Soma'da Maden Faciası!

1800lerden örnek vermek nedir arkadaş. O şahısa oy verenlerin vicdanı rahat mı acaba?

İşte bakana göre denetimlerde sorun çıkmamış.Yani firma uygulamış mevzuatları.Benim buradan çıkardığım sonuç; suç ölenlerde, o kadar kolay ölmemeliymişler demek ki.

Şirket yöneticisinin yakını iktidardan meclis üyesi oluyor.Tutuklanması gereken patron kim bilir nerelerde şimdi.Ben bu şartlarda böyle özel sektöre, hele hele madencilikte asla güvenemem.

Olay şöyle oluyor. Müfettiş gidiyor oraya. Kağıt üstünde bir çok yetkisi var. Ama karşısında ihaleyi almış iktidara yakın bir iş adamı var. Sıkıyorsa kötü birşey yazsın o rapora bakalım.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "15 yaşındaki çocuğun madende çalıştırıldığını ıspatlasınlar istifa ederim" dedi.

Hala yaparım ederim...

Gülermisin ağlarmısın? 500 kişi ölmüş istifa etme erdemi göstermiyor!!bunlardaki pişkinlik kimse de yok.bu heriflere kızmamak lazım bunlara bu arsızlığı veren bunlara oy veren hiç bir şeyi sorgulamayan cahil kitledir.bilinçli bir toplumda olsalar böyle dalga geçer gibi demeç veremezler

Allahim insallah bize nuklear reaktörler filan göstermez, yoksa adamin cevaplari hazir masa nin üstünde...

şu seviyeye gelebilmek için belki yüzlerce yıl gerekecek koltuğuna yapışmış, ölü insanlarla dalga geçer gibi açıklama yapan,alnına hırsızlık lekesi çalınmış adamlar hala ülke yönetiyor vah ki ne vah.

Güney Kore Başbakanı istifa etmişti

Soma madenlerinde yaşanan bu olayın ardından akıllara geçtiğimiz günlerde Güney Kore'de yaşanan feribot kazası akıllara geldi. Güney Kore Başbakanı Chung Hong-won, en az 188 kişinin öldüğü feribot kazası sonrası hükümetine yöneltilen eleştirilerin ardından görevi bırakmıştı. Başbakan Chung Hong-won istifasını açıklarken, kazayı önleyemediği ve hükümeti kaza sonrası yeterince hızlı hareket etmediği için, feribottaki yolcuların ailelerinden özür diledi. Chung, "Kayıp ailelerinin çığlıkları yüzünden hala geceleri uyuyamıyorum" diyerek istifa etmişti.

AVM'nin çatısı çöktü Başbakan istifa etti

Letonya'nın başkenti Riga'da geçen hafta bir alışveriş merkezinin çatısının çökmesi sonucu 54 kişinin öldüğü olay istifa getirdi. Başbakan Valdis Dombrovskis istifa etti.

Bakanların evlerine,ofislerine tabaklar altında paralar,kollarına saatler,ölenlerin yakınlarına tabut.

Arkadaşlar ölen sayısı kesinlikle 274 değil..Resmi olarak çalışmayan insanlar var ve bu nedenle bazı insanlar yüzlerine maske takılarak yaralı süsü veriliyor , bazıları ise direk Kırkağaç mı tam hatırlamıyorum böyle bi yere götürülüyor...

Kaynak: Somalı bir vatandaş ..Arkadaşımın akrabası.

Aynen öyle ölü sayısı en az +500

Koluma çizemedim ama var bir planım

YOK Kİ !

Sorsan din iman hepsi bunlarda , ama ne hikmetse Allah'ın lanetlediği şeytanın sevdiği herşeyde bunlarda .

Her cuma tüm TRT muhabirleri ve 15 araba korumayla cami'ye gitmek oy getiriyorsa vay halimize.

CHP 5-vakit namazı eksik etmeyen bir genel başkan bulursa %10 fazla alması lazım bu zihniyete göre.

O güzel dinimizi kullanan alçaklar sonuca ulaşıyor. Öteki tarafta günahları sıfırlama şansı olmayacak ALLAH'a çok şükür.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bnn1MPFIUAAOKyy.jpg

Söylenecek söz bulamıyorum.Fotoğraflar,yazılar gördükçe insanın yüreği dağlanıyor.Allah başka acı keder vermesin diyeceğim ama bunlar olağan şeyler (!) Ölenlere Allah'tan rahmet ailelerine baş sağlığı dilemekten başka birşey bizim elimizden gelmiyor.Ancak yetkililer bizden daha fazla şeyler yapsa belki şuan 274 ailenin ocağına ateş düşmeyecekti.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bJWeywakmyI[/media]

bunu yeni gördüm. ya beyni çalişmiyor. yada ben ne söylesem bu cahiller inanir diyor.

Galatasaraylı futbolcular, Soma faciasında hayatını kaybedenlerin ailelerine yollamak üzere kendi aralarında 5.2 Milyon TL toplamıştır.

Geri
Üst Alt