Soma'da Maden Faciası!

soma holdingle toplantı halindelermiş rüşvet pazarlığındalar sanırım

Bu sanatsal bir olay mı ki bu insanlar siyasete girmesinler arkadaşım.. Failler siyasi değil mi?

Burada insanları tahrik etmenden sorumlu olan kişi benim. O yüzden bu tür "eften püften", insanların damarlarına basacak şeyler yazmadan önce bana soracaksın.

Buyurun arkadaşlar önergede Soma var mıymış, yok muymuş kendi gözünüzle görün.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=PsUd3GQl1fM[/media]

goz gore gore 500 kisi hayatini kaybetti sorumlularin allah belasini versin

erdoganin yaptigi aciklamayida kiniyorum cahillik ve yalan sahtekarlik kokuyor

bana kemalizm ile faşizmin ırkcılığın farklarını sayabilirmisin? halen daha siyaset bıdı bıdı Allah sizin gibileri ıslah etsin burada resmen ölü seviciliği yapıyorsunuz ölenler umrunuzda değil.

Siyaset yapmayın diyen adama bak konuyu nerelere çekti

İçinde insanlık taşıyan herkez şuanda tepkilerini gömmeleri hala enkaz altında kalanlar için dua etmeleri gerekiyor. Kimse burada siyasi emelleri için bu acıyı kullanmasın. Enkaz altında kalan ölülerimiz ve hala hayatta olan insanlarımız kurtulduktan sonra gerekli tepkiyi gösteriniz!

Ulan denyolar tepki gösterilir ölü sevicilik olur tepki gösterilmez anca berkine üzülürsünüz dersiniz... Ne dengesiz adamlarsınız şurada konuyu siyasete çekmeyin deyip siyasetin kralını yaparsınız sanki bir bok biliyormuş gibi.. Birkaç kişi hariç kimse burada payı partiye vs çıkarmıyor payı ki çıkarsa da halkta yarattığı tepki de doğal böyle bir olayda Devleti yönetenler sorumlu olur tepki görür zaten pislik yapmayın asıl siz ölü sevicisiniz böyle bir olayda bile ne olursa olur savunmayı bırakmıyor tepki gösterenlere yükleniyorsunuz... defolun!!!

bana kemalizm ile faşizmin ırkcılığın farklarını sayabilirmisin? halen daha siyaset bıdı bıdı Allah sizin gibileri ıslah etsin burada resmen ölü seviciliği yapıyorsunuz ölenler umrunuzda değil.

Konuşurken karşındakine bu kadar ağır ithamlarda bulunarak konuşma.

Ölü sevici nasıl bir laf ? Sözünü ettiğin o nekrofili nin tanımına bak ve sus. Ölü sevici tanımı, ölülere cinsel eğilimi olan insan manasına gelir. Terbiyesizlik yapma.

Bende en azından 1 gün sakin kalıp yas tutulmasının gerektiğini düşünüyorum.Bunun hesabı bakkal veya kasaplardan değil elbette öncelikli olarak hükümetten sorulacak.

başbakanın yaptığı açıklamanın fiyasko ötesi olduğunu kabul ediyorum bunu kimse birşey demez ama böyle bir acılı günde milletin burada birbirine laf çakması ayıptır.

Allah ölenlere rahmet eylesin ülkemizin başı sağolsun..

Kader demek ne kadar da kolay geliyor degil mi ? Oysa dogru

Dürüst kontroller gerceklesse belki de bu facia önlenebilecekti..biz türk milleti ne zaman akillanacagiz?

İnsan politik bir varlık istese de istemese de böyle konularda böyle yorum yapması hayatın doğal akışıdır. Aksi durum bence mide bulandırıcı üstelik konu siyasi birazda denetim işçi hakları vs. Ama terbiyesizlik cidden ayrı bir boyut ben bur forumda kimsenin ölü sevici gibi iğrenç bir beyni olduğunu düşünmüyorum ama böyle olduğunu düşünen adamın ciddi sorunları vardır. Ya da lafın nereye gittiğini bilmiyor.

bu olayda bile rte'yi ölümüne savunan andavallar var aslında topunuzu o madenlere sokup patlatmak lazım:mad-49:

pardon da sıyaset yapıyorsunuz olu sevıcısınız dıyorsun kafanın basmayacagı kemalizmden ırkcılıktan bahsedıyorsun sıyaset yapan olu sevıcı ıse sen nesın? ayrıca olu sevıcının anlamını ogren oyle tartısalım cahıl oldugunu bu kadar ifşa etme.

Konuyu nerelere getirdiniz be.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapılacaklar belli sorumlular bulunacak istifa edecekler ve şirket ailelere yüklü bir tazminat ödeyecek ve dahada önemlisi maden ocaklari en ince detayina kadar incelenecek ve gözlerinin yaşına bakilmayacak eğer bunlar olmazsa ben böyle devletin çarkına tükürürüm

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dagılalım beyler ''ingilterede 1862 de bakıyorsun amerikada teknolojısı okadar ıleri 1907 de grizu patlamaları olmuş''...bızde de olması normalmiş..rte resmen onların 150 yıl gerisinde oldugumuzu kabullendi.

Maden sahibi Alp Gürkan'ın 30 Eylül 2012 tarihli röportajı:

Bakın nasıl övünüyor maliyeti düşürmekle... Boldladığım yere dikkat. Demek ki özel şirketin çalışma tarzı dediği buymuş...

“TKİ, Soma’da kömürü kendisi çıkarırken tonunu 130-140 dolara mal ediyordu.

Biz ihaleye girip, tonunu TKİ’ye rödovans payı dahil 23.80 dolara çıkarma taahhüdü verdik”

Gürkan’a göre, maliyeti bu ölçüde düşmesinin nedeniyse ‘özel sektörün çalışma tarzının devreye girmesi

BniaYLRIYAEdQ8m.jpg:large

Bu skandala canak tutanlar!!!

Ve bunlarin basindaki malum sahis bugün 1800'lerde ingiltere'de ölen 200 kisiyi bahane ediyor..

2014 ile 1800lerin alakasi???!!!

Konuda tekrar uyarma yapmayacağım,acımıza ortak oluyorsanız olun,olmuyorsanız hadsizlik yapana müsade etmeyeceğiz.

Geri
Üst Alt