Şok! Lincoln Antep'e götürülmedi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şok! Lincoln Antep'e götürülmedi!

Yaa bu Lincoln tedavi olmadan nasil antrenmanlara basladi, Bülent Korkmaz son macta sakatligi var demisti...Hocanin nasil yalanci oldugu belli oldu.. Ben acikca söylüyorum Bülent Korkmaz oyuncuyken iyi oyuncuydu ama bu karekterinin düzgün oldugu anlamina gelmez.. Daha gelmeden önce Lincolnü bitirdi

Yaa bu Lincoln tedavi olmadan nasil antrenmanlara basladi, Bülent Korkmaz son macta sakatligi var demisti...Hocanin nasil yalanci oldugu belli oldu.. Ben acikca söylüyorum Bülent Korkmaz oyuncuyken iyi oyuncuydu ama bu karekterinin düzgün oldugu anlamina gelmez.. Daha gelmeden önce Lincolnü bitirdi

Aman arkadaş bende aynı mantıktan yola çıkarak daha kapsamlı bir mesaj yazdım ispatını yapmama fırsat vermeden zart diye ceza verdiler.Bazıları ramazan goygoycusu gibi şimdi başlar 'vay efendim sen nasıl Sultan 1. Bülent Korkmaz'a böyle dersin' diye mesajlar yazmaya.Allah rızası için TDK'nun sözlüğünü açın bakın yalan söylene, bunu alışkanlık haline getirene ne denir?Hakaret yok, kimseyi kastetmiyorum bu bir genelleme sadece...

Sakatlığım var deyip de eskişehirspor maçında oynamak istemeyen adam lincoln'dü.bunu bile bülent korkmaz'a yıkıyorsunuz ya ayıptır yaptığınız.hatta basına bile yansıdı bu konu.sordular Bülent'e neden kadroya aldınız da oynatmadınız diye o da dedi biz 18 kişilik kadroyu kurmuştuk lincoln sonra söyledi bize sakat olduğunu o yüzden bench'de durdu dedi.

Sakatlığım var deyip de eskişehirspor maçında oynamak istemeyen adam lincoln'dü.bunu bile bülent korkmaz'a yıkıyorsunuz ya ayıptır yaptığınız.hatta basına bile yansıdı bu konu.sordular Bülent'e neden kadroya aldınız da oynatmadınız diye o da dedi biz 18 kişilik kadroyu kurmuştuk lincoln sonra söyledi bize sakat olduğunu o yüzden bench'de durdu dedi.

Adam maçtan önce ısınmaya çıktı buna ne diyeceksin?Hakan sakat demişti Gerets bir seferinde sırf Hakan'ın Gerets'i yalanlamak, sakat

olmadığını göstermek için ısınmasını hatırlattı bu olay bana.Lincoln'e sormuş efendim sakat mı, gtitmiş sağlık ekibine bilmem ne yapmış sağlam

demişler sonra adam piskopat olduğu için ısımaya çıkmış.Olur mu böyle saçmalık! Sorarlar adama Ey Korkmaz o adam sakatsa benchte ne işi

var? Ağrım var ama oynarsam en iyisini yaparım demiş daha ne desin? 18 yapmıştık gibi o kadar yüzeysel bir bahane arkasına sığınıyor ki

duyanda büyük taktisyen zannedecek hadi ordan !

Her maç önde olsanda, geride olsanda, defans oyuncusu lazımsa, atak oyuncusu lazımsa bildiğin tek değişiklik var sokuyorsun

Mehmet Güven'i bu kadar hocalığı.Hem Allah'ın emri mi bu 18 dışın çıkılamıyor?Bu kadar basit, temelsiz ve saçma bir bahane

duymadım.Bahaneler üreten insanlar bir başarısızlığı başkasına fatura etmeye çalışan insanlardır.Eskişehir'e yenilmese Galatasaray

bu 18 palavrası, bu olaylar acaba nasıl şekillenirdi?Kasti oynatmadığını söylermiydi acaba?Eskişehir'e yenildikten sonra at topu

Lincoln'e zaten futbolculara konuşma yasağı da var konuşamaz oh ne ala memleket...

Tamam Lincoln hep haklı.

Bülent Korkmaz haksız.

