Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.679
- 20.238
- 2.193
Nedir şuan son durum hâlâ ulaşılamadı mı 2 galeriye
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maliyeti düşürmek adına her türlü güvenlik önleminde kaçan şirket ve buna göz yuman hükümet sorumludur bunlardan burda olmazsa öbür tarafta kaçarı yok hesabını verecektir olan giden kardeşlerimize oldu olabildiğince yardım etmemiz lazım maddi olarak
Beşiktaş belediyesinden gelen 2 otobüs gördüm, birinin içinde kadınlar vardı çogunlukla. Hafif yaşlı başı açık kadınlar
kardeşim anlamıyorum bahsedilen 400 civarı kişinin hiç yakını yok mu oralarda, görüp duyduğun bir şey var mı, dünden farklı olarak?
Abi teslim edilmiş 400 kişinin cenazesi teslim edilmiş kırkgactaki soguk hava deposunda cenaze kalmadı
Çalışmalar devam ediyor herhalde değil mi?
Evet ama ne yapmaya calıstıklarını bilmiyorum, bilerek cenazeleri çıkarmıyor olabilirler. Bu konuda ciddiyim ama galeriye ulaşamadılar diye biliyorum
Nasıl 18 kişi diyorlar o zaman? 360 mı ne kişi kurtuldu diye açıklamışlar.
18 kişi dedikleri gibi ölü sayısı onlara göre 280 ama gerçekte 600 çok rahat şehidimiz var, ne yapmaya calıstıklarını bilen yok. Halk tv de dün gece yapılan yayında Ugur Dündar bütün gerçekleri madencilere anlattırdı. Hepsi en az 600 şehit oldugunu dogruladı
18 kişi dedikleri gibi ölü sayısı onlara göre 280 ama gerçekte 600 çok rahat şehidimiz var, ne yapmaya calıstıklarını bilen yok. Halk tv de dün gece yapılan yayında Ugur Dündar bütün gerçekleri madencilere anlattırdı. Hepsi en az 600 şehit oldugunu dogruladı