Duman Güngören
Parçalı Üye
- 17 Temmuz 2013
- 2.658
- 0
- 286
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Manisa'lıyım. Çevremde konuşulan durum şu. Şuanda 350 küsur çıkarılan ceset var. Daha içeride 200'e yakın ceset olduğu söyleniyor. Bunların çıkarılmasının sebebi de halkı duruma hazırlamak.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
İzmir ayakta
![]()
Bizimkiler gitsin mısırlı kız için ağların !!! suriye için ağlasın ama kendi vatanındaki giden canlar için olur böyle şeyler desin !!! Rabia ve suriye için ağlayan herkezin ALLAH BELASINI VERİR İNŞALLAH ...!!!![/QUOTE]
Ünal başkan Soma'da 1 yardım kamyonu götürmüş kendiyle.
Ünal Aysal: "Bugün akşama kadar Soma'da eksik tespitlerini yapacağız ve acılı vatandaşlarımızla buluşacağız"
![]()
Hayatını kaybedenleri hızlı defnediyoruz diye övünüyorlar. Nasıl bir kafa yapınız var anlayamıyorum ki.
Ak Parti Milletvekili Selçuk Özdağ: "Bugün türkiye bir noktaya geldi. Bakın 24 saatlik bir süre içerisinde hemen hemen 365 kişi tahliye edildi. Yaklaşık 274 kişi, bunlar alınmışlar... ve bunların yaklaşık 157 kişinin kimlik tespiti yapılmış; 101 kişi aileler teslim edilmiş. bugün bir kısmı defnedilmiş, ebedi dünyaya... yarın da bir kısmı aynı şekilde yapılacak.
Devlet çok hızlı çalışıyor. Kurumlar çok hızlı çalışıyor. Bundan sonra her kurum, her olayda çok hızlı çalışsın temennisinde bulunuyorum."