Salih Sahin
10 Numara!
- 3 Aralık 2012
- 11.894
- 4
- 343

Yazıklar olsun böylelerine. Bu arkadaş Kasımpaşa'da oynuyormuş..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Yazıklar olsun böylelerine. Bu arkadaş Kasımpaşa'da oynuyormuş..
2si de ölüyor ne farkı var birbirinden?
Mısır için ağlayanlar, Mısır bizim için neden ağlamıyor. Bir taziye yolladılar mı ben mi göremedim ??
Yapmayın yardım maksadıyla sahtekar kanı bozukları sevindirmeyin..
Ayrıca bu bir doğal afet değil ki Milyonlarca mağdur yok... 700-800 aile var mağdur Milyonlarca Suriyeliyi besleyen devletimiz 700-800 emekçi işçi ailesini ortada bırakmayacaktır yardım kampanyalarına falan gerek yok bence![]()
Maden Mühendisleri Odası yönetim kurulu üyesini dinledim gündüz.Senelerdir bu işi devletin yapması gerekiyor diye bas bas bağırıyoruz dedi adam.Bizse tam gaz özelleştirmeye koşuyoruz.
Aklımız var, mantığımız var, işi bilenler bunu diyorsa onların dediğini yapacaksın kardeşim.Lanet olsun.Boşu boşuna gitti o kadar can.
Sormak lazım arkadaşa.
Akpnin liberalleşme sevdası.
Bunlara da gerek yok bence. Oradakiler de üzülüyordur. Hatta arkadaşımın eşi mısırlı ve şu an orada. Çok üzgün olduklarını söyledi arkadaşa.
Devletten resmi bir açıklama gelmez çünkü devlet an itibari ile alçakların elinde.
Şuan aklıma o geldi ilk. Diğer müslüman ülkeleri de merak ettim açıkcası. Acının rengi ve dini olmaz ; ama sonuçta müslüman bir ülkeyiz ve insan bekliyor açıkcası.
Yapmayın yardım maksadıyla sahtekar kanı bozukları sevindirmeyin..
Ayrıca bu bir doğal afet değil ki Milyonlarca mağdur yok... 700-800 aile var mağdur Milyonlarca Suriyeliyi besleyen devletimiz 700-800 emekçi işçi ailesini ortada bırakmayacaktır yardım kampanyalarına falan gerek yok bence![]()