Soma'da Maden Faciası!

Bu sözde vekil kılıklılar önergenin içeriğini bile incelememişlerdir,hangi partiden geldiğine bak, ona göre el kaldır. Haram olsun aldıkları her kuruş

Bni-QVmCAAAXhOb.jpg:large

Ben rahat uyuyamıyacagım ama bu olaydan sorumlu olan en ufak ihmal hatası olsa bile bu facianın yasanmasında doğrudan sorumlu olan kişiler mışıl mışıl uyuyacaklar.

İşte böyle bir dünya da yaşıyoruz.

Birileri zenginliğine zenginlik katacak diye bazıları yarına babasız başlayacak.

Allahım inşallah kaybımız minimum düzeyde olur

bir sey olmaz yav nasil olsa 1 hafta sonra unutacagiz bunlari.

Kömürünüze de .... madeninize de...

Bu kaçıncı lan kaçıncı

samanı ithal ediyosunuz

bunu da ithal edin

bu işi yapamıyosunuz kıymayın canlara

ama yokk bol bol çıkaracaksınız ki bedava dağıtasınız

Allah belanızı versin

güvenlik icin buraya gidecek olan paralar ayakkabi kutularina giderse böyle sonuclar kacinilmaz olur. neyse sorun degil gelecek sene secimlerde yine fark olur.

ama en azindan yol yapabiliyoruz bunu bulamayan da var.

Buradan çıkarılan kömürü bedavaya alanların vicdanı yine rahat olur. Nasıl olursa lafa değil icraate bakıyorlar. O kömürün hangi şartlarda ellerine geçtiğinin bir önemi yok.

157 kisi ne demek ya yuh!! Neyse cezam yeni bitti yoksa nevarsa dokecektim kinimi. 157 iscimizin ailelerine sabirlar dilerim.

Nedir son durum takip edemedim rakamlar çok ürkütücü cidden

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İnternette bazı kaynaklar 300 küsür cenaze var diyor ancak kesin değil burayı galeyana getirmek olmaz beklemek gerekir sabahı ama içerideki kimse o kadar saat nasıl dayanır nasıl eder bilinmiyor içeriden çıkan bir kişi aşağıda 1000 kişi var demiş göya çok fazla bilgi var

Hakkaten 157 kişi ne demektir,umarım ortalıkta gezen 300 kişi öldü lafları doğru değildir, dünyada ki örnekleri bilen var mı?

Adam madenleri özelleştirsin, sonra yalandan denetlemiş gibi yapsın, bunlara ilişkin kazaları araştıralım diyenleri engellesin ama bu halk hala buna oy versin. Bu halka her şey müstahak.

Geri
Üst Alt