Sneijder: "Kötü oyunun sebebini diğer arkadaşlara sormak lazım"

beyimiz yılda 5 milyon euro alıp sahada yürüdüğünden dolayı çok haklı açıklama yapmış
ciddi para cezası verip kadro dışı bırakılmalı,diğerlerine de gözdağı olsun

Sneijderi niye bukadar eleştiriliyor anlam veremiyorum açıkçası bende. Hakan da ama neye göre savunuyor yaptığı yorumlarında biri okadar anlam çıkaramıyorum

Sen kimsin birader? Ben semihi beğeniyorum geçen yıllarda bir dönem çok kötüydü eleştirdik. Kumaş olarak tr nin en iyi stoperidir.

Bundan sonra oynamamalı zirvede bıraksın

semih bir maçtada çalım yeyip gol yedirme be kardeşim ayıptır ya

Fatih hoca şunu milli takıma almasın sürünsün rezil

İlk çıktığından beri gram gelişme göstermedi ama evlad olduğu için senelerce elimizde tutucaz sabri aydın mevzunun aynısı

Ee sen kimsin işine gelmeyince sen kimsin. İşine gelince xdx şu mesajları yazan başka biri olsaydı futbol profuna bak xd yazıp kaybolurdun.

beyimiz yılda 5 milyon euro alıp sahada yürüdüğünden dolayı çok haklı açıklama yapmış
ciddi para cezası verip kadro dışı bırakılmalı,diğerlerine de gözdağı olsun

Iste böyle tiplere karsi adami savundugumuz icin mi hataliyiz? Sahada yürüyen diyen adam ya futbolu bilmiyordur, ya izlemiyordur yada fenerlidir arkadas..

Saha'da yürüyormus, ezbere yorum bak.

Guzel de 2013 te 2014 te de o zaman sansliydi attigi gollerde manasi cikar bundan .. ceza alani icinde de ts maci olsun , bjk maci olsun kac tane karsi karsiya ya da sut sansi buldu

ben sanssizligi kabul etmiyorum , etkili sut atarsan golu bulursun , al bruma 1 denedi 2 denedi 3 uncude kalecinin de hatasiyla golu buldu adanada ..

50 rakamini sundan soyledim , bu adam oyunun 90 inci dakikasinda biri nerdeyse taksinin 100 lira yazacagi yerden , otekinde 70 metre top surerek derbi atmosferinde maci getiren golleri atti ,bu adam ordu - karabuk gibi maclarda o oynadigi soldan iceri cekip bundan cok daha zor sutlarda golu buldu , hele TR kupasindaki bir golunde kaleci kimildayamadi

dortmunda (ya da arsenale) , ts ye serbest vuruslardan goller atti , kayseriye karabuke deplasmanlarda ,arenada madridlere kopenhaglara ceza sahasina dalislarla goller atti

bir istatistik az tekrarli ya da kisa sureli olursa anlam tasimayabilir ama adamin ilk donemleri ile son 1,5 sezonu arasinda fersah fersah fark var .. bunu sen de goruyorsun ,gormedigini kesinlikle zannetmiyorum , diger oyuncularla ilgili yorumlarinda cogu zaman da fikirlerine istirak ediyorum , acimasiz olacaksin bu tiplere ,hemfikirim

ama sneijder konusunda pembe gozlugun artik dip noktasindasin , sen de bunu kabul et . .. zaten diger yorumlarin kaale alinmayacak seyler olsa bir cok kisiye yapildigi gibi tukaka edilir is dalgaya vurulur ama insanlar goruyor , sen diger adamlarla alakali ekseriyetle ortusen seyler yaziyorsun , ama konu sneijder olunca kusura bakma ama biraz sapitiyosun savunayim derken

ua forumunda biri vardi ,kimdi hatirlamiyorum , onda da jose rodriguez takintisi vardi , her mac rezil ederdi , bilal hep onun yerine girdikce fayda saglardi ama alttan girer ustten cikardi jose yi harika diye lanse ederdi , ama adamin ictenligini diger yorumlardan anlardin , ona bir takintisi vardi

sende de sneijder konusu biraz takinti , bende negatif takintiydi , baya yandas geldi bana , sende de tam tersi

Sneijderi niye bukadar eleştiriliyor anlam veremiyorum açıkçası bende. Hakan da ama neye göre savunuyor yaptığı yorumlarında biri okadar anlam çıkaramıyorum

Elestirilmesinin 3-4 sebebi var

1- Oncelikle maasi ,aldigi ile verdigi arasindaki ucurum .

