GSC Haber Solo Il Gala Satışta!

30bin= 120bin tl kaba hesapla kazaniyorum

Aylik giderim 20bin=80bin tl

Kalan 10binle=40bin tl ay sonunu getirmem lazim

Avrupayi ucuz sanmaniz gulduruyor

öyle bir şey iddia etmedim de burda direkt eksiyle başlıyor halkın çoğu, tryle oralar kıyaslanamaz asla

istanbulda 15-20den aşağı düzgün ev yok asgari ücret 22

Son düzenleme:
Küçük Amerikan kasabası mı, "Biz burada yabancılardan hoşlanmayız ahbap" diyen ve sallanan ahşap sandalyesinde oturan Amerikalılar da var mı

images
Resmimi nereden buldun?

öyle bir şey iddia etmedim de burda direkt eksiyle başlıyor halkın çoğu, tryle oralar kıyaslanamaz asla

istanbulda 15-20den aşağı düzgün ev yok asgari ücret 22
Bende turkiye iyi demedimki

Avrupada parayi agactan topladigimizi sanmaniz komigime gidiyor sadece

Evet siparişleri görelim burda beyler

Bu arada gerek tişört, anahtarlık, bileklik gibi ürün çeşitlerini ve fiyat olarakta tabana yayılabilecek ürünlerde gelmeli şu an bu ürünün hype var. Lakin bir süre sonra bu tarz ürünlerde çıkmalı solo il Gala, Only Gala, Gala konseptleriyle.

Aldık eylül geç ama amaç destek olmak.

Bu arada bence sayaç gibi bir şey konsa kaç adet sipariş oluşturulduğunu görsek. Taraftarı daha çok gazlar bence.

100 k adet satılsa maliyeti vs çıksan bile 20 milyon euro kalıyor. Bence maç+solo il gala+youtube katıl, premium vs ile 25-30 cebe koyacağız gibi

Alaman Şapkalarımızı takıp bi deutschland turuna mı çıksak

images
şaka maka abimi ziyaret etmiştik Oktoberfest zamanı - şuursuzca eskilerin diskosu gibi içme manyaklığı haricinde şu şapkalardan özel yapım olanlardan vardı millette - baya orjinal bir kültür olarak değerlendirmiştim.

epey şekilli şemalli olanlar vardı.

youtube da da şapka yapan bir eleman var - Top Hat diye geçen türden yapıyor (tam türkçesi ne o şapkanın hatırlamıyorum) - o herifte çok iyi

Bende aldım. Forumdan kaç kişinin aldığını çıkarsak güzel olur aslında. GSC'den şu kadar kişi aldı falan diye sosyal medyadan paylaşılır rekabet ortamı oluşturulur.

Bende aldım. Forumdan kaç kişinin aldığını çıkarsak güzel olur aslında. GSC'den şu kadar kişi aldı falan diye sosyal medyadan paylaşılır rekabet ortamı oluşturulur.
Bu konuda paylaşın toparlarız

Bence herkes ekran resmi koysun da kanıtlı bir şekilde bunu rekabete donusturelim.

9848a0ccb656264977308f930a2180e0.jpg

bence 100.000 adet çok çabuk tükenecek. keşke bir sayaç olsaydı da görebilseydik. yarısı gitmiştir heralde şimdiden

Geri
Üst Alt