Sofyan Amrabat, Fenerbahçe'de

Amrabat ile krunici karsiliyorlar
Amrabat holding sirti donuk topu alir
Doner sagina soluna dagitir
Adam orta yuvarlagi bile gecmez
Ismail zaman zaman adam gecip topu tasiyor
Ve bu amrabattan on kat fazla kosup basiyor
Ismail yedek kalacagi icin cok mutluyum

Adam buzdolabı gibi hemen arabaya bindi ulen bi 3 lü çektir bi şey yap
o kadar taraftar gelmiş oraya yuh hemen arabaya bindi

Bunun abisini de sevmezdim bunu da sevmedim. Zaten arap, kuzey afrikalı sevmem.

manuyla oynadığımız maçlarda 5 gol bulduk 2 maçta da ilk 11 başladıydı. kazık yediler seneye 13e zorunlu alacaklarsa çok iyi.

Amrabat ile krunici karsiliyorlar
Amrabat holding sirti donuk topu alir
Doner sagina soluna dagitir
Adam orta yuvarlagi bile gecmez
Ismail zaman zaman adam gecip topu tasiyor
Ve bu amrabattan on kat fazla kosup basiyor
Ismail yedek kalacagi icin cok mutluyum
sonunda oyuncuyu izlemiş ve mantıklı şekilde kıyaslama yapabilmiş birini görmek sevindirici

Fio torreria yerine bu adamı tercih etti öyle düşünün
Torreira'yı almak için satın alma opsiyonunda indirim istediler Arsenal'dan. Arsenal kabul etmedi. 15 milyon civarıydı sanırım opsiyon. Konuyla ilgili yazdığımda çıkan bir haber. En sonunda Erden Timur 6 milyona ikna etmeyi başardı. Yani 6-7'ye Fio havada kapardı baştan kabul görülseydi.

Onlarda iş yapar yapmaz bilemem ama şuna eminim ki sırf biz bir ara ilgilendik alamadık diye aldı bunu yalı çocuğu

Fio torreria yerine bu adamı tercih etti öyle düşünün
Tam olarak öyle değildi o süreç. Amrabat'ın oyunu umut verince Lucas için anlaştıkları opsiyon üzerinden ölü pazarlığına girişti Fio, Arsenal masadan kalktı, hatta doğru hatırlıyorsam bir daha bunlara oyuncu kiralarsak ne olalım falan tribine girdiler. Fio da zaten Mandragora'yı almıştı

Okey de rotasyon 20 milyonla mı genişletilir. İsmail gibi bir herif daha çekip 5-6 milyona fıstık gibi operasyon yapabilirlerdi.
Bize geldi mi rotasyon performans düşürüyor bunlarda olmayacak mı? İsmail gibi bir opsiyonları ben saldım demeyecek mi?
Fazladan 2 tane beraberlik alabilmek için mantıklı bir transfer değil.
Bizim durum zekasızlık örneği başımızı yakacak bu aptalca davranış belki de kadroyu kuran herifler yazı göremeyecek ama bunlarınki de akıllı iş değil.
Tabii ki rotasyona bu kadar para atılmaz ama bence Amrabat 11'e alındı, İsmail yedek kalacak. "Rotasyon performans düşürüyor" işi de zırvalık. Takviye yapmamız gerekiyordu. Özellikle yerli grubumuz da çok zayıf.

ismail - fred i bozmak bence aptallık.

ben olsam bu bütçeyi ferdi tarafına düşünürdüm. oosterwodle saatli bomba

Adamların orta sahası net olarak bizden çok güçlü hale geldi. Abi Allah aşkına biri şu okani gondersin ve üzerimize orta saha atsın. Top kapan defans yapabilen ayağı iyi orta saha lazım takımda mücadele edebilen oyuncu yok artık ya.

Geri
Üst Alt