- 20 Ağustos 2017
- 19.133
- 12.830
- 1.653
B3n simdi aldim ama Istanbul adresine gindertmek zorunda kaldim cunku kucuk kasabami adres listesinde bulamadim.Ogrenirsen haber ver lutfen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
B3n simdi aldim ama Istanbul adresine gindertmek zorunda kaldim cunku kucuk kasabami adres listesinde bulamadim.Ogrenirsen haber ver lutfen.
Ben bunu değil de parçalı forma ve retro forma çekeceğim admirim.Doğru demiş sipariş ekranını görelim şeşko
Onları zaten alacaksın!!!!!Ben bunu değil de parçalı forma ve retro forma çekeceğim admirim.
Ben gariban bir işçiyim. O kadarı beni aşar.Onları zaten alacaksın!!!!!
Bende oluyordu hep gsstoredan siparis ettigimde. Hicmproblem yasamamistimAlmancı arkiler bu adres işini nasıl yapıyonuz yav ,şaçma sapan adresler çıkıyor bende
Siparişe göre üretim yapılacaktır belki.1 Eylül olayı çok geç olmuş transferin havası geçecek o vakte 1, 2 hafta içinde kargolama sanki daha iyi olurdu.
Güzel duruyor da biz niye sarı kırmızı ürün çıkarmıyoz. Habire siyah beyaz
Oberstdorf 87561 bu adresi gireceğim yer var ama daha önünde bölge falan şeçimi tamamen bambaşka şeyler çıkıyor çözemedim açıkcasıBende oluyordu hep gsstoredan siparis ettigimde. Hicmproblem yasamamistim
Tuhaf vallaOberstdorf 87561 bu adresi gireceğim yer var ama daha önünde bölge falan şeçimi tamamen bambaşka şeyler çıkıyor çözemedim açıkcası
Bavyera allgau bilmem ne çıkmıyor paket gelmez diye veremiyorum
1 Eylül en yakın teslimat tarihi ekime kadar sarkar siparişlerUrun eline ulasan yazabilir mi detaylarini ne zaman teslim ediliyormus ? Kafamda harcama yapmak var belli bir miktar ama bunlara mi diger urunlere mi karar vermedim henuz.. retro forma falan da cok guzelmis .