Sneijder yerine Kaka gelseydi diyenler neden kuş ilan ediliyor anlamadım ? Bunu profilinde Sneijder olan bir adam olarak söyluyorum.Kaka o gun olan sisteme daha uygundu.Sakatlığı burada başarılı olamaması falan farklı konular.Kaldı ki Kaka bu ligin içinden geçerdi.Sneijder iyi ki gelmiş bizim gibi derbileri iyi oynayamayan camiaya sırf o yönden bile çok katkı vermiştir.

sneijder yuzunden kacan sampiyonlugumuz mevcuttur ama kaka yüzünden sampiyonluk kacırmadık

Kaka Sneijder'den daha büyük ve daha komple bir oyuncu. Kaka'dan bahsediyoruz, dünyanın en kolay oyuncu harcayan kulübünde efsane olamadı diye adama bitik, sakat yaftası vuruyorlar. 10/11deki menisküs sakatlığı dışında büyük bir problem yaşamamış, RM'de ortalama iki maçta bir gole katkı vermişken Türkiye ligini silip geçerdi bu adam. Meseleye sisteme uygunluk açısından bakacak olsak Drogba-Burak'in arkasına Sneijder'den daha uygun olur, Selçuk Melo Hamit üçlüsünü de tamamlalayabilecek komple bir orta saha.

Rivaldo ismi gecince baktim da Yunanistan liginde 99 macta 75 gole katki vermis. Keske Milan'dan direk bize gelseymis.
son ana kadar bize gelecek diye gündem vardı. her gün sabahın köründe kalkar gazete almaya giderdim. türk spor basını da saolsun verirdi gazı ha geldi ha geliyor diye.
bi sabah bi uyandım herif yunanistanda konvaya katılmış. türk basını o gün beni kaybetti
muazzam bi travmadır bende 😪

1 CL almıştık
Acı ama gerçek

son ana kadar bize gelecek diye gündem vardı. her gün sabahın köründe kalkar gazete almaya giderdim. türk spor basını da saolsun verirdi gazı ha geldi ha geliyor diye.
bi sabah bi uyandım herif yunanistanda konvaya katılmış. türk basını o gün beni kaybetti
muazzam bi travmadır bende 😪
Alex'in deli attigi ligde en az onun kadar katki verirdi. Biz gittik sorunlu Lincoln'e filan paralari gomduk

sneijder'in bir tane böyle golü varmı.kaka keşke olsaydı .sneijderin gelmesi selçugu da düşürdü çünkü aynı profilde oyuncu ikisi.selçugun performansı da düşüşe geçmezdi bence kaka ile
yav ne kakası, kaka dripling yoksa bitiktir, şinayder de koşamazdı ama ayagına gelince şut atabilecegini bilirdik hiçbi şey yapmazsa şutlarıyla maç aldırıyodu kaka için öyle diyemem anca boşta cezasahası cevresinde gömer. ayrıca o zamanki fiziği survivor seviyesinde idi malesef
şinayderi bin kere tercih ederdim kakaya

yav ne kakası, kaka dripling yoksa bitiktir, şinayder de koşamazdı ama ayagına gelince şut atabilecegini bilirdik hiçbi şey yapmazsa şutlarıyla maç aldırıyodu kaka için öyle diyemem anca boşta cezasahası cevresinde gömer. ayrıca o zamanki fiziği survivor seviyesinde idi malesef
şinayderi bin kere tercih ederdim kakaya
kaka'yı kimle karıştırıyosun acaba adamın şutları da pasları da gayet iyiydi.driblingden anladıgın deli dana gibi koşması mı acaba ?.gayet yeterli fiziği vardı 3-4 yıl oynardı üst seviye

sneijder'in bir tane böyle golü varmı.kaka keşke olsaydı .sneijderin gelmesi selçugu da düşürdü çünkü aynı profilde oyuncu ikisi.selçugun performansı da düşüşe geçmezdi bence kaka ile

Bence Sneijderle de oldukça başarılı olduk yasinle iyi anlaştılar sisteme çok uymadı ama tek başına çok katkı sağladığı dönemler oldu

Yalniz burada Kakaya brezilyalı özer hurmacı muamelesi gösterilmesi biraz komik oluyor. Adam bir ara en iyi oyunculardan birisiydi Realde de başarısız olmak çok büyük ayıp değil. Sneijderle vdvaart gibiler de olamadı misal.

Biri başarılı oldu, öbürü yerine gelseydi onunla da başarılı olurduk muhtemelen.

Bence Sneijderle de oldukça başarılı olduk yasinle iyi anlaştılar sisteme çok uymadı ama tek başına çok katkı sağladığı dönemler oldu

Yalniz burada Kakaya brezilyalı özer hurmacı muamelesi gösterilmesi biraz komik oluyor. Adam bir ara en iyi oyunculardan birisiydi Realde de başarısız olmak çok büyük ayıp değil. Sneijderle vdvaart gibiler de olamadı misal.

Biri başarılı oldu, öbürü yerine gelseydi onunla da başarılı olurduk muhtemelen.
Yahu Kaka Sneijder'i donunda sallar da hangi Kaka? Adam sakatliktan sonra eskisi olmadi. Yasadigi sakatlik zaten oyun tarzina da ters.
Sneijder 2.5 sezon iyi takimla oynadi, ikisinde sampiyon olduk, birinde Juve'li Madrid'li gruptan ciktik. Sonraki 2 sezonu saymaya gerek yok, leş gibi takimlarda oynadi.

Olup bitmiş şeyin nesini tartışıyorsunuz ki
Sneijder'le o kadar güzel anılar var
Hatırasına zarar vermeyelim.

Geri
Üst Alt