Isınmaya çıkmış da ne yapmış? devre arasında herkes topla çalışırken gitmiş orta sahaya milleti izlemiş.bu mu ısınmaya çıkmak.bırakın bu lincoln'ü koruma ayaklarını.hadi ilk yarıdaki maçları anladık iyi oynuyordu herkes memnundu ondan ancak o kadar işte başka bişey yok 2 senedir.bülent'e laf ediyorsunuz geldiğinden beri paso lincoln'le sorun yaşıyor diye.ancak skibbe değil miydi bizim antrenörümüz devre arasında ? geç gelen ve yönetim tarafından ceza verilen adam da lincoln değil miydi.2.yarıda ne oynamış bu adam da hala savunacak konu buluyosunuz ?

Mehmet Güven'in oyuna girmesine gelince Kewell'ın kondisyonunun ne kadar kısıtlı olduğunu Galatasaray maçlarını izleyen bi adam bilir.adam en fazla 60 bilemedin 70 dakika oynayabiliyor.daha sonrasını getiremiyor.tamam kewell hücumda önemli bir adamdır çıkması kafada soru işaretlerine yol açabilir ancak kewell'ın pili bitmeye başlamıştı.hatta arda'nın bile ayakta duracak hali yoktu da oyunda kaldı arda.bu değişiklikte tek eleştireceğim şey mehmet güven'in girmesidir.Kewell'ın çıkmasına laf etmem ama Alpaslan olabilirdi Kewell'ın yerine oyuna giren adam.Hem hücumcu hem süratli bir adam.Hücuma mehmet güven'den daha fazla katkı vereceği bariz açık bişeydi.Ama hala gelip de Kewell'ı neden oyundan çıkarttı derseniz önce bi maçı iyi izleyin derim.Kewell'ın kondisyonu yeterli değil.Bunun sorumlularından biri de Skibbe'dir.Gördüğünüz üzere her maçta 50-60 dan sonra takım çuvallamaya başlıyo.Bu da kondisyon yetersizliğinden kaynaklanıyo yani takımın antremanlarda ve sezon öncesinde iyi çalışmadığını gösteriyo.Bu ligde şuan da 5.isek en büyük sorumlu Skibbe'dir.

Bi oyuncu fazla para alıyor diye eleştirilmez tabi ki.Ancak aldığı paranın hakkını vermeyip saçma sapan işlerle uğraşır da Galatasaray'ın adını lekelerse eleştiri hakkımızı da kullanırız.Bi adama yıllık 4 trilyon vereceksen eğer karşılığını sonuna kadar o adamdan isteyeceksin.Lincoln'de 4 trilyonun 1,5 trilyonunu bile zor haketmiştir.İlk yarıda performansıyla haketmiştir onu da.

Bahaneler üreten insanlar bir başarısızlığı birine fatura etmeye çalışan insanlardır.

Evet aynı senin şuan ki Bülent Korkmaz'a faturayı yıkman gibi değil mi.evet evet çok haklısın.bülent çok büyük suçlu.asalım,keselim,istanbul'a geldiklerinde florya'yı basıp dövelim bülent'i.lincoln'ü küstürdü ne de olsa.Hamburg maçında takım 10 kişi kalmışken adamı koşmuyor diye oyundan çıkarttı diye sahaya defansif adam aldı ve o adam da kale içinden gol çıkarttı diye bülent suçlu evet.(tesadüf mesadüf)

Kendi dediklerinle çelişiyorsun.Faturayı Lincoln'e yıkıyorlar derken asıl faturayı sen Bülent'e yıkmaya çalışıyorsun.2 düşün 1 yaz bence.

Tamam Lincoln hep haklı.

Bülent Korkmaz haksız.

Bakın ip uçları yukarıda mantık ışığında birleştirin aynı noktada buluşuruz.Çelişklerle dolu bir dönemden geçiyoruz!Bu yaşananlar Hamburg maçında yersiz bir şekilde başlayıp çığ gibi büyüdü Bülent Korkmaz söylemi başka uygulaması başka.Bu çelişkiye en son örnek Başkan Polat Lincoln'ü kazanacağız diyor Korkmaz hal tavır ve haraketleriyle, kadroya almayışıyla buna karşı bir duruş sergiliyor.Lincoln bu olaylar Patlak verdiğinden beri tek kelime konuştu mu?En çok kim konuştu?Kim arayı bulmaya çalışıyor? Bunları objktif bir şekilde değerlendirin.Trabzon ve Eskişehir maçlarındaki puanlar kaybedilmese bugün sesimiz gür çıkardı ama hangi şartlar altında oynandı, hangi yanlış seçimler yapıldı malumunuz.Beni Korkmaz bilmem kim, Lincoln o bu ilgilendirmiyor başarı ve güzel oyun istiyorum taraftar olarak bunu sağlayamayan Bülent Korkmaz bile olsa gönderilmesine sıcak bakarım...

