Sneijder: "Kötü oyunun sebebini diğer arkadaşlara sormak lazım"

Simdi bazi seyleri gormende yardimci olacagim sana.

1. Ben Sneijder'in performans'indan memnun degilim, ama senin gibi adam 1,5 yildir assist yapmadi diyorsa bende buna cevabimi veriririm, ondan sonra kiviriyorsun yok akan oyunda assist massist diye, Akhisar deplasmaninda kendi yarattigi pozisyon'da, orta acmadimi Eren'e? Isine gelince orta acarak assist almak olmaz diyorsun, boyle birsey varmi.

2. Sneijder topu alir, doner, oyunu acar veyahut kaleye vurur, 2 sene once'de bunu yapiyordu simdi'de bunu yapiyor. Hic bir zaman Sneijder adam gecmedi, takim'da, sneijder kadar tek pas yapabilen bir tane futbolcu varmi? Aldigi paslar hep temiz geri birakiyor, yada oyunu aciyor.

3. Sneijder ve Selcuk olmadigini herkes biliyor.

Renktaş gözündeki at gözlüğünü çıkarmadan ben seninle futbol filan tartışmam eğer koca Galatasar'ın yıllık 5milyon avrodan fazla para alan 10 numarasının sadece al gülüm ver gülüm pas yapıp arada orta açması yoluyla asist yapması senin için yeterliyse tamam sen devam et bu yolda
Sanki ben dribling yapsın bruma gibi depar atsın dedim varya bu takımın en büyük sorunu gol pozisyonu üretememek ve hücum bölgesinde topu boş boş dolaştırmak ee takımda Sneijder'in tek görevi ne gol posisyonu üretmek atak hazırlamak uzaktan gördümü bombalamak değil mi evet bizim takım ligde en saçma sapan hücum yapan en ne oynadığı bilmeyen takım Sneijder iki görevi var altı üstü kimse ondan pres yap defansa yardıma gel defans arkasına koşu yap Tolga kadar koş yok dribling yap diye birşey beklemiyor zaten ama wesley bu asli görebi olan bombalama şutları ve gol pozisyonu üretemediği için saçma sapan başka görevlere koşuyor hatırla Selçuk'un da çöküşü böyle başlamıştı Sneijder eskiden şutu vurdumu uzaktan ya çatal'a takardı ya kalecinin belini kırardı şimdi şutları ya sert ve isabetsiz yada kalecinin kucağına yumuşacık zaten işin pozisyon üretme kısmına girmiyorum bile

Fernando Muslera
Martin Linnes - Serdar Aziz - Aurelien Chedjou - Lionel Carole
De Jong - Tolga Cigerci
Sinan Gumus - Wesley Sneijder - Armindo Bruma
Lukas Podolski

Gorun bakalim sonra nasil kazaniyoruz maclarimizi, kari gibi oyniyan bi Sneijder olur takimda.​

Şuan elimizde çıkabilecek en iyi kadro bu renktaş haklısın ama şampiyonluk için yeterli mi tartışılır veya JoR forma adeletsizliği ile almış başını giderken Selçuk-Sabri-Semih gibi vitaminsiz evlatlarını keser mi kocaman bir soru işareti

Bende genelde bu tip aciklamalari dogru bulmuyorum. Ama birilerinin artik konusmasi lazim. Takim kaptan olur, hocasi olur, yöneticis olur.. Birileri konusmali.

Konuşabilir ama "arkadaşlara sormak lazım" olmaz. "Çok kötüydük. Ben de dahil olmak üzere sahadaki herkes kötü oynadı" dese yine aynı kapıya çıkardı ama yanlış olmazdı mesela. Bütün oklar kendisinde şu an.

