Soma'da Maden Faciası!

İnsan çok, insan hayatı değersiz ve güzel ülkemin BAŞI SAĞOLSUN. Bu patlayan trafo ve maden ocağının kontrollerini yapan ve ihtimali bulunanlar hapis cezası almalı ve hatta katil olarak yargılanmalıdır.

Hükümet ölenleri şehit ilan etmiş, şehit ilan edince sorun kalmıyor zaten.

Ben basımı yastığa koydum uyuyamıyorum rahat edemiyorum siren sesleri hala acı acı yüreğimi yakıyor, bunun olmasında en ufak sebebi olan herkesin Allah belasını versin. Yetim kalan çocukları düşünün, dul kalan anaları... Onların yüregindeki acıyı... Allah tekrar belanızı versin

Koluma çizemedim ama var bir planım

Bizim bile içimiz yanıyorken o insanların şuan ki durumlarını düşünmek bile istemiyorum.

Allah bildiği gibi yapsın bu katliamdan sorumlu olanları.

Paraları,düzenleri batsın.

BnimgTACQAAgr2W.jpg

Böyle bir şeref yoksununun yaşaması ve masum, ailelerini geçindirmek için uğraşan işçilerin hayatını kaybetmesi yaşamın ne kahpe birşey olduğunun göstergesidir.

Adaletin olmadığı yerdeyiz.

Ölen işçilerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yaralı olanlara Allah'tan acil şifa diliyorum. İnşallah mahsur kalanlar sağ salim kurtarılır.

151 maalesef ,

sakallı 787 sayısından bahsetti toplam işçi sayısı olarak ,,,

şu karbonmonoksit ölümüne tatlı ölüm diyen iblisin Allah tez zamanda başına öyle bir melanet versinki içinden çıkamasın , en sevdiklerinin acılarını bu şekilde yaşasın elinden birşey gelemesin inşallah ,,

Şuan 151 ailenin ocağına ateş düştü.

Neden kötülere birşey olmuyor hep böyle gariban,namusuyla yaşamaya calısan insanlara oluyor.

Bu dünya pislik düzen ve pislik insanlar yüzünden yaşanmayacak iğrenç bir yer.

Ha yani onlar şehit dedik diye her şey düzeliyor mu? Araştırmaya gerek yok, kader kısmet der geçeriz.. 3 güne yeni bir şey olur unutulur zaten, Rant kapıları kapanmaz böylece 3-5 kar payı eksilmesin diye hiçbir önlem alınmaz..

Çok üzücü. :( Toprakları bol olsun. Umarım en az kayıpla biter. Madeniniz batsın!..

Çok acı gerçekten. Allahım ailelerine sabır versin.

★SⅢ Tapatalk★

Hala tepki patlamasını yanlış yerlere yapıyoruz dengesizin biri tatlı bir ölüm dedi diye enerjimizi ve öfkemizi ona patlatıyoruz... Orada anlatmak istediği farklı şey ancak zamanlaması çok yanlış önemli olan bu Enerji Bakanlığı ne iş yapar ne kadar denetleniyor bu maden ocakları? Firmalar kar paylarını arttırmak için önlemleri ne kadar düşürüyor? Tepki yine saçma sapan yerlere çekiliyor..

Yav bir kere daha yangın çıktı kurtarma durdu deniliyor,bu nasıl müdahale 250 kişi son nefeslerini alıyor belkide.

Geri
Üst Alt