Soma'da Maden Faciası!

35n21yc.jpg

Yazıklar olsun böylelerine. Bu arkadaş Kasımpaşa'da oynuyormuş..

Mısır için ağlayanlar, Mısır bizim için neden ağlamıyor. Bir taziye yolladılar mı ben mi göremedim ??

Dinsiz komünist Küba'da ve sosyalist Venezuela'da yas ilan edilmiş. Sahi, sözümona müslüman Arabistan, Mısır, Müslüman Kardeşler, vs. nerde?

Mısır için ağlayanlar, Mısır bizim için neden ağlamıyor. Bir taziye yolladılar mı ben mi göremedim ??

Bunlara da gerek yok bence. Oradakiler de üzülüyordur. Hatta arkadaşımın eşi mısırlı ve şu an orada. Çok üzgün olduklarını söyledi arkadaşa.

Devletten resmi bir açıklama gelmez çünkü devlet an itibari ile alçakların elinde.

Yapmayın yardım maksadıyla sahtekar kanı bozukları sevindirmeyin..

Ayrıca bu bir doğal afet değil ki Milyonlarca mağdur yok... 700-800 aile var mağdur Milyonlarca Suriyeliyi besleyen devletimiz 700-800 emekçi işçi ailesini ortada bırakmayacaktır yardım kampanyalarına falan gerek yok bence ;)

olabilir ,ben sadce gordum oyle bir sey

arkadas da sorunca paylasayim dedim ,sonucta arastirilir

Dualarla insanların ölümüne çare bulamıyoruz ama,allahın izniyle kalan 30 milyon avroyu sıfırlayabiliyoruz.

Maden Mühendisleri Odası yönetim kurulu üyesini dinledim gündüz.Senelerdir bu işi devletin yapması gerekiyor diye bas bas bağırıyoruz dedi adam.Bizse tam gaz özelleştirmeye koşuyoruz.

Aklımız var, mantığımız var, işi bilenler bunu diyorsa onların dediğini yapacaksın kardeşim.Lanet olsun.Boşu boşuna gitti o kadar can.

Akpnin liberalleşme sevdası.

Ölenlere rahmet, geride kalan yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Allah sabır versin hepsine. Çok çok kötü bir şey. Arkadaşım bugün ölen bir arkadaşının fotoğrafını gösterdi okuldan sınıf arkadaşı. Gencecik çocuk, minicik bir kız çocuğu var. Yazık öksüz kaldı şimdi o yavrucak.

Buna sebep verenler, ihmalkarların bu Dünya'da ve öbür Dünya'da cezasını bulması dileğiyle.

Akpnin liberalleşme sevdası.

Hiç alakası yok. Mesele özelleştirmede değil denetlemede. Yoksa dünyada bu işlerde en iyi ülkelerde yani batı ülkelerinde bu işi devlet mi yapıyor? Hayır. Çin'de mi çok kaza oluyordur mesela liberal Almanya ya da İngiltere'de mi?

Olayı bence çarpıklaştırmaktan başka birşey değil bu. Biz denetleme üzerine gidelim. Reddedilen önerge üzerine gidelim.

Bunlara da gerek yok bence. Oradakiler de üzülüyordur. Hatta arkadaşımın eşi mısırlı ve şu an orada. Çok üzgün olduklarını söyledi arkadaşa.

Devletten resmi bir açıklama gelmez çünkü devlet an itibari ile alçakların elinde.

Şuan aklıma o geldi ilk. Diğer müslüman ülkeleri de merak ettim açıkcası. Acının rengi ve dini olmaz ; ama sonuçta müslüman bir ülkeyiz ve insan bekliyor açıkcası.

Herseyi devletten beklememek gerek.Su an teror sehitlerimizden geri kalan aileleri cok mu refah icinde yasiyorlar zannediyoruz.Ulke genelinde tek ve buyuk bir kampanya duzenlenmeli iscilerimizin geride kalan aileleri ve cocuklari icin ne kadar cok maddi yardim yapilsa okadar iyidir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haberler sansurleniyor..Bir vardiyede 322 kisi calısıyormus...Cokuntu vardiye degisimine denk gelmis..buda 700 e yakın sayı demektir..Tarafsız yayın organları 1000 lerden bahsediyorlar...

Starın

Show un

Kanal D nin

bu yandas medyaların yaptıkları haberlere itibar etmeyiniz..

Şuan aklıma o geldi ilk. Diğer müslüman ülkeleri de merak ettim açıkcası. Acının rengi ve dini olmaz ; ama sonuçta müslüman bir ülkeyiz ve insan bekliyor açıkcası.

İran'dan geldi Pakistan'dan geldi. Mısır, Arabistan, Suriye ve Irak'ta iktidarda zaten insan demeye bin şahit adamlar var. Ama dediğin gibi insan bekliyor tabiki. Sözde 57 tane ülke var.

Papa bile dua açıklaması yaptı, Müslüman Alimler Birliği, İKÖ'den ben birşey duymadım henüz. Varsa kaçırdıysam bilemiyorum. Türki Cumhuriyetlerden geldi mi?

Yapmayın yardım maksadıyla sahtekar kanı bozukları sevindirmeyin..

Ayrıca bu bir doğal afet değil ki Milyonlarca mağdur yok... 700-800 aile var mağdur Milyonlarca Suriyeliyi besleyen devletimiz 700-800 emekçi işçi ailesini ortada bırakmayacaktır yardım kampanyalarına falan gerek yok bence ;)

Herseyi devletten beklememek gerek.Su an teror sehitlerimizden geri kalan aileleri cok mu refah icinde yasiyorlar zannediyoruz.Ulke genelinde tek,guvenilir ve buyuk bir kampanya duzenlenmeli. iscilerimizin geride kalan aileleri ve cocuklari icin ne kadar cok maddi yardim yapilsa okadar iyidir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "15 yaşındaki çocuğun madende çalıştırıldığını ıspatlasınlar istifa ederim" dedi.

Hala yaparım ederim...

Geri
Üst Alt