Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.690
- 21.760
- 2.783
Bi tane de ben yaptırcam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi tane de ben yaptırcam
Foto görelimpaket geldi. forma 10 numara olmuş vallaha.
fotoyu öncesi (üstsüz) sonrası (formalı) olarak alalım @Arif ÇelikFoto görelim
Neyin peşindesinfotoyu öncesi (üstsüz) sonrası (formalı) olarak alalım @Arif Çelik
Kargoya verilmeden önce bilgi geldi mi? Bana gelen bir haber olmadı.Benim kargom da geldi yalnız göremedim daha il dışındayım
Bana da aynı şekildeKargoya verilmeden önce bilgi geldi mi? Bana gelen bir haber olmadı.
Neyin peşindesin
Foto görelim
kolay gelsin den arıyorlar paketiniz bugün teslim edilecektir diye. sabah beni aradılar 2 saat sonra paket geldi.Kargoya verilmeden önce bilgi geldi mi? Bana gelen bir haber olmadı.
Yaw şu adama 9 numarayı verecektik
icardi var. seneye büyük ihtimal icardi olmaz tekrardan 9 numarayı giyer osimhen.Yaw şu adama 9 numarayı verecektik
Hatıra olarak kalacak bir şey zaten ya çok yıpratmamak lazım yoksa 10k çöpe gider.Ekli dosyayı görüntüle 302513
Ekli dosyayı görüntüle 302514
Ekli dosyayı görüntüle 302515
Ekli dosyayı görüntüle 302516
10968 Numarali forma
Yuvarlayip *11* der gecerim
Kutu sert ayakkabi kutusu oyle ozel bir olayo yok ve hayvanlar etiket yapistirmis ustune yan tarafa, cikartmak istersen yirtilir siyah kisim kesin...ustune bant vs bulacagim
Forma yikandigi an osi nin imza kismi sokulur net... Cerceveletmelik bir item bence
Su kutu 10k etmez zaten. Forma parasinin belki 1 tik ustu olur acikcasi. Para kismi destek kismi o yuzden cok dusunmemek lazim.Hatıra olarak kalacak bir şey zaten ya çok yıpratmamak lazım yoksa 10k çöpe gider.