- 27 Ocak 2010
- 131.995
- 97.027
- 5.488
Vur daha yaşıyolar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam kac sezondur Umut'a assist yapmakla ugrasiyor, sonra birileri cikiyor bu niye gol atmiyor diyor
Kac tane assist yapmis beyler, sadece bu sezon?
Kardes dalga mi geciyorsun, adam orta acti diye assist saymicakmisin? Sende abartiyorsun, bazi yerli oyunculari savunmak icin yaptiginiz hareketlere bak, insan utanir ya.Ulan hepsi ya duran top ya orta'yla Sneijder'in en son ne zaman akan oyunda gol veya asist yaptığını hatırlıyor musun 1.5 yıldır hatırlamıyorumda ben :38573:![]()
Tamam da bunun sonu yok ,biri de gelir selcuk da frikikten gol atti ,ben de onu soylerim der ... boyle uzar gider
uzun lafi kisasi su .. hepsi kotu .. kendimize sempatik geliyor diye iclerinden kafamiza eseni secip iyiymis gibi gosteremeyiz
Ulan hepsi ya duran top ya orta'yla Sneijder'in en son ne zaman akan oyunda gol veya asist yaptığını hatırlıyor musun 1.5 yıldır hatırlamıyorumda ben :38573:![]()
Bir kere bir takimda hic bir oyuncu diger arkadaslari icin boyle yorum kosullar ne olursa olsun yapamaz, bunu bir kenara koyalim ,bunu muslera ya da bruma da yapamaz
Ikincisi , sen bu takimda 22 mactir gol atamiyorsun , bugunkulerle beraber 50 ye yakin sutun var , 4 milyonun uzerinde maasin var , sen ekstra bir seyler yap diye bu para sana veriliyor, kalkip senin 3 te 4 te bir parani alan josue yapamasa da sen yapacaksin , sen ne yapiyorsun ?
benzer seyleri selcuk icin de soylerim , sen 2011 den 2019 a dek sozlesme yapmissin , 10 haftada 1 frikik golu katkin var , el frenisin , her top yana geriye .
yerine giren josue ,podolski en az onlar kadar bitik , onu da yonetime ve teknik heyete soracaksiniz
semih in rezalet oldugunu gore gore haftalardir diger rezil chedjou ile oynatan td ye soracaksiniz