2- beklentinin odak noktasi olmasi , yildizsan isi de bazen sen bitireceksin beklentisi yani

3- gecmiste sergilediginin milyon km otesinde olmasi

4- madem yanindakiler onunla senkron olamiyor , kaynak ve sabir israfi gorulmesi

Bunu yapmayin , sneijdersporlu , oteki izleme .. gerek yok bunlara .. eskiden de vardi , lincolnn lincolnn , adam dizim agriyor diye butun 2009 sezonu yatti , herkes bulent de bulent dedi sadece , lincoln kabahatsiz oldu , tamam 2008 de de cok etkiliydi mesela

misimovic geldi ,hic bir sey yapamadi cekti gitti dandik bir takima orada da oynayamadi .. ama herkes yine kabahati baskasinda aradi

elano brezilya milli takimi efsanesi gibi geldi , hatirladigim bir kayseriye mi ne imkansiz bir gol atti , baska bir numarasi yoktu cekti gitti

bazi adamlar geliyor buraya sonuna kadar verebilecegini veriyor , hooijdonk gibi , yeteneksiz kuyt gibi , sasa ilic gibi , hatta batista veya ikinci gelisindeki q7 gibi

bazisi da , bizden ornek vermeyim , ricardinho gibi , diego gibi krasic gibi , yatiyor paralari alip gidiyor .. bu bize ozel bir durum degil

sneijder ise tam gece ile gunduz .. oyunun her alaninda faydasini hissettiren bir adamdi terim ve mancini zamani , hamza donemi dustu ama hala etkiliydi , sonra 2015-2016 nin tumu ve bu haftayla 10 haftadir sifir

benim gorusume gore sifir , cunku onun asistleri var diye boburlenirsem biri de cikar selcuk da frikikten yazdi maglupken der , ben ona "e bir kere" dersem , senin sneijder de 10 aydir 1 kere bile tik yok der

bu yuzden kotu oynayanlari kendi kisisel begenimize gore one cikarmak yerine hepsine kotu deyip kabullenmek lazim

Ee sen kimsin işine gelmeyince sen kimsin. İşine gelince xdx şu mesajları yazan başka biri olsaydı futbol profuna bak xd yazıp kaybolurdun.
Ya kes. Olumlu yorumlarımıda çıkar o zaman her defasında aynı yorumlarımı yapıcam ben hiçbir zaman semihi eleştirmedim filanmı dedim de bunları attın şimdi

Ya kes. Olumlu yorumlarımıda çıkar o zaman her defasında aynı yorumlarımı yapıcam ben hiçbir zaman semihi eleştirmedim filanmı dedim de bunları attın şimdi
Benim gecmis mesajlarimi cimbizla ceken, olumlu tarafini göstermeyende sendin. Simdi niye bu durum kizdin ki? Haksizmiyim?

Elestirilmesinin 3-4 sebebi var

1- Oncelikle maasi ,aldigi ile verdigi arasindaki ucurum .

2- beklentinin odak noktasi olmasi , yildizsan isi de bazen sen bitireceksin beklentisi yani

3- gecmiste sergilediginin milyon km otesinde olmasi

4- madem yanindakiler onunla senkron olamiyor , kaynak ve sabir israfi gorulmesi
4cü madde aslında tek nokta katıldığım.
Sneijder nedir veya değildir bunu çözmemiz gerekiyor bence.
Sneijder dünyanın en iyileri arasında halen işleyen takım şablonu ve sisteminde. Sen takım olarak kopuk kopuk ne oynadığını bilmiyorsan burda sneijder de ölür resmen ve vasat gibi gözükür.
Takımı sneijderin önderliğinde ve ona uygun A takım kuracaksın ve B takım kimyası oturmuş olmalı az çok. Sneijder öyle Messi Ronaldo bilmem gibi tek başına maçı alır tipinde futbolcu hiç olmadı. Kolektif takım içinde yıldızlaşan bir elit futbolcudur kendisi. Ha yok bu takımdan bir cacık olmaz ve sneijder de aradığı ve gerek duyduğu ortamı oluşturmayız dersek satalım gerçekten. Boşuna bukadar masraf yapmanın alemi yok

aldığı ücreti hakkını veremiyor ama maalesef ki bu takımın en iyi oyun görüşü olan oyuncusu kendisi.. klüpte kalmak istiyorsa maaşından yarı yarıya feragat etmeli.

Neyi keseyim kasap değilim
Nevi şahsına münhasır bir tarihçiyim. Olumlu yorumların elbette var bunu inkâr etmek aptallıktır. Fakat yukarıda belirtilen yorumdan daha kallavi şeydir.
Neyse konu çok saçma bir yere gitti.

Geri
Üst Alt