- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
1800lerden örnek vermek nedir arkadaş. O şahısa oy verenlerin vicdanı rahat mı acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte bakana göre denetimlerde sorun çıkmamış.Yani firma uygulamış mevzuatları.Benim buradan çıkardığım sonuç; suç ölenlerde, o kadar kolay ölmemeliymişler demek ki.
Şirket yöneticisinin yakını iktidardan meclis üyesi oluyor.Tutuklanması gereken patron kim bilir nerelerde şimdi.Ben bu şartlarda böyle özel sektöre, hele hele madencilikte asla güvenemem.
1800lerden örnek vermek nedir arkadaş. O şahısa oy verenlerin vicdanı rahat mı acaba?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "15 yaşındaki çocuğun madende çalıştırıldığını ıspatlasınlar istifa ederim" dedi.
Hala yaparım ederim...
Arkadaşlar ölen sayısı kesinlikle 274 değil..Resmi olarak çalışmayan insanlar var ve bu nedenle bazı insanlar yüzlerine maske takılarak yaralı süsü veriliyor , bazıları ise direk Kırkağaç mı tam hatırlamıyorum böyle bi yere götürülüyor...
Kaynak: Somalı bir vatandaş ..Arkadaşımın akrabası.
YOK Kİ !
Sorsan din iman hepsi bunlarda , ama ne hikmetse Allah'ın lanetlediği şeytanın sevdiği herşeyde bunlarda .
Galatasaraylı futbolcular, Soma faciasında hayatını kaybedenlerin ailelerine yollamak üzere kendi aralarında 5.2 Milyon TL toplamıştır.
Galatasaraylı futbolcular, Soma faciasında hayatını kaybedenlerin ailelerine yollamak üzere kendi aralarında 5.2 Milyon TL toplamıştır.