Sofiane Feghouli, 3 Hafta Sahalardan Uzak Kalacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bir şeye de tepki ver be

Hep hoşgörü hep kabullenme
tepki versek nolacak yaw 1 haftaya sahalara mı dönecek. :d mr cihazı mı adamın gözler yürüyerek çıktığı ve ağrısının çok ağrısının olmamasına karşın söylediği bir şeydir maç sonu açıklaması. girince mr a çıktı tabi ortaya yırtık veya zorlanma ne boksa artık. ekibi bütünüyle seviyorum kasti saçmalamalar olmadığı sürece insanlık hali her şey gelebilir başa. hosgörüyle karsılamak lazım

Falcao’nun 2-3 haftası gibi olmaz umarım. Zaten zor form tutuyor. Yine 2 ay sürer form tutması.

Bu sezon sakatlık kotasını doldurdu maç kaçırmamalı artık.

Bu tarihten beri yeni malatyada 25 dk oynamış toplam 13 lig maçı kaçırdı.
Daha erken dönerdi buyukihtimal ama takım ritim yakalayınca oynatılmadi. Tekrar sakatlanması ve uyumu bozmama adına doğruydu bence.

Ama bi şekilde fegulinin 11 e
monte edilmesi şart. Şampiyon olacaksak katkısına ihtiyacımız var.

GSC Mobile App

Bu kadar uzun süre oynamamış adam. Bu sezon katkı sağlayabileceğinden şüpheliyim.

Daha erken dönerdi buyukihtimal ama takım ritim yakalayınca oynatılmadi. Tekrar sakatlanması ve uyumu bozmama adına doğruydu bence.

Ama bi şekilde fegulinin 11 e
monte edilmesi şart. Şampiyon olacaksak katkısına ihtiyacımız var.

GSC Mobile App

aynı fikirdeyim ama bu 13 maçta havlu atmış olabilirdik. Son 2 maç harici sakatlığı geçmemişti büyük ihtimal. Feghouliyi beğensem de bu kadar maç kaçıran adama yaklaşık 4-5m arası vermek mantıklı değil.

Sinkaflı küfürler biriktirip daldım, eski konuyu hortlatmışlar, yapacağınız işin taaaaaaa

Sadece Malatyada 20 dk oynadı diyen alenen yalan söylüyor.

Denizli maçının adamıydı zaten sonraki maçta zeminden sakatlandı yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt