GSC Haber Solo Il Gala Satışta!

Bu işten para kazanmak istiyorsak Puma değil böyle kendi ürünlerimizi çıkarmamız lazım. Diğer türlü puma zengin oluyor burada sen. 100bin satılsa 3 de 1 çıkıyor osimhenin bonservisinin çok kıymetli gücü yeten herkesin alması lazım.
Buna katiliyorum, o yuzden urun kaliteside artmali ama kesinlikle.

Spor bir atlet tshirt ustune minik logo basip 800 900 diye koyuyorlar, burda da sinif atlanmasi gerekli

Guzel paket gibi duruyor, kapali kutu ve henuz uretilmis bir ornek goremeyecegimiz icin(ya da eylulde teslim yuzudnen feedback veremeyecek kimse) aslinda neye 10k veriyorsun bilmiyoruz-destek olma hissi agir bastigindan aliniyor.

Eylule kadar odemelerim olmasa almistim bende 2 kutu o baglamda, umarim kalir.

Sunuda sorguluyorum, hadi boyle sade tasarim detayli seyleri yapabiliyorsak - puma formalarini kim onayliyor misal yonetimde. Cok daha iyi formalar gorebilmemiz lazim

B3n simdi aldim ama Istanbul adresine gindertmek zorunda kaldim cunku kucuk kasabami adres listesinde bulamadim.
Küçük Amerikan kasabası mı, "Biz burada yabancılardan hoşlanmayız ahbap" diyen ve sallanan ahşap sandalyesinde oturan Amerikalılar da var mı

images

neye göre 5 katı fazla gideriniz

kiralar, etler, sebzeler ne kadar
Farkli bir psikoliji oluyor diye dusunuyorum.

Abim gecende "ulan benzin 7 cent artmis vay anasini " dedi. Bende burdan 1 2 dandik sey fiyati soyledim dumur oldu kaldi mesela:)

Her geldiginde de buraya agzi acik kaliyor fiyatlara.

Oda "yuh 200 Euro mu" dedi dun misal. Onun mesela 1 haftalik mutfak + fatura giderlrri gibi baktigindan olsa gerek.

Ṣunu da anlamadim gitti. Evet belki 5 kati fazla kazaniyoruz ama giderlerimiz de 5 kati fazla, burasini dusunen yok

Kurulu düzeniniz de var mı :d

Şaka bir yana ben de yaşadım Avrupa'da. Her yerin kendine göre zorlukları var ırkçılığı vs ama yaşam standartları, temel haklar gibi konularda çok çok daha iyi yaşıyor Avrupa'dakiler.

Avusturya günlerimi özlüyorum açıkçası. 20 Euro ile markete girer poşeti doldurur çıkardım. Orada da fiyatlar artmış haberim var ama Türkiye'de çok çok uçtu her şeyin fiyatı. Üstelik aynı markanın aynı ürünü orada 1 Euro iken Türkiye'de 5 Euro olabiliyor. Saçma bir durum var şu an şaşırtıcı şekilde.

Örneğin içinde max 100 gram et olan döner 10 Euro civarı Türkiye'de. Avrupada çok daha fazla et koyuyorlar, fiyatı ise nerdeyse yarısı. Özetle iki yerde de yaşadım ve Türkiye'dekiler ne yazık ki çok daha pahalıya çok daha kalitesiz yaşıyor

Kurulu düzeniniz de var mı :d

Şaka bir yana ben de yaşadım Avrupa'da. Her yerin kendine göre zorlukları var ırkçılığı vs ama yaşam standartları, temel haklar gibi konularda çok çok daha iyi yaşıyor Avrupa'dakiler.

Avusturya günlerimi özlüyorum açıkçası. 20 Euro ile markete girer poşeti doldurur çıkardım. Orada da fiyatlar artmış haberim var ama Türkiye'de çok çok uçtu her şeyin fiyatı. Üstelik aynı markanın aynı ürünü orada 1 Euro iken Türkiye'de 5 Euro olabiliyor. Saçma bir durum var şu an şaşırtıcı şekilde.

Örneğin içinde max 100 gram et olan döner 10 Euro civarı Türkiye'de. Avrupada çok daha fazla et koyuyorlar, fiyatı ise nerdeyse yarısı. Özetle iki yerde de yaşadım ve Türkiye'dekiler ne yazık ki çok daha pahalıya çok daha kalitesiz yaşıyor
Ben turkiyedekiler iyi yasiyor demedim ki yav. Biliyorum turkiyenin pahali oldugunu, hele turkiyede yasayanlar icin

Yasam satandartlari tabiki avrupada daha iyi ona da sözum yok

Ben avrupa artik eski avrupa degil diyorum. Para kazanip biriktirme isi bundan 10-15 sene önceydi. Artik bizde burda kafa kafaya yasiyoruz. Biriktirebilirsen tatile gidiyorsun iste

Ha okumus iyi isi olanlar da var 50-60bin kr kazanan mesela onlar cok rahat

Dip not: Ben isvecte dogdum , buyudum ve yasiyorum, o yuzden evet kurulu duzenim var ve ilerde turkiyeye yerlesmek gibi bi dusuncem de yok:d

Oberstdorf 87561 bu adresi gireceğim yer var ama daha önünde bölge falan şeçimi tamamen bambaşka şeyler çıkıyor çözemedim açıkcası
Bavyera allgau bilmem ne çıkmıyor paket gelmez diye veremiyorum
Ben son siparişlerimde hep resimdeki gibi doldurdum seçenekleri ve paketler hep geldi.

Ilçe ve Mahalle bölümlerinde Mönchengladbach seçeneği olmadığı için bana en yakın olan şehri seçtim (Düsseldorf). Sana en yakın olan büyük şehri seç sen de bence.

Ek olarak üniversite döneminde ben postanenin paket yerinde çalışmıştım Part-time. Adresten ziyade posta kodu ve şehir uyumlu oldu mu sorun çıkmıyordu. Demek istediğim postanede normalde anlıyorlar paketlerde normal adresin yanında başka bir büyük şehir yazdı mı, hele hele paket yurt dışından ise.

Ben son siparişlerimde hep resimdeki gibi doldurdum seçenekleri ve paketler hep geldi.

Ilçe ve Mahalle bölümlerinde Mönchengladbach seçeneği olmadığı için bana en yakın olan şehri seçtim (Düsseldorf). Sana en yakın olan büyük şehri seç sen de bence.

Ek olarak üniversite döneminde ben postanenin paket yerinde çalışmıştım Part-time. Adresten ziyade posta kodu ve şehir uyumlu oldu mu sorun çıkmıyordu. Demek istediğim postanede normalde anlıyorlar paketlerde normal adresin yanında başka bir büyük şehir yazdı mı, hele hele paket yurt dışından ise.
IMG_2484.webp
Bende gözüken bu adres mesela
Bayern kısmı ile alakam yok posta kodu ile çözerler inşallah o zaman

Geri
Üst Alt