GSC Haber Solo Il Gala Satışta!

Bu arada GS para kredi kartınının indirim avantajını kapatmışlar sanırım ama GS plus aboneleri indirim kodu alarak %10 indirim kullanabiliyor

Bu işten para kazanmak istiyorsak Puma değil böyle kendi ürünlerimizi çıkarmamız lazım. Diğer türlü puma zengin oluyor burada sen. 100bin satılsa 3 de 1 çıkıyor osimhenin bonservisinin çok kıymetli gücü yeten herkesin alması lazım.

Almancı arkiler bu adres işini nasıl yapıyonuz yav ,şaçma sapan adresler çıkıyor bende

Pahalıymış. Alırım da hanım o kadar harcamamız varken buna $250 mı verdin derse yanarım.

Bende oluyordu hep gsstoredan siparis ettigimde. Hicmproblem yasamamistim
Oberstdorf 87561 bu adresi gireceğim yer var ama daha önünde bölge falan şeçimi tamamen bambaşka şeyler çıkıyor çözemedim açıkcası
Bavyera allgau bilmem ne çıkmıyor paket gelmez diye veremiyorum

Urun eline ulasan yazabilir mi detaylarini ne zaman teslim ediliyormus ? Kafamda harcama yapmak var belli bir miktar ama bunlara mi diger urunlere mi karar vermedim henuz.. retro forma falan da cok guzelmis .

9.00 da osimhen maskesi stok mesaji geldi. 9.03 de sepete ekleyemedim. Kim alıyor olm bu maskeleri yoksa az mi stok geliyor

Geri
Üst Alt