sokak köpekleri

Gücümüz köpeklere yetiyor deyin kapatalım konuyu. İnsana zarar veren daha başka şeylerin olduğu ülkede sadece dilsiz canlılara yetiyor, diğerlerine yemiyor deyin, anlaşalım.
Onerimi destekle.
Kurtulusun anahtarini sundum

Gece olunca forumda 1 ılıklaşma ortamının olması tesadüf değil.Bence biz bu mesajlara alıştık artık gibi :D

yok arkadaş

gayler yüzünden hic bi konuda tartışamaz olduk

Kendimde köpek besleyen biri olarak mümkün mertebe dışarıya çıkarmıyorum sokak köpekleri gerçekten başa bela oluyor köpeğimi ağırlıksız ve tasmasız gezdirmediğim için saldırdıklarında sıkıntı doğaniliyor ama herşeue rağmen uyarılmalarına karşıtım barınakların sayısı arttırılıp bakımı yapılmalı

Sokaktaki bir veledin kışkırtması sonucu bana doğru hırçın bir şekilde saldırmak üzere koşan sokak köpeğine karşı aynı hırçınlıkla koşmamla köpeğin arkasına dönüp kaçması bir oldu.

Kalabalık bir ekibe karşı deneyemedim henüz ama faideli bir hamle gibi.
Hocam bağırdığınızda geri çekilirler zaten içgüdüsel olarak alan koruyorlar siz korkmazsanız onlar çekilir zayenn

Kangalları ile ünlü Sivas'ta gece 2de , 3te dışarıda dolaşmışlığım vardır
Bana hiç denk gelmedi
hayret
Hocam köpekler saldırmıyor alanını koruyor içgüdüsel yaptıkları bir durum sakin kalırsanız sıkıntı olmaz zaten kaçmak gibi bir gaflete düşüldüğü için sonuç böyle oluyor

Köpeğin gözünün içine bakmayacaksın. Baktığın an seni hedefliyor. Hele hiç kacmayacaksin. En fazla havlar.
Olay gözüne bakmakta değil hocam bakıyorsan da gözünü çekmiceksin ona ondan üstün olduğunu hissettirmen lazım o esnada kesinlikle gelmez üstünlüğünü ispat edersen

Ayriyetten izinsiz merdiven altı üretimleri de denetlesinler ben İzmir’de sahil beldesine yakın bir konumdayım çoğu kişi yazın bir hevesle alıp yazın sonu evine dönerken sokağa bırakıyor çok ciddi şekilde sokaklarda başıboş cins hayvanlarda var sokak köpeklerinden çok

Hocam köpekler saldırmıyor alanını koruyor içgüdüsel yaptıkları bir durum sakin kalırsanız sıkıntı olmaz zaten kaçmak gibi bir gaflete düşüldüğü için sonuç böyle oluyor
Hocam ben bana koşarak saldıran kaç köpeği geri kovaladım. Üstünlüğü koyabiliyorum zira soğuk kanlı kalabilecek bir yapım var.

Fakat herkes öyle olamaz. özellikle çocukların böyle bir şey yapması mümkün değil. Direkt kaçıyorlar. Sonra ya köpekler ısırıyor ya da araba çarpıyor falan filan.

Beyler Allah için yok gözüne bakacak yok öpüp koklayacaksın bunlar çözüm mü cidden? Arabaya saldırıyor napayım farı mı açayım üstünlüğümü hissettirmek için.

İnsanı bile denetimsiz bırakırsan köpeklere nal toplatır, sandığınızdan sandığımızdan çok daha fazla can yakıyor bu mevzu. Denetim ve başıboşluğun önüne geçilmesi şart. Hele otoyol kenarları aman Allahın facia.

Beyler Allah için yok gözüne bakacak yok öpüp koklayacaksın bunlar çözüm mü cidden? Arabaya saldırıyor napayım farı mı açayım üstünlüğümü hissettirmek için.

İnsanı bile denetimsiz bırakırsan köpeklere nal toplatır, sandığınızdan sandığımızdan çok daha fazla can yakıyor bu mevzu. Denetim ve başıboşluğun önüne geçilmesi şart. Hele otoyol kenarları aman Allahın facia.
Vergi onerisini bakanlığa ilettim dostum. Kurtaracam hepinizi

Geri
Üst Alt