Sofiane Feghouli, Tudor Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Tudor'un ayrılığını biz oyuncular anlayamadık. Aralık ayının başında liderin 3 puan gerisinde ikinciydik. Ancak, Galatasaray'da günlük medya baskısı ve dedikodular nedeniyle sık sık olaylar yaşanır. Dışarıda bazı taraftarlar ona tepki göstermiş, baskı oluşturmuş ve yönetim de kamuoyu baskısıyla Tudor'u görevden aldı. Ancak, takım içindeki bazı oyuncular Tudor'a yapılan bu davranış nedeniyle çok mutsuz oldu.

His departure was incomprehensible for the players. We were at the beginning of December, second, three points behind the leader. But in Galatasaray, things often happen behind the scenes with the daily media pressure and its share of rumors. With some fans instrumentalized from the outside, it could not continue, and the management had to listen to public opinion. Add to that some players, from inside, unhappy with their treatment... This led to his departure.

güzel çevirmişler

çevir tudor yanmasın gibi

O takimi kurmasi ve sezona hazirlamasi bakimindan tudorun da hakki vardir o sampiyoblukta evet fakat direkt kendisine yazmaz.

2017/2018 döneminde Galatasaray tarihinin en kapsamli futbolcu transferi harcamalari yapildi, bunu idrak edemeyenler var hala...

Neredeyse her pozisyona maliyete bakilmaksizin hem yüksek bonservis, hem yüksek maşli oyuncular getirildi.

Ama Tudor bu takimi o sene şampiyon yapamayacak ve GS FFP ve fakir yönetimlerden dolayi bu kadroyu bir daha güçlendiremeyecekti 4-5 sene boyunca...

Tudor iyi bir kadro kurdu ve takimi cok iyi sezona hazirladi, ha oyuncularla sorun yasamistir yamamistir o ayri olay, belli maclarda tarihi fark yemeden kurtulmus da olabiliriz ama bu hangi td icin gecerli degil? O dönem sabir gösterseydi yönetim ve taraftar bence terimin yakaladi basariyi tudorda yakalardi.

Terim' i, kadro planlaması, oyun planı vs bakımından, son gelişinin ilk yılından sonra en çok eleştirenlerden biriyimdir. Medya ve sosyal medya vasıtasıyla Tudor' un kasıtlı yıpratıldığına da katılırım ancak Tudor gönderilip Terim getirilmeseydi o şampiyonluğun asla mümkün olamayacağına dair kanaatim sabittir ki o 'lüks' kadro şampiyon olamasaydı, olası kaotik ortamda sonraki sezon şampiyonluğu da mümkün olamazdı. 2018 şampiyonluğunda başrol oyuncularından olan Garry ve Donk, Tudor tarafından yok sayılmış adamlardı. Keza Nagatomo da Terim' in inisiyatifiyle takıma katılmıştı...

''Efenim, şöyle kadro kurdu da böyle verim aldı?''...O kurduğu kadronun, iyimser bakışla yarısı doğru ise yarısı da yanlış transferlerdi...

10 milyon bonservis ve yıllık 3.5 milyon maaşla Belhanda mı alınırdı?..

Sakat haliyle bonservis ve 5 yıllığına rekor maaş vererek Feghouli mi alınırdı? (Ayağındaki sakatlık nedeniyle verimli olamadığı bizzat kendi ifadesidir, sezon sonuna doğru katkı sağlayabildi. 5 yıllık dönemde toplam olarak dolu dolu iki yıllık oynamışlığı yoktur. Anlattıklarının çoğu hikaye kalıyor bu durumda)...

Tek bir maçını izleyen herhangi birinin haddinden fazla 'hantal' olduğunu derhal tespit edeceği Maicon' u bulup getirmek transfer başarısı mıdır?..

Ndiaye için ederinin 2 katı bonservis vermek neyin başarısı?..Bir EPL kerizi denk gelip UEFA dan pisi pisine ceza yemekten kurtulmuş olmak da bu gerçeği değiştirmez...

Mariano çok katkı sağlamış olsa da 31 yaşında, fiziken düşüşe geçmiş bir sağbek için ödenen bedel de transfer başarısı olarak tanımlanamaz; nötr...

Geriye Fernando ile Gomis kaldı...

Bana göre F/P bakımından totalde negatif bir tablo çıkıyor. Ezeli rakiplerimizin ekonomik yönden ve kadroları itibariyle zayıf kaldığı bir sezonda ite kaka şampiyon olabildiğimiz göz ardı ediliyor...

FT hocamı çok eleştirsem de hatta zaman zaman çok ayrı düşsek de, bu Hırvat hıyarına şampiyonluk yazacak kadar şuurumu kaybetmedim alimallah.

Bu hıyar takımın başında kalsa, 50 Milyonluk takımla şampiyon dahi olamayıp tezzeği avuçlardık mali anlamda.