Evet aynı senin şuan ki Bülent Korkmaz'a faturayı yıkman gibi değil mi.evet evet çok haklısın.bülent çok büyük suçlu.asalım,keselim,istanbul'a geldiklerinde florya'yı basıp dövelim bülent'i.lincoln'ü küstürdü ne de olsa.Hamburg maçında takım 10 kişi kalmışken adamı koşmuyor diye oyundan çıkarttı diye sahaya defansif adam aldı ve o adam da kale içinden gol çıkarttı diye bülent suçlu evet.(tesadüf mesadüf)

Kendi dediklerinle çelişiyorsun.Faturayı Lincoln'e yıkıyorlar derken asıl faturayı sen Bülent'e yıkmaya çalışıyorsun.2 düşün 1 yaz bence.

Lincoln maçtan önce ısımaya çıkmadı mı? Bu sakat değilim demek değil mi doktor raporu mu sallasın tribünlere kameralara ne yapsın?Korkmaz'ı korumak için hakikatlerden ödün vermem.

Bu yaptığın demogoji Bülent Korkmaz'ın yaptığı yanlışları, bilgizliğini örtmez.

Dediklerin saçmalığın katmerlisi bu takımın teknik veya idari sorumlusumuyum ne başarısızlığı, hangi başarısızlığımı ben kime fatura edeyim?Bülent Korkmaz'la ilgili çok net kafamdakiler ne hamaset, ne demogoji, ne de baskı bunları değiştiremez.Bülent Korkmaz ıslıklarıyla 3. ligde takım çalıştırır.Lincoln'süz 7 maçın 4'ünde beraberlik, 3'ünde yenilgi almış bu takım.Takımın can damarını kesiyor Korkmaz haberi yok...

Lincoln bela oldu

Takımımızda, Lincoln krizi bitmek bilmiyor.

Takımımızda, Lincoln krizi bitmek bilmiyor. Yönetimimizin izni olmamasına rağmen bir hafta ülkesine gidip tatil yapan Brezilyalı futbolcu, Gaziantepspor maçı öncesinde de sorun yarattı.

Gaziantepspor maçının ilk 11’ini dün sabah açıklayan teknik direktör Bülent Korkmaz, bir hafta takımdan ayrı kalan Lincoln’ü yedekler arasına koydu. Salı günü İstanbul’a döndükten sonra ekstra idmanlar yaparak arkadaşlarıyla arasındaki antrenman açığını kapatmaya çalışan Brezilyalı, buna rağmen ilk 11’e alınmadığını görünce çok sinirlendi. Hemen Korkmaz dan randevu alıp özel bir görüşme yapan Lincoln, hocasına, "Aslında oynamayı çok istiyorum ama sağ dizimdeki sakatlık çok acı veriyor" diyerek Gaziantep’e gitmek istemediğini ima etti. Korkmaz da bunun üzerine kendisini maç kadrosundan çıkardı.

Kısa süre sonra olayı öğrenen yöneticiler, krizin büyümemesi için Lincoln’le görüştü. Brezilyalı yıldızı kazanmak isteyen yöneticilerin, "Bizim için önemli bir oyuncusun. Madem sakatlığın varmış, bu hafta dinlen, Fenerbahçe derbisinde tam kapasiteyle oynarsın" dediği belirtildi.

Kaynak: Hürriyet

Medyaya kozu verdik, daha biraz daha çekeceğiz... :mad:

İşin kötüsü Abdullah abi;

Nedense bu haberin yalan olabileceğine pek inanmıyorum. Birebir bu doğru olmasa da buna benzer birşeydir.

Bende okudum haberi demin, Lincolnden beklenir. Arkasindaki seyirci gücüne güveniyor. O yüzden böyle tavirlar kaprisler yapiyor.

Ne yalan söyliyim Lincolnden beklenir :o

Bu haftaya kadar ligteki bütün canlı olarak gösterilen maçları nerdeyse %90'a yakın takip etmişimdir.Galatasaray'ın maçlarını full izledim.Ama ne Galatasaray'dan ne de digitürk'ten bi para almadım.İstanbul'da olmadığım için maçlara gitme fırsatı bulamadım ancak her zaman maçımı izledim.Karşılığında para değil sadece galibiyet iyi oyun istedim.Takımımın lisanslı ürünlerini satın aldım almaya da devam edeceğim.

