Sofiane Feghouli, 3 Hafta Sahalardan Uzak Kalacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yollayin artik arkadas ya üc bes kurus para girsin, bu beceriksizlik baydi artik.

3 ay tekrar hazırlanması sürer üstüne de covid olur sezonu kapatır sonra milli takımıyla şov yapar

daha da yararlanamayız sosodan geçmiş olsun

2 Ocak 2021
24 Ocak 2021

22 günde toplam 6 maç yapacağız.

Bunlar ;

+Antalyaspor
- Konyaspor
+Gençlerbirliği
- Beşiktaş
+Denizli
- Malatya

Derinlik lazım ne olursa olsun. Umarım en kötü Beşiktaş maçına yetişir.

gelecek sezon kalırsa anca toparlar.. zaten performansının bir yere gelmesi için 10 maç geçmesi gerekiyor.

birisi dönerken digeri sakatlandi

Kafadan 5 hafta gitti demek ki , sakatlanmadan önceki ayarına dönmesi için.

Biri dönüyor biri gidiyor böyle böyle kör topal şampiyon olacağız bu sene!!

Besiktas macina yetissin bir sekilde

O Maca kadar idare ederiz sorun olmaz

Yener ince de kısa sürede dönecek demişti. Galibiyetin sevinciyle verilen olumlu mesajlardi demek.

GSCimbom Mobile App

tahminim ocak ortasında döner feghouli.

mr raporu görmedim ama grade 1 -2 arası bir yaralanma sanırım kök hücre tedavisine iyi cevap verirse 2 hafta sonra yedek olarak soyunur diye ümit ediyorum.
yener inceye soyle whatsaptan mr sonucunu göndersin . ben kisa surede doner deyince 3 hafta demiştim mesajim duruyor :)

Yani işin açıkçası çok umrumda olmadı Feghouli'nin eksikliği tamam kaliteli oyuncu özellikle kadronun geri kalanı içinde kalitesi ile öne çıkıyor ama aldığı para ortada verdiği katkı ortada geçen maçta daha ilk golünü attı bu adam Aboubakar'lar Visca'lar senelerdir takımlarını sırtlıyor bu lige Davidson gibi bir adam geliyor fark yaratıyor bu ligde bizde Feghouli 'nin 4 mil.€ maaşıyla orta aland top alıp verebiliyor diye seviniyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt