Şok! Lincoln Antep'e götürülmedi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şok! Lincoln Antep'e götürülmedi!

Herşey kötü giderse sezon sonu bir çok bedel ödenecek bir bakıma 5.olmaya razıyım çünki bazı oyuncuları artık Galatasaray formasıyla izlemek istemiyorum bıktım...

Mod. notu: Mesaj silindi. Eleştiri ile hakareti birbirinden ayırt edemezseniz öğretmek zorunda kalırız. :mad:

bu kadarı da ayıp ama!!! ya kardeşim parsını ödüyorsun adam geç gelmiş ekstra antrenman ile açığını kapatmış götür sür sahaya oynamazsa saçmalarsa en büyük tekmeyi biz vururz ama ne demek kadroya almamak oynatmamak ya.. Bülent ilk kez bu knouda kızıyorum. ARtık Birlik olmamız gerek veya bırakın adamı kadro dışı çeksin gitsin anma takımı bulandırmayın. Antep de bu olumsuzluklardan puanla giderse GS nin işi de biter pilide.. Yönetim de artık birşey yapsın olmaz ya.

lincoln vs tabata izlemek hayal oldu.

Harbiden bu bülent akıllanmıyacak,L10 süz şampiyon olmayı filanmı düşünüyor yoksa?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tek dileğim sezonu 2.sırada kapatmak yeterki bülent gitsin.

Mod. notu: Mesaj silindi. Eleştiri ile hakareti birbirinden ayırt edemezseniz öğretmek zorunda kalırız. :mad:

Ohaa yazılara bak :mad:

Bari küfürde etseydiniz

Aaa Bence Zemini Beğenmedi Lincoln. :) Yada Sakat olduğunu söyledi.

Bülent Korkmaza hakaret üstüne hakaret ediliyor :o

topunuzu Allah'a havale ediyorum Bülent Hoca'yı ve sessiz kalan yönetimi

Arkadaşlar;

Kimse kimsenin görüşünü bastırmak zorunda değil. Özgür bir platformda görüşlerimizi dile getiriyoruz. Kimseye hakaret vs. etmediğiniz sürece size kimse birşey demez.

Ama demek istediğinizi hakaret ile anlatmaya kalkınca ceza almanız kaçınılmaz oluyor. Bunu düşünmek bu kadar mı zor?

Çok önemli bir not: Ceza alabilecek içerikte bir mesajı alıntılamanın, katılmanın cezası da aynıdır. Birçok arkadaşımız bunu gözardı ediyor.

Hiçbirşey yapmamış adamı bu kadar savunurken klübün efsanelerinden biri olan Bülent Korkmaz'a hakaret ediyorsunuz.Ne olursa olsun bunları hakedicek birşey yapmadı.Utanın kendinizden.

Hiçbirşey yapmamış adamı bu kadar savunurken klübün efsanelerinden biri olan Bülent Korkmaz'a hakaret ediyorsunuz.Ne olursa olsun bunları hakedicek birşey yapmadı.Utanın kendinizden.

Ayni fikirdeyim seninle kardesim..

Lincoln'ün kadroya alınmamasını çok doğru buluyorum.

Bülent Korkmaz egosunu tatmin etmekle meşgul hala. İlk geldiğinde Barca-Guardiola ilişkisi gibi bir düşüncem vardı ama bunun olmayacağı ortada. Bülent Korkmaz pişmeden büyük takımın başına geçti ve haliyle hata üstüne hata yapıyor. Zamanında Fatih Terim, Mustafa Denizli gibi adamlarında 2. adam olduklarını unutmuş. Hazır olmadan takımın başına geçti. Guardiola bile altyapı hocalığından sonra geldi. Galatasaray'ın kaçan şampiyonluğunun hesabını nasıl verecek Bülent Korkmaz. Bu kadar belliyken herşey neden yöneticilerden çıkıpta bir müdahele eden olmaz duruma. Son yılların en sağlam transferleri en pahalı kadrosunun geldiği duruma bakın. Sezon başında şu kadroya adam gibi bir teknik direktör getirmiş olsaydık ne Skibbeyle uğraşırdık ne Bülent Korkmazla. Lincoln antebe gitsede artık geçti borun pazarı sür eşeği Niğdeye Bülent, takım 2 hafta önce havlu attı zaten lige. Çoğu Galatasaraylıda Büyük Kaptan sıfatın yerle bir oldu. Bu takımın efsanevi oyuncusu Hagi bile teknik direktörken yuhalandı, hatta taraftarla kavga etti. Aynı şeyler Bülent Korkmaz'ın da başına gelecek gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt