Ahmet Güzel
Kırmızı Üye
- 28 Ocak 2011
- 1.514
- 0
- 286
Allah rahmet eylesin.Allah ailelerine sabır versin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vefat haberinizi LCD televizyonlarımızda, süslü koltuklarımızda otururken izledik. Siz yaşam mücadelesi verirken biz, ellerimizde sizin bir maaşınız kadar olan telefonlarımızla paylaşımlar yaptık. Tuzumuz daha kuru olduğu için akşam yemeğinde yediğimiz rostonun fotoğrafını paylaştığımız sayfada taziyelerimizi sunduk size. Acınızla dertlenip yaktık bir Marlboro. "Nasıl bir ülkede yaşıyoruz?" Doğalgaza geçtiğimiz için unuttuk kömürün karasını, kokusunu, eziyetini. Siz yerin 200 metre altında ekmek parası için çabalarken, bizler yerin metrelerce üstünde, teras katlarda yemekler yedik. Duyarsız kaldık halinize. İstemesi çok anlamsız ama hakkınızı helal edin abilerim...
Bu ne gereksiz acitasyon kardesim.
Bu ne gereksiz acitasyon kardesim.
En cok ben uzuldum orda hayatini kaybeden ve geceyi hastanede gecirenlere fakat yok ayakkabiyi cikariyim sedye kirlenmesinyok bilmem ne gereksiz show
taner yıldız mı o?
İnsan hayatı ucuz değil kaç yüz ölü var orda. Buna gereksiz show diyenler haddini bilsin yoksa ben bildiririm.
Taptap