Nedim Sertel
Aslan Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.546
- 5.116
- 1.043
Ṣunu da anlamadim gitti. Evet belki 5 kati fazla kazaniyoruz ama giderlerimiz de 5 kati fazla, burasini dusunen yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ṣunu da anlamadim gitti. Evet belki 5 kati fazla kazaniyoruz ama giderlerimiz de 5 kati fazla, burasini dusunen yok
Ben 100 bine yaklasmisizdir diyordum ya20+ bin adetlere ulaşıldı deniyor. 100 bin adet hedefi için biraz daha reklama ihtiyaç var.
Fiyatına göre iyi .20+ bin adetlere ulaşıldı deniyor. 100 bin adet hedefi için biraz daha reklama ihtiyaç var.
Harika daha ne olsun bir haftada25 bine ulasilir deniliyor bu hafta.
25bin x 10bin TL = 250 milyon TL (5.3 milyon euro)
5 milyon euro bu kadar kisa surede cok iyi ama arzulanan 20 milyon euro gelir mi emin degilim.Harika daha ne olsun bir haftada
Keşke hedefe ulaşılabilse ama bu haliyle bile 4-5 milyon euro civarı yapıyor .20+ bin adetlere ulaşıldı deniyor. 100 bin adet hedefi için biraz daha reklama ihtiyaç var.
Dövmenin yapılacağı en güzel yerdir. Oradan öptüğünde median kübitan van damarına denk geldiği için dudakta sıcak bir his oluşturur.
Ömrü yetse küçük iskender buna da yazardı bi şiir.Dövmenin yapılacağı en güzel yerdir. Oradan öptüğünde median kübitan van damarına denk geldiği için dudakta sıcak bir his oluşturur.
Kadında hissedemezsin tabi erkek kolu daha kaslı olduğundan kan pompalama akışını bile hissedersin
Ya da 10 defa 1905 adet alabilirler1905 adet saçmalığınıda iyi kullanıyorlar 11905 adet alın fazlasını alamıyorlar sanki