Aklı başında taraftar yemiyor bunları gobekli portakalll. Boş yapma.

başlığı düzeltin adam takım arkadaşlarını demiyor videosunu izledim haberin başka insanlara sorun diyor..
burda kastı teknik adam büyük ihtimal..
spiker soruyor GSARAY düzelecekmi galibiyetler alacakmı yine diye başka insanlara sorun diyor bu şekilde oynarsak imkansız diyor..
bunu direkt olarak sneijder takım arkadaşlarını suçladı diye algılatmak basının klasik şerefsizliği işte..
GSARAY bu şekilde oynarsa düzelmez..dibine kadar haklı..saygısızlık yok uyarı var gönderme var..
dün akşam sneijder haricinde hakkını veren yoktu formanın önceki maçlardaki performansı bir yana muslere ve bruma da dahil hepsi mücadele dahi etmedi baskı bile kuramadık kötü başakşehir lan bu şeyimin lideri..
gördük shaktar karşısında çıkamadı bile sahasından..
neyse konumuza dönersem ben sneijderin futbolcu kalitesinden de insan olarak dürüstlüğünden de aldığı paranın hakkını verme çabasından da yüzde 100 inanıyorum..
bugün sadece tek hamle yapılsa selçuk kadro dışı sneijder kaptan takımın sahadaki mücadele gücü 2 kat artar..
burda sneijderin sitemi rikelink hocasına..direkt demiyor akıllı adam tosbağa selçukla kız semihle olmaz bu adamları kes at takımdan hız lazım rakibi şaşırtmak lazım diyor..bir pozisyonda ikinci yarı selçuk tam 6 saniyede pas attı sneijdere adam ellerini kollarını açtı hadisene diye anca atabildi selçuk maçın bitimine 20 dk vardı..
burdaki tepkisinden sonra maç sonu açıklamaları cuk oturdu..
rikelink hocasına bilhassa selçuk tepkisi bu..
ben sonuna kadar katılıyorum etliye sütlüye karışmasa parasını alır gider ama gördüğü gerçek var sahada tosbağalar varken kızlar varken bu şekilde başarı gelmez imkansız diyor adam gerçekci..
son olarak sneijderin son 22 maç gol atamaması konusu..
ister sevin ister sevmeyin sneijderin oyun stili klasik 10 numara değil..adam futbolun özünü hızlı ve doğru pas olarak görüyor..gol ataması tamamen şansızlık ve takımın son 22 maçtır kalitesiz oluşu..
adam geçen saklanan takım savunmasına katkı yapmayan tembel ama teknik 10 numara değil değil şino..
takımı oynatan pas oyununu seven ofansif orta saha..

lan yuru curuk portakal,sen ne oynadin derler adama..

Musleradan başka üst düzey bir oyuncumuz yok. kurulu bir düzenimiz yok. çok normal bir sonuç. Sneijder da artık çok ağırlaştı, eskiden uzun şutları da vardı artık yok.

Semih iyi fikrim değişmedi.
Iyi veya kötü demkle olmuyor bu isler. Gir konusuna anlat bize iyi yönlerini, dün neler iyi yapmis mesela? Digerlerinden farki nedir? Gol yedirdigi hakkinda ne düsünüyorsun?

Öyle 2 kisi tartisinca 3 kisi olarak laf sokmakla olmuyor bunlar kardes..

Son düzenleme:
Selçukla beraber Çin'e itelemek lazim

Orada Çin liginin Hagisi olur artık

Ya bırak Allah aşkına iyiymiş
Sen bu adamı yerin dibine sokup çıkardın. Şu an oynadığı oyun ile geçen yıl arasında zerre kadar fark yoktur.
Sen kimsin birader? Ben semihi beğeniyorum geçen yıllarda bir dönem çok kötüydü eleştirdik. Kumaş olarak tr nin en iyi stoperidir.

Semih mi ? Kumas mi ? Semihin kumasi kuru temizlemeye versen geri gonderirler . Bu ve diger allahin cezasi chedjou yuzunden 4-5 senedir yemedigimiz gol tarzi kalmadi , baslarim onun kumasina .