Valla tudorla devam etsek sampiyon falan olamazdik bence. Aslan payı terimin . Tudorunda emegi vardir ama dediğim gibi tudorla sampiyon olamazdık

Terim' i, kadro planlaması, oyun planı vs bakımından, son gelişinin ilk yılından sonra en çok eleştirenlerden biriyimdir. Medya ve sosyal medya vasıtasıyla Tudor' un kasıtlı yıpratıldığına da katılırım ancak Tudor gönderilip Terim getirilmeseydi o şampiyonluğun asla mümkün olamayacağına dair kanaatim sabittir ki o 'lüks' kadro şampiyon olamasaydı, olası kaotik ortamda sonraki sezon şampiyonluğu da mümkün olamazdı. 2018 şampiyonluğunda başrol oyuncularından olan Garry ve Donk, Tudor tarafından yok sayılmış adamlardı. Keza Nagatomo da Terim' in inisiyatifiyle takıma katılmıştı...

''Efenim, şöyle kadro kurdu da böyle verim aldı?''...O kurduğu kadronun, iyimser bakışla yarısı doğru ise yarısı da yanlış transferlerdi...

10 milyon bonservis ve yıllık 3.5 milyon maaşla Belhanda mı alınırdı?..

Sakat haliyle bonservis ve 5 yıllığına rekor maaş vererek Feghouli mi alınırdı? (Ayağındaki sakatlık nedeniyle verimli olamadığı bizzat kendi ifadesidir, sezon sonuna doğru katkı sağlayabildi. 5 yıllık dönemde toplam olarak dolu dolu iki yıllık oynamışlığı yoktur. Anlattıklarının çoğu hikaye kalıyor bu durumda)...

Tek bir maçını izleyen herhangi birinin haddinden fazla 'hantal' olduğunu derhal tespit edeceği Maicon' u bulup getirmek transfer başarısı mıdır?..

Ndiaye için ederinin 2 katı bonservis vermek neyin başarısı?..Bir EPL kerizi denk gelip UEFA dan pisi pisine ceza yemekten kurtulmuş olmak da bu gerçeği değiştirmez...

Mariano çok katkı sağlamış olsa da 31 yaşında, fiziken düşüşe geçmiş bir sağbek için ödenen bedel de transfer başarısı olarak tanımlanamaz; nötr...

Geriye Fernando ile Gomis kaldı...

Bana göre F/P bakımından totalde negatif bir tablo çıkıyor. Ezeli rakiplerimizin ekonomik yönden ve kadroları itibariyle zayıf kaldığı bir sezonda ite kaka şampiyon olabildiğimiz göz ardı ediliyor...

Tudor´un kurdugu kadro ile alakali "it could be worse" diyebiliriz ancak... Ama zaten o "worse" olayi hayata gecerdi sampiyonluk kacsaydi. O sezon alinan tüm oyuncularin 28 ve üzeri olmasi stratejik bir hataydi.

O taktik değiştirerek çıktığımız arenadaki 0-0’lık fb maçını hatırlıyorum da mağlup olmadığımıza şükretmiştim.

"Marsilya takımı bu 'incelik' eksikliğinden etkilenebilir mi?"

- Türk oyuncuların çoğu, alışık olmadıkları ve önceki yıllardan kötü alışkanlıkları nedeniyle antrenmanlarda çok acı çekti. Oynamadıkları zaman da buna katlanmaları zordu. Tudor, antrenmanlarda pes edenler ya da umursamaz olanları direkt siler, kabul etmez. Toplu ve topsuz antrenmanlarda fiziksel olarak zirvede, gerçek bir atlet olmanızı ister ve günlük antrenmanlarınızı kusursuz yapmanızı talep eder.

Ah hocam ah.. Okan hocada Terim gibi, olsaydın bu sene, oyunculardan kan alsaydın, sezona seri galibiyetlerle başlasaydık keşke.

Tudor´un kurdugu kadro ile alakali "it could be worse" diyebiliriz ancak... Ama zaten o "worse" olayi hayata gecerdi sampiyonluk kacsaydi. O sezon alinan tüm oyuncularin 28 ve üzeri olmasi stratejik bir hataydi.
O zamanlar Tudor' dan ''Endamına kurban olduğum!'' diye bahseden biri bile vardı forumda; neyine meftun olmuştu kim bilir?!:emrah: :asd::dans:

Iki sampiyonlukta da saha icindeki en buyuk pay bu herifin. Cok farkli isler yapiyodu

alakası yok. tudor kalmaya devam etseydi şampiyon olamayacağımıza adım gibi emindim şahsen. sadece iyi antrenman yaptırmak yeterli bi durum değil. insan idaresi hocalıktaki en önemli kriter

Tudor birini sevmeyince onu kazanmak yerine direkt kovmaya çalışıyordu. Onun bu taleplerine real madrid olsan yetişemezsin.

Geri
Üst Alt