- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.102
- 2.043
Iste işin özeti bu. Bunu demeye calismis ki sonuna kadar hakli.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Haklı olabilir ama sonuna kadar yanlış bu söylediği. Söylediği doğruysa tabi, ben pek inanmadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simdi bazi seyleri gormende yardimci olacagim sana.
1. Ben Sneijder'in performans'indan memnun degilim, ama senin gibi adam 1,5 yildir assist yapmadi diyorsa bende buna cevabimi veriririm, ondan sonra kiviriyorsun yok akan oyunda assist massist diye, Akhisar deplasmaninda kendi yarattigi pozisyon'da, orta acmadimi Eren'e? Isine gelince orta acarak assist almak olmaz diyorsun, boyle birsey varmi.
2. Sneijder topu alir, doner, oyunu acar veyahut kaleye vurur, 2 sene once'de bunu yapiyordu simdi'de bunu yapiyor. Hic bir zaman Sneijder adam gecmedi, takim'da, sneijder kadar tek pas yapabilen bir tane futbolcu varmi? Aldigi paslar hep temiz geri birakiyor, yada oyunu aciyor.
3. Sneijder ve Selcuk olmadigini herkes biliyor.
Bende genelde bu tip aciklamalari dogru bulmuyorum. Ama birilerinin artik konusmasi lazim. Takim kaptan olur, hocasi olur, yöneticis olur.. Birileri konusmali.Haklı olabilir ama sonuna kadar yanlış bu söylediği. Söylediği doğruysa tabi, ben pek inanmadım.
Fernando Muslera
Martin Linnes - Serdar Aziz - Aurelien Chedjou - Lionel Carole
De Jong - Tolga Cigerci
Sinan Gumus - Wesley Sneijder - Armindo Bruma
Lukas Podolski
Gorun bakalim sonra nasil kazaniyoruz maclarimizi, kari gibi oyniyan bi Sneijder olur takimda.
Bende genelde bu tip aciklamalari dogru bulmuyorum. Ama birilerinin artik konusmasi lazim. Takim kaptan olur, hocasi olur, yöneticis olur.. Birileri konusmali.
Semih iyi fikrim değişmedi.Semih Kaya konusuna girip ayni üslupla konussana Semih hakkinda. Gecen 1 mac iyidi diye laf sokuyordun. Bekliyoruz.
Ya bırak Allah aşkına iyiymişSemih iyi fikrim değişmedi.
Iyi veya kötü demkle olmuyor bu isler. Gir konusuna anlat bize iyi yönlerini, dün neler iyi yapmis mesela? Digerlerinden farki nedir? Gol yedirdigi hakkinda ne düsünüyorsun?Semih iyi fikrim değişmedi.
Sen kimsin birader? Ben semihi beğeniyorum geçen yıllarda bir dönem çok kötüydü eleştirdik. Kumaş olarak tr nin en iyi stoperidir.Ya bırak Allah aşkına iyiymiş
Sen bu adamı yerin dibine sokup çıkardın. Şu an oynadığı oyun ile geçen yıl arasında zerre kadar fark yoktur.
Sneijder konusuna gir, ne yazdigima bak.Sonuna kadar haklı @Hakan Delikanli haksız diye birşey demedi zaten kimse ama 1)kendisi çok mu mükemmel oynamış 2)çıkıp arkadaşlarını basına ispiyonlamak onun haddine mi la?
Renktaş düşünce tarzlarımın hiç uyuşmadığı ama formda takdir ettiğim tek adamsın sonuna kadar vazgeçmiyorsun görüşünden tebrik ederim