Benim ve bütün Galatasaray'lıların bütün görevlerini yaptıklarını düşünüyorum şuana kadar.Ancak bu lincoln efendi takımımızı otel gibi kullanıyor.İstediğinde maçlarda oynayıp istediğinde ülkesine gidip tatil yapıyor istediğinde sakatım diyerek kulübede oturuyor.Teknik direktörün taktik olarak yaptığı bir değişikliği bile anlayamayacak kadar dengesiz bir adam bu.Hele ki hiç bi varlık göstermediği maçta oyundan alınırken yaptığı hareketler bu adamın ne kadar kendini bişey zanettiğinin göstergesi niteliğindeydi.Herkes Bülent Korkmaz'a yüklenmiş yok egosunu tatmin ediyor yok şöyle yapıyor böyle yapıyor diye.O egosunu tatmin ediyor dediğiniz adam Galatasaray'a neredeyse 20 yıl hizmet vermiş bir adamdır.Sakatlansa dahi sahaya çıkan rakipleriyle boğuşan omzu çıkmasına rağmen maçı bırakmayan bir adamdır. Egosu'nu tatmin etmek için Galatasaray'ın menfaatlerini düşünmeyen bir adam olabileceğini hangi akla hizmet düşünebiliyorsunuz anlamak mümkün değil.

Çok koruduğunuz Lincoln geçen sene ne oynadı ? Geçen sezon da Feldkamp tarafından Beşiktaş maçı öncesinde kadro dışı bırakılmadı mı ? O zaman kim bu kadar saydırdı Feldkamp'a ? Kim dedi egosunu tatmin ediyor diye ? Yaklaşık 20 yıldır kulübe büyük hizmetler veren Büyük Kaptan lakabını alan biri için hala egosunu tatmin ediyor diyorsunuz ve umursamaz bir brezilya'lı için adamın karakterine laf ediyorsunuz.Bülent'in yerinde olsam 1 dakika daha durmaz istifa ederdim.Böyle vefasız insanların olduğunu görseydim asla durmazdım takımda.

Bülent Korkmaz çok iyi bir teknik direktör olmayabilir.Oyunu okuyamayabilir gerekenleri yapamayabilir ancak bu adam bizim büyük kaptanımızdır.Ki yaptığı hareket de bence son derece doğrudur.Amatör futbol takımına gitseniz bile bi adam idmanlara gelmeyip maçlarda ilk 11 de oynatılırsa o takımda çatlak sesler çıkar.Normal olarak gruplaşmalar olur.Galatasaray'da da bu var şuan.Bütün takım milli maçlar arasında idman yaparken Lincoln efendi gitti ülkesine tatilini yaptı.Para cezası vermişler de ne olmuş.Yıllık 4 trilyon kazanan adama 120 bin tl koyar mı hiç.Diğer idman yapan adamlar eşşekbaşı mı enayiler mi yani boşuna çalışıyolar hele ki Lincoln'ün kazancının 4 te 1'ini bile almayan adamlar var.Biraz mantıklı düşünmek lazım.

Biz taraftar olarak her zaman üzerimize düşen görevi yaptık ancak Lincoln efendi futbolcu olarak hiç bir zaman üzerine düşen görevi yapmadı ancak tıkır tıkır parasını aldı.Peki bende yarın Gaziantepspor-Galatasaray maçını izlemesem acaba Digiturk bu ay ki faturada bu maçı izlemediğim için bi indirim yapar mı bana ya da bi ceza verip faturayı artırabilir mi maçı izlemediğim için ? Görevimi yapmıyorum ya hani.

Neyse nasılsa lincoln efendiyi savunanlar olacağı için bu kadar yeter diyorum.Şu Lincoln efendiyi bu kadar gözünüzde büyüteceğenize Arda'ya-Servet'e-Mehmet Topal'a hatta Mehmet Güven'e destek olun.Bu adamlar bu takımın geleceği ve sahaya en azından görevlerini yapmak için mücadele eden kişiler. Canları isteyince oynayan adamlar değiller.

:016::005:Bunun üzerine hala Lincoln efendiyi savunanlara hayet ediyorum.

yalan o haber.

