Soma'da Maden Faciası!

Nedir şuan son durum hâlâ ulaşılamadı mı 2 galeriye

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hayır artık sadece takım elbiseleri adamlar ve korumalar var etrafta. Madenden cenaze için bile ambulans gelmiyor.

10336748_632285130180756_5676434210239797029_n.jpg

kufur bir kereligine serbest olsun...

BB'nın kalbinin derinliklerinde bir gram duygu kalmamış.Gıyabi cenaze namazı kılınıyor.Yanındaki herkes ağlıyor,başbakanda en ufak üzüntü belirtisi yok.Şu adama oy verenler bu saatten sonra benim gözümde insanı sınıftan çıkmıştır

maliyeti düşürmek adına her türlü güvenlik önleminde kaçan şirket ve buna göz yuman hükümet sorumludur bunlardan burda olmazsa öbür tarafta kaçarı yok hesabını verecektir olan giden kardeşlerimize oldu olabildiğince yardım etmemiz lazım maddi olarak

Van depreminde ki depremzedelerimiz için düzenlenen yardım kampanyası gibi bir kampanya yapılır umarım.

Acılarını elbette dindirmez ama yetim kalan kardeşlerimizin maddi sıkıntı içine düşmemesi lazım.

Eğer öyle olursa onlarda bu sistemin modern birer kölesi olurlar.

Ben iