Sneijder: "Kötü oyunun sebebini diğer arkadaşlara sormak lazım"

Vur daha yaşıyolar.

bu kendini ortasaha sanan zat 1,5 yıldır top oynamıyor hala burada yalayan var yıllık 5m euro alıyor en son ocak ayında gol atmış 2017'de onu kutlucaz şunun şurasında ne kaldı

Adam kac sezondur Umut'a assist yapmakla ugrasiyor, sonra birileri cikiyor bu niye gol atmiyor diyor :D

Kac tane assist yapmis beyler, sadece bu sezon?

hala iyi onyadi diyorlar sneijder eski sneijder degil bunu kabul edin sut atma kabiliyeti vardi oda toz oldu gitti.
bugün kactane pas hatasi yapti bi onu inceleyin.

Adam kac sezondur Umut'a assist yapmakla ugrasiyor, sonra birileri cikiyor bu niye gol atmiyor diyor :D

Kac tane assist yapmis beyler, sadece bu sezon?

Ulan hepsi ya duran top ya orta'yla Sneijder'in en son ne zaman akan oyunda gol veya asist yaptığını hatırlıyor musun 1.5 yıldır hatırlamıyorumda ben :38573::confused:

Aciklama cok yersiz bence.

kimse savunma yapmasini istemiyor ama önede hic katkisi yok al gülüm ver gülüm kesinlikle yilda 5 milyon hak edecek oyuncu degil.
1 5 yildir sifir. en son 2015 iyidi ondan sonra bos.
artik veda etemnin zamani geldide gecti bile.

Demek ki takım içi sandığımız gibi arkadaşlık havasında değilmiş

O yüzden skorları falan geçelim sırf bu yüzden sezon bitmiş denebilir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bence kötü değildi bugün Sneijder takımda mücadele ve istek yok

Berbatsın.Diğerlerinin zaten ne mal olduğu bellide önce kendine dönde bi bak.Karşı takımda savunmacı olsam direk seni isterim karşıma.Yaptığın tek şey alıp 3 metre yanına pas atmak.Seni çok seven biri olarak acı ama ocak ayında yolları ayırmak şart.

Ulan hepsi ya duran top ya orta'yla Sneijder'in en son ne zaman akan oyunda gol veya asist yaptığını hatırlıyor musun 1.5 yıldır hatırlamıyorumda ben :38573::confused:
Kardes dalga mi geciyorsun, adam orta acti diye assist saymicakmisin? Sende abartiyorsun, bazi yerli oyunculari savunmak icin yaptiginiz hareketlere bak, insan utanir ya.

Tamam da bunun sonu yok ,biri de gelir selcuk da frikikten gol atti ,ben de onu soylerim der ... boyle uzar gider

uzun lafi kisasi su .. hepsi kotu .. kendimize sempatik geliyor diye iclerinden kafamiza eseni secip iyiymis gibi gosteremeyiz

Sneijder bugun cok kotuydu demiyoruz zaten fena degildi bu oyuna bile iyi diyorsaniz sneijderin vasat performansina alismisiz demektir.bugun yaptigi oyle cok sira disi bi olay yoktu yillik 5m veriyoruz bu adama

Maçı izleyemedim. Performansını değerlendiremem. Ne kadar haklı olursa olsun böyle bir açıklama yapması doğru değil.

Tamam da bunun sonu yok ,biri de gelir selcuk da frikikten gol atti ,ben de onu soylerim der ... boyle uzar gider

uzun lafi kisasi su .. hepsi kotu .. kendimize sempatik geliyor diye iclerinden kafamiza eseni secip iyiymis gibi gosteremeyiz

Kongre uyesi olarak cikta birseyler soyle, kimse gormuyormu bu oyuncularin bok gibi oynadigini?

Kendine de bir bak önce Sneijder

Asisti dışında ne yapmışta iyi oynamış falan ayrıca o da ilginç yani

5 m € alan bir oyuncu bize bu tip maçları aldırmayacaksa ne işi var burada o zaman?

Yanındakiler şöyle böyle bahaneleri de söylenemez artık.

Selçuk ve Sneijder yerine çok iyi 2 tane orta saha oyuncusu almamız şart.

Son düzenleme:

Asistlerin neyini begenmiyorsun anlamiyorum. Gecen sezon son macta Podolskiye asisti vardi benim aklima gelen Eskisehir macinda asirtma topu atmisti ona. Demek ki 1,5 sene diye birsey yok ortada.

Senede 5 Milyon Euro alıp bu kadar düşük performans ile oynayan hiç bir oyuncu böyle konuşamaz.

Sneijder bu takıma Jjuventus maçı ve Dünya Kupasına gittiği sene hariç bir şey vermemiştir.

2014-2015 sezonu performansı da normaldi. Sadece Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında attığı goller ile prim yaptı. Bir tek 2014 yılında bu adam oynadı ve oynattı adam gibi takımı.

Sinirliyim. 5 Milyon'u alacak adam oynayacak aga. Hagi gibi olacak.

Bir kere bir takimda hic bir oyuncu diger arkadaslari icin boyle yorum kosullar ne olursa olsun yapamaz, bunu bir kenara koyalim ,bunu muslera ya da bruma da yapamaz

Ikincisi , sen bu takimda 22 mactir gol atamiyorsun , bugunkulerle beraber 50 ye yakin sutun var , 4 milyonun uzerinde maasin var , sen ekstra bir seyler yap diye bu para sana veriliyor, kalkip senin 3 te 4 te bir parani alan josue yapamasa da sen yapacaksin , sen ne yapiyorsun ?

benzer seyleri selcuk icin de soylerim , sen 2011 den 2019 a dek sozlesme yapmissin , 10 haftada 1 frikik golu katkin var , el frenisin , her top yana geriye .

yerine giren josue ,podolski en az onlar kadar bitik , onu da yonetime ve teknik heyete soracaksiniz

semih in rezalet oldugunu gore gore haftalardir diger rezil chedjou ile oynatan td ye soracaksiniz

Hala su sut olayindan bahsediyorsun ya.

Futbolda garanti paslar vardir ve zor paslar vardir. Garanti pas atarsan daha basarili olursun, riskli paslar rakibe gidebilir dikine oynadiginda.

Sut olayi da farkli degil. Bu adam 50 sut kalenin dibinden disari göndermedi. Attigi sutlar hep zor sutlar, 20-30m'den sut atiyor. Bunlarin cogunun tutmamasi cok dogal cünkü riskli sutlar, bknz bugün her 3 sutu cok zor pozisyonlar.

Geri
Üst Alt