Bülent bey oynatmiyor cünkü eger lincolnle kazanirsak digerlerini moralleri bozulur..o yüzden lincolnsüz yenilip, Lincoln'ü Fener'e sakladim ayaklarina girer.

BÜlent Korkmaz 20 yıl Galatasaraya hizmet etmiş olabilirsin fakat bu sana.Galatasarayı enkaza çevirme hakkını doğurmaz..Lütfen defolup gidermisin

Yahu neden anlamak istemiyorsunuz.Elinizi vicdanınıza koyun Bülent Korkmaz geldiğinde takım ne haldeydi.

Öyle bir konuşuyorsunuz ki,sanki takım lig birincisi,süper oynuyor,önüne geleni deviriyor.Bülent Kokrmaz Adnan Polat'la kulis kurdu "Skibbe'yi kov beni al" diye.Sonra takım süper giderken,Kocaeline 5 atmışken! Adnan Polat fantezi olsun diye Skibbe'yi kovup Bülent Korkmazı getirdi.:ka10::ka10::42::42:

yalan o haber.

Bülent bey oynatmiyor cünkü eger lincolnle kazanirsak digerlerini moralleri bozulur..o yüzden lincolnsüz yenilip, Lincoln'ü Fener'e sakladim ayaklarina girer.

Diyelimki oynatmiyor haber yalan, eh fenami yapiyor? Gayet iyi yapiyor. Dünya para kazaniyor, kafasina göre tatile gidiyor, mac seciyor birde trip yapiyor ve siz daha Lincoooooln Lincoooooln diyorsunuz.

Adam maçtan önce ısınmaya çıktı buna ne diyeceksin?Hakan sakat demişti Gerets bir seferinde sırf Hakan'ın Gerets'i yalanlamak, sakat

olmadığını göstermek için ısınmasını hatırlattı bu olay bana.Lincoln'e sormuş efendim sakat mı, gtitmiş sağlık ekibine bilmem ne yapmış sağlam

demişler sonra adam piskopat olduğu için ısımaya çıkmış.Olur mu böyle saçmalık! Sorarlar adama Ey Korkmaz o adam sakatsa benchte ne işi

var? Ağrım var ama oynarsam en iyisini yaparım demiş daha ne desin? 18 yapmıştık gibi o kadar yüzeysel bir bahane arkasına sığınıyor ki

duyanda büyük taktisyen zannedecek hadi ordan !

Her maç önde olsanda, geride olsanda, defans oyuncusu lazımsa, atak oyuncusu lazımsa bildiğin tek değişiklik var sokuyorsun

Mehmet Güven'i bu kadar hocalığı.Hem Allah'ın emri mi bu 18 dışın çıkılamıyor?Bu kadar basit, temelsiz ve saçma bir bahane

duymadım.Bahaneler üreten insanlar bir başarısızlığı başkasına fatura etmeye çalışan insanlardır.Eskişehir'e yenilmese Galatasaray

bu 18 palavrası, bu olaylar acaba nasıl şekillenirdi?Kasti oynatmadığını söylermiydi acaba?Eskişehir'e yenildikten sonra at topu

Lincoln'e zaten futbolculara konuşma yasağı da var konuşamaz oh ne ala memleket...

Nasıl çıktığını hepimiz biliyoruz.20-30 dakika gecikmeli çıktı.Çıktığında da sadece yürüdü.Kilo vermeye çıkmış teyzeler gibi.Yemin ediyorum o kadar parayı bana verseler Lincoln'den daha fazla katkım olur.Hatta aldığının yarısını.

En azından bir katkım olmadığını görürsem daha fazla zarar vermemek için giderim.Sadece ben de değil eminim bir çok GERÇEK GALATASARAYlı benim gibi düşünüyordur.

Diyelimki oynatmiyor haber yalan, eh fenami yapiyor? Gayet iyi yapiyor. Dünya para kazaniyor, kafasina göre tatile gidiyor, mac seciyor birde trip yapiyor ve siz daha Lincoooooln Lincoooooln diyorsunuz.

Ben Lincooln Lincooln diyorum cünkü takim icin önemli, gerekli.

Bülent bey'e siz yalakaliga devam edin. Kariyeri basarisizlik dolu sadece yahu.

Ben Lincooln Lincooln diyorum cünkü takim icin önemli, gerekli.

Bülent bey'e siz yalakaliga devam edin. Kariyeri basarisizlik dolu sadece yahu.

Takımı iplemeyen,takmayan,takımla dalga geçen bir adam takıma faydalı olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt