Guzel de 2013 te 2014 te de o zaman sansliydi attigi gollerde manasi cikar bundan .. ceza alani icinde de ts maci olsun , bjk maci olsun kac tane karsi karsiya ya da sut sansi buldu
ben sanssizligi kabul etmiyorum , etkili sut atarsan golu bulursun , al bruma 1 denedi 2 denedi 3 uncude kalecinin de hatasiyla golu buldu adanada ..
50 rakamini sundan soyledim , bu adam oyunun 90 inci dakikasinda biri nerdeyse taksinin 100 lira yazacagi yerden , otekinde 70 metre top surerek derbi atmosferinde maci getiren golleri atti ,bu adam ordu - karabuk gibi maclarda o oynadigi soldan iceri cekip bundan cok daha zor sutlarda golu buldu , hele TR kupasindaki bir golunde kaleci kimildayamadi
dortmunda (ya da arsenale) , ts ye serbest vuruslardan goller atti , kayseriye karabuke deplasmanlarda ,arenada madridlere kopenhaglara ceza sahasina dalislarla goller atti
bir istatistik az tekrarli ya da kisa sureli olursa anlam tasimayabilir ama adamin ilk donemleri ile son 1,5 sezonu arasinda fersah fersah fark var .. bunu sen de goruyorsun ,gormedigini kesinlikle zannetmiyorum , diger oyuncularla ilgili yorumlarinda cogu zaman da fikirlerine istirak ediyorum , acimasiz olacaksin bu tiplere ,hemfikirim
ama sneijder konusunda pembe gozlugun artik dip noktasindasin , sen de bunu kabul et . .. zaten diger yorumlarin kaale alinmayacak seyler olsa bir cok kisiye yapildigi gibi tukaka edilir is dalgaya vurulur ama insanlar goruyor , sen diger adamlarla alakali ekseriyetle ortusen seyler yaziyorsun , ama konu sneijder olunca kusura bakma ama biraz sapitiyosun savunayim derken
ua forumunda biri vardi ,kimdi hatirlamiyorum , onda da jose rodriguez takintisi vardi , her mac rezil ederdi , bilal hep onun yerine girdikce fayda saglardi ama alttan girer ustten cikardi jose yi harika diye lanse ederdi , ama adamin ictenligini diger yorumlardan anlardin , ona bir takintisi vardi
sende de sneijder konusu biraz takinti , bende negatif takintiydi , baya yandas geldi bana , sende de tam tersi