Semihin kumasi golu kendi yedirip sonra sanki baskasinin hatasini kendi sonuna kadar kapatmaya calismis da olmamis gibi "nasil yedirdiniz be abiler" dercesine geriye bakmak , onun o vucut dilini goren de "vah semih heryere kosamiyor" diye acisin kendine diye .. 2012 de semih neydiyse bugun de o , zerre kendini gelistirememis rezil bir oyuncu ,chedjou da onun gibi, tek artisi ileride bazen cikip skor katkisi vermesi

sneijder a gelince .. sneijder in bir halta yaramadigini soylemek ile , sneijder giderse herseyin duzelecegini soylemek ayri seyler

ben sneijder in bu takima zerre katkisi kalmadigina inaniyor ve bunu 1,5 sezondur soyluyorum , ama sneijder yarin gitse obur gun hic bir olumlu gelisme goremeyecegimize de adim gibi eminim.

Iste işin özeti bu. Bunu demeye calismis ki sonuna kadar hakli.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Sonuna kadar haklı Hakan Delikanli haksız diye birşey demedi zaten kimse ama 1)kendisi çok mu mükemmel oynamış 2)çıkıp arkadaşlarını basına ispiyonlamak onun haddine mi la?

Renktaş düşünce tarzlarımın hiç uyuşmadığı ama formda takdir ettiğim tek adamsın sonuna kadar vazgeçmiyorsun görüşünden tebrik ederim

Sonuna kadar haklı @Hakan Delikanli haksız diye birşey demedi zaten kimse ama 1)kendisi çok mu mükemmel oynamış 2)çıkıp arkadaşlarını basına ispiyonlamak onun haddine mi la?

Renktaş düşünce tarzlarımın hiç uyuşmadığı ama formda takdir ettiğim tek adamsın sonuna kadar vazgeçmiyorsun görüşünden tebrik ederim
Sneijder konusuna gir, ne yazdigima bak.

Ben hakan icin bunu yazmistim bir kac mesaj once , istikrarini koruyor , alay etmek icin degil anlasilmak icin mubala ediyorum ama sneijder ortaya sahaya diskisini biraksa bir bildigi vardir der

Bunun icin hakani elestirmiyorum ,cunku sen takimi cop yiginina donusturursen , seyircilerinin bir kismi da biraz ismi olan ,biraz ayagina top yakisan adamin ne eksiklerini gormek ister ne de kotulugunu kabul eder

Bu hakanin sucu degil , yeteneksizler ordusu bir takimda "en azindan fii tarihinde bir seyler yapabildigini kanitladi" diye su an kutsaniyor , yoksa o da futbol izlemekten degerlendirmekten aciz bir adam degil , goruyor ve mantikli bulmuyordur 10 aydir gol atamayan bir orta sahayi

Ben o istatistigi bilmiyordum , daha sikintili istatistik gecen seneki ic saha maclari ile alakali , sneijder denen arkadas 2015-2016 sezonunda ic sahada sifir gol . bu kadarina da pes artik ..

Eger bu adam 50 tane sut atip bir gol atamamis ise biz o zaman futbolu bilmiyoruz , ya da quaresma ,sosa , bilal vb adamlarin birinci dusuncesi gol , o yuzden sezonda en azindan 5-6 gol atiyorlar minimum ..

bugun eski ceyhun erislere , mehmet ekicilere ,hatta daha geride oyunu karsilamakla gorevli emre belezlere filan insen yine 22 mac ya da 10 ay gibi bir golsuzluk sureci muhtemelen goremezsin

bunu normal bulmayi sadece ilk basta yaptigi yorumu istikrarla devam etme gayretine baglayabilirim

Yahu hala 50 sut diyorsun, onu sana aciklamadik mi, biraz mantik yap allah askina ya.

Adam zor sutlar deniyor, zaten sanssiz ise girmez o sutlar. Ceza sahasina icinden 50 sut kacirsa haklisin.

Geri
Üst Alt