- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.934
- 4.283
Terim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beden hocasının ne katkısı olabilirO takimi kurmasi ve sezona hazirlamasi bakimindan tudorun da hakki vardir o sampiyoblukta evet fakat direkt kendisine yazmaz.
2 sanpiyonlugun neyi o na ait!Doğru söylemiş. Kazanılan 2 şampiyonluk Tudor'un hakkıdır. Bjk'ye 3-0 yenildi diye bu gerçeği yok sayamazsınız. Tudor'un kurduğu kadro dağılınca gördük neyin ne olduğunu..
Terim' i, kadro planlaması, oyun planı vs bakımından, son gelişinin ilk yılından sonra en çok eleştirenlerden biriyimdir. Medya ve sosyal medya vasıtasıyla Tudor' un kasıtlı yıpratıldığına da katılırım ancak Tudor gönderilip Terim getirilmeseydi o şampiyonluğun asla mümkün olamayacağına dair kanaatim sabittir ki o 'lüks' kadro şampiyon olamasaydı, olası kaotik ortamda sonraki sezon şampiyonluğu da mümkün olamazdı. 2018 şampiyonluğunda başrol oyuncularından olan Garry ve Donk, Tudor tarafından yok sayılmış adamlardı. Keza Nagatomo da Terim' in inisiyatifiyle takıma katılmıştı...
''Efenim, şöyle kadro kurdu da böyle verim aldı?''...O kurduğu kadronun, iyimser bakışla yarısı doğru ise yarısı da yanlış transferlerdi...
10 milyon bonservis ve yıllık 3.5 milyon maaşla Belhanda mı alınırdı?..
Sakat haliyle bonservis ve 5 yıllığına rekor maaş vererek Feghouli mi alınırdı? (Ayağındaki sakatlık nedeniyle verimli olamadığı bizzat kendi ifadesidir, sezon sonuna doğru katkı sağlayabildi. 5 yıllık dönemde toplam olarak dolu dolu iki yıllık oynamışlığı yoktur. Anlattıklarının çoğu hikaye kalıyor bu durumda)...
Tek bir maçını izleyen herhangi birinin haddinden fazla 'hantal' olduğunu derhal tespit edeceği Maicon' u bulup getirmek transfer başarısı mıdır?..
Ndiaye için ederinin 2 katı bonservis vermek neyin başarısı?..Bir EPL kerizi denk gelip UEFA dan pisi pisine ceza yemekten kurtulmuş olmak da bu gerçeği değiştirmez...
Mariano çok katkı sağlamış olsa da 31 yaşında, fiziken düşüşe geçmiş bir sağbek için ödenen bedel de transfer başarısı olarak tanımlanamaz; nötr...
Geriye Fernando ile Gomis kaldı...
Bana göre F/P bakımından totalde negatif bir tablo çıkıyor. Ezeli rakiplerimizin ekonomik yönden ve kadroları itibariyle zayıf kaldığı bir sezonda ite kaka şampiyon olabildiğimiz göz ardı ediliyor...
O zamanlar ve Torrent zamanları göt göbeğin en az zamanları idi.senin götünün ve göbeğinin sorumlusu kimdi ?
O zamanlar Tudor' dan ''Endamına kurban olduğum!'' diye bahseden biri bile vardı forumda; neyine meftun olmuştu kim bilir?!Tudor´un kurdugu kadro ile alakali "it could be worse" diyebiliriz ancak... Ama zaten o "worse" olayi hayata gecerdi sampiyonluk kacsaydi. O sezon alinan tüm oyuncularin 28 ve üzeri olmasi stratejik bir hataydi.
alakası yok. tudor kalmaya devam etseydi şampiyon olamayacağımıza adım gibi emindim şahsen. sadece iyi antrenman yaptırmak yeterli bi durum değil. insan idaresi hocalıktaki en önemli kriter