Sneijder'den Galatasaray'a Dönüş Sinyali!

quaresma'dan 1 yas kucukmus, yaz tatilinde fizik durumunu duzeltirse katki verir mutlaka
1+1 'lik makul bir sozlesmeyi kabul ederse neden olmasin

1+1 senelik 1m begenirsen gel, ayrica kilo siniri olmali her hafta tartilmali 1 gram gectigi an bedava fesih sansi dogmali

Yine de yabanci sinirini harcamak dogru olmaz tedirginligim var, ayrica icinde #10 olan bir sistem izlemek istemiyorum artik

Yahu ciddi ciddi bu konu tartısılıyor , inanamıyorum.

Sneijder ve Galatasaray mazide kaldı.. Gelecekte Sneijderli bir kadro dusunmek futbola ihanettir. Bu kadar net..

Olsun eğlence oluyor millete

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Ercan Bey bir sakin olunuz lütfen. Böyle bir ihtimal gerçekleşirse lig başlayana kadar üzüleceksin vs. sonra senin de hoşuna gidecek. Mutlu olacaksın. Çünkü senin de önceliğin Galatasaray ben bunu biliyorum.

Olsun eğlence oluyor millete

Ercan Bey bir sakin olunuz lütfen. Böyle bir ihtimal gerçekleşirse lig başlayana kadar üzüleceksin vs. sonra senin de hoşuna gidecek. Mutlu olacaksın. Çünkü senin de önceliğin Galatasaray ben bunu biliyorum.
Biz Galatasaray için kan kusar kızılcık şerbeti içtik deriz orası ayrı ama karaktersizlere yer yok
Kendini Galatasaray dan büyük gören tokadı yer herzaman, isterse 50 gol atsın değerler sonuçlardan önemlidir

Biz Galatasaray için kan kusar kızılcık şerbeti içtik deriz orası ayrı ama karaktersizlere yer yok
Kendini Galatasaray dan büyük gören tokadı yer herzaman, isterse 50 gol atsın değerler sonuçlardan önemlidir

Galatasaray'dan çıkan karakterleri de gördük. Arda Turan, Emre Belözoğlu... Son dönem akla gelen en karakterli isimler. Bunlarla kıyaslayınca Sneijder'in, Melo'nun, Elmander'in krampon çivisine kurban oluruz.

Sneijder ciddi bir karalama kampanyasına maruz kaldı. Sen de dahil buna kandınız. Adam tazminat almadan gitti. Söke söke alabilirdi. Almadı. Bizim çocuklarımız takımı söğüşledi. Sen söylemeden ben yazayım; takımda teknik direktörlüğe soyundu argümanlarına başlayacaksın. Adam haklıydı! Takımda çünkü teknik direktör yoktu! Terim döneminde neden hiçbir şekilde sorun yaşanmadı? Olayları geniş şartları görerek değerlendirmek gerekir.

Teknik direktorluge kalkisti lafi da sehir efsanesi , takimi karistiriyor denmesi de

Kendisine bakmadigi konusunda ise katiliyorum , ama tek o mu oyle , selcuk denen tip senelerdir kendine aynada bile bakmiyordur , bedeli oldu mu ? 7 senedir takimda

Yine de kendine bakmiyor ve is ahlaki zayifsa zaten bunu terim degerlendirip almaz

Ama kendisini isine verecek durumda hissediyorsa kilosunu fizigini duzeltmesi sporcu adamin yiyecegi bir kampa bakar

Futbolcunun işi değil bu işler e soyunmak
Takiminin kaybettiği deplasman dönüşü 3 gün izin alıp tatile gitmek kampa 20 gün geç katılmak bide bu adam ikinci kaptan
Kusura bakmayın 34 yaşında bu adama Galatasaray a istemek ihanettir
Arda emre farklı konular bende sana sabri örneği veririm adama neler yapıldı ağzını açıp bi kelime etmedi saygısından

Galatasaray'dan çıkan karakterleri de gördük. Arda Turan, Emre Belözoğlu... Son dönem akla gelen en karakterli isimler. Bunlarla kıyaslayınca Sneijder'in, Melo'nun, Elmander'in krampon çivisine kurban oluruz.

Sneijder ciddi bir karalama kampanyasına maruz kaldı. Sen de dahil buna kandınız. Adam tazminat almadan gitti. Söke söke alabilirdi. Almadı. Bizim çocuklarımız takımı söğüşledi. Sen söylemeden ben yazayım; takımda teknik direktörlüğe soyundu argümanlarına başlayacaksın. Adam haklıydı! Takımda çünkü teknik direktör yoktu! Terim döneminde neden hiçbir şekilde sorun yaşanmadı. Olayları geniş şartları görerek değerlendirmek gerekir.

O fizik 3 4 ayda düzelmez bunu iddia eden adam birseyden anlamıyordur net
Öyle o şekil fit hale gelirsen vücut onu kaldırmaz çünkü o vücut 3 yıldır o yağlara kendini adapte etmiş şekild e yaşıyor 3 5 ayda birden inersen vücut iflas eder
Bu işler tadında kıvamında yapılır zaman alır

Eğer haber doğruysa 1-2m avro kazanan bir yedek oyuncusu olarak katkı sağlayabilir

Ama eski maaşını kazanmak istiyorsa veya ilk 11deki yerini geri almak istiyorsa hiç bulaşmayalım

Ikıncı husus da teknik direktörluk yapmıyor hususu denizli hakkında söyledikleri dün gibi hatırlıyor herkes
Yaz kampında gönderdiği alman kondisyoneride Tudor u takım halinde şikayete gittiğini başkanın yanına bizzat
Siz milleti baya hiç birşey bilmiyor bu işleri takip etmiyor sanıyorsunuz galiba
Herkes unutur ben unutmam böyle zamanı gelincede yapıştırır geçerim cevabı

Gönderenlerin eline sağlık tekrardan

Sasiyorum gercekten bazi arkadaslar Sneijder'i hic ama hic taniyamamislar 4,5 sene bizde oynamasina ragmen. Yazik gercekten.

Gereksiz olur. Hayallerimiz daha büyük olmalı.

Sneijder dusmanligi yapmakla takimda gormeyi istememek baska seyler . Muslera da bir kaleci antrenorunu mu kondusyoneri mi ne istememisti diye haberler cikmisti

Ciftlige cevrilen yerde her sey olur . Evet bunu yapanlari degerlendirenleri kaytaranlari zaten elestirmeyelim de demiyorum

AMA basimizda terim var su an ve sporu spor olarak gormeyen illa ki basari takintisi olan bir adam

O yuzden basaracagina inanirsa survivordan alir umit karana lisans da cikarttirir , ya da alabayi onerirsin istemeye de bilir .

Terim eger sneijder den yararlanabilecegini hissetmez ise zaten kadroya katmaz . Ama alin derse de vardir bir bildigi

Yoksa sneijder asigi olmadigimi herhalde anlatmama gerek yok 2 sene gitsin diye tepinmis bir adamim

Belhanda yalayicilar Sneijdere ihanet etti diyor. Te Allahim ... Herif neredeyse her hafta ihanet ediyor takima

Geri
Üst Alt