Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.483
- 1.484
- 628
duygusallığı bırakın ne sneijderi yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar hep tedirgin zaten bir senedir konu ne olursa olsun.Leshandacilar tedirgin
Olsun eğlence oluyor milleteYahu ciddi ciddi bu konu tartısılıyor , inanamıyorum.
Sneijder ve Galatasaray mazide kaldı.. Gelecekte Sneijderli bir kadro dusunmek futbola ihanettir. Bu kadar net..
Olsun eğlence oluyor millete
Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
Biz Galatasaray için kan kusar kızılcık şerbeti içtik deriz orası ayrı ama karaktersizlere yer yokOlsun eğlence oluyor millete
Ercan Bey bir sakin olunuz lütfen. Böyle bir ihtimal gerçekleşirse lig başlayana kadar üzüleceksin vs. sonra senin de hoşuna gidecek. Mutlu olacaksın. Çünkü senin de önceliğin Galatasaray ben bunu biliyorum.
Biz Galatasaray için kan kusar kızılcık şerbeti içtik deriz orası ayrı ama karaktersizlere yer yok
Kendini Galatasaray dan büyük gören tokadı yer herzaman, isterse 50 gol atsın değerler sonuçlardan önemlidir
Biz Galatasaray için kan kusar kızılcık şerbeti içtik deriz orası ayrı ama karaktersizlere yer yok
Kendini Galatasaray dan büyük gören tokadı yer herzaman, isterse 50 gol atsın değerler sonuçlardan önemlidir
Galatasaray'dan çıkan karakterleri de gördük. Arda Turan, Emre Belözoğlu... Son dönem akla gelen en karakterli isimler. Bunlarla kıyaslayınca Sneijder'in, Melo'nun, Elmander'in krampon çivisine kurban oluruz.
Sneijder ciddi bir karalama kampanyasına maruz kaldı. Sen de dahil buna kandınız. Adam tazminat almadan gitti. Söke söke alabilirdi. Almadı. Bizim çocuklarımız takımı söğüşledi. Sen söylemeden ben yazayım; takımda teknik direktörlüğe soyundu argümanlarına başlayacaksın. Adam haklıydı! Takımda çünkü teknik direktör yoktu! Terim döneminde neden hiçbir şekilde sorun yaşanmadı. Olayları geniş şartları görerek değerlendirmek gerekir.