Soma'da Maden Faciası!

ulan yüreğim burkuluyor ama ülkenin çivisi çıkmış.

adam olan istifa eder , güney korede başbakan bile istifa etti , Allah belanızı versin!

20140506_440456.jpg

Vefat haberinizi LCD televizyonlarımızda, süslü koltuklarımızda otururken izledik. Siz yaşam mücadelesi verirken biz, ellerimizde sizin bir maaşınız kadar olan telefonlarımızla paylaşımlar yaptık. Tuzumuz daha kuru olduğu için akşam yemeğinde yediğimiz rostonun fotoğrafını paylaştığımız sayfada taziyelerimizi sunduk size. Acınızla dertlenip yaktık bir Marlboro. "Nasıl bir ülkede yaşıyoruz?" Doğalgaza geçtiğimiz için unuttuk kömürün karasını, kokusunu, eziyetini. Siz yerin 200 metre altında ekmek parası için çabalarken, bizler yerin metrelerce üstünde, teras katlarda yemekler yedik. Duyarsız kaldık halinize. İstemesi çok anlamsız ama hakkınızı helal edin abilerim...

ne kadar yapmacik bir lanet ülke olduk, ne zaman sorumlular serefiyle istifa edecek böyle olaylarda

-Reyhanlida 100 lercene ölen vatandaslarimiz ne olacak ?? hani sorumlular istifa etti mi, milletimiz sorumlulara ders verdi mi hayir

-Afyonda olmasi gerek el bombasi yapilan askeri fabrika havaya uctu , askerlerimiz ne olacak ???

-tecavüz edilip öldürülen bu kadar kadin ve cocuk var, neden idam yasasi cikarilmaz, öldürülenlerin hakki ne olacak ???

- yolsuzluk ihalecilik rüsvet adam kayirm islerini yazmiyorum bile

-sporda bile mafya ve torpil serefsizlik dönüyor , eee istifa ???

velhasil kelam münafikligi birakalim

- Madene tekrar girecek misiniz?

Kurtarılan Bayram abi;

- Girmeliyim… Bankaya kredi borcum var.

- Sessizlik !? -

Böyle sisteme sokayım

Birde bunlari ciddi ciddi istifaya davet ediyorlar. 200 bin kisi ölse gene istifa etmez bunlar.

Sorumlular daha istifa etmemiş, edeceklerini de sanmıyorum bu yüzsüzlerin

Ulan insan cani ne kadar ucuz bu ulkede arkada bu insanlarin sayisiz seveni var, cocuklari var ne olacak onlar simdi?

$

En cok ben uzuldum orda hayatini kaybeden ve geceyi hastanede gecirenlere fakat yok ayakkabiyi cikariyim sedye kirlenmesinyok bilmem ne gereksiz show

şu gereksiz insan müsveddesini forumdan üyeliğini silin atın bu tarz insanların aldığı nefes gereksiz yazmayım yazmayım dedim de tutamadım kendimi daha buraya yazamadığım nice şeyler var şu an sana ilettiğim kulağın çınlıyordur eminim şovmuş ulan o durumdaki adamın psikolojisi nedir haberin var mı şov yapacak halde mi o adam

Ölen madencilerimize Allahtan rahmet diliyorum . Geriye kalanların da sorunsuz bir şekilde kurtulmasını arzu ediyorum .

Başımız sağolsun :( ..

İnsan hayatı ucuz değil kaç yüz ölü var orda. Buna gereksiz show diyenler haddini bilsin yoksa ben bildiririm.

Taptap

Geri
Üst Alt