamış olacaktı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir kere bir takimda hic bir oyuncu diger arkadaslari icin boyle yorum kosullar ne olursa olsun yapamaz, bunu bir kenara koyalim ,bunu muslera ya da bruma da yapamaz

Ikincisi , sen bu takimda 22 mactir gol atamiyorsun , bugunkulerle beraber 50 ye yakin sutun var , 4 milyonun uzerinde maasin var , sen ekstra bir seyler yap diye bu para sana veriliyor, kalkip senin 3 te 4 te bir parani alan josue yapamasa da sen yapacaksin , sen ne yapiyorsun ?

benzer seyleri selcuk icin de soylerim , sen 2011 den 2019 a dek sozlesme yapmissin , 10 haftada 1 frikik golu katkin var , el frenisin , her top yana geriye .

yerine giren josue ,podolski en az onlar kadar bitik , onu da yonetime ve teknik heyete soracaksiniz

semih in rezalet oldugunu gore gore haftalardir diger rezil chedjou ile oynatan td ye soracaksiniz

Ne bir pas
ne bir adam geçme
Ne bir şut
Ne takım defansına yardım
Ama lafa geldi mi iyi oynadı oluyor yok böyle bir şey

takim olarak kötüyüz son bir kac mactir bruma cikiyor maclari kopariyordu oda bügün hic gözükmeyince puan kayiplari geldi

Defansa yardım etmiyor diyende kördür adam ne kadar defansa yardım edebilir. Sabriyi izleyip izleyip sneijder sanmayın. Koridor etti kanadı ve bu lafı da yiyen kendisi. Kaç maçtır kendini üçlü dorvetin sağ kanadı sanıyor. Böyle oyun oynama hakkı yok. Maçın başında başlıyor buna geriye koşmaktan milletin götü çıkıyor

Son düzenleme:
Tamam'da bu konuyu intern alacaksin medya basinla degil Sneijder. Medyaya ekmek veriyorsun boylece

1.5 yillik formsuz, ve 5 milyon avro maaliyeti olan oyuncunun hem suclu, hem güclü olmasi gayet dogal. Yok gol atmaz, defans yapmaz, aslinda da top da oynamaz digerek bu adami kim poh pohladi ? Gören deep lying playmaker zannedecek adami.

Ama burada futbol expertleri Sneijder´i baba antrenörü Mourinho´dan bile iyi biliyorlar güya. Bir takimin yildizi isen, zaten bir cok görevi yerine getirebilme kabiliyetin olmasi lazim.

Allahın cezası egoist herif defol git la bu klüpten nefret ediyorum bu huyundan koca GALATASARAY lan bura babanın çifliği değil her bok gibi oynayıp hata yaptığında ha hakem'a sallar ya rakibe suç bulur ya sahada arkadaşlarına bağırır şimdi çıkmış arkadaşlarını kötülüyor basına tamam herkes bok gibi oynuyor ama şöyle düşün Sneijder efendi Sinan 600 bin avro alıyor verdiği mücadeleye bak Bruma 1 milyon avro alıyor verdiği mücadeleye bak sen göbeğini büyüte büyüte 5milyon avro +500k babana menajer diye para veriyoruz fiyat/performans olarak ligin en kötü 2 futbolcusunda sahibiz Selçuk&Wesley
Ben seni çok seviyordum kişiliğin futbolculuğun tecrüben klasına dediğim hiçbirşey yoktu seni istememin tek sebebi form düşüklüğü ve yaşındı ama artık şu hareketlerin açıklamalarından dolayı nefret ediyorum senden al JoR-Selçuk'u da defol git la bu klüpten sana olan sevgi saygı sana saha içinde verilen rahatlığı serbestiği sana verilen paralar eline gözüne dursun diyorum hergün dahada nefret edicem gitmediğin her gün için bunları sadece Wesley'e demiyorum Sabri selçuk semih ched hamit poldi sneijder yasin kim gelirse işte aklınıza ama en başta Sneijder_selçuk_poldi ve maalesef çapsız JoR'e

Günden güne daha da sıradan bir futbolcu haline geliyor. Etrafında çok daha kötü futbolcularla oynayıp da takımı taşıdığı zamanları biliyoruz. O görüntüsünden çok çok uzakta artık. Verdiği demeç de saçmalıktan başka bir şey değil. Kötü oyunun ana sebeplerinden biri de kendisidir zira.

Geri
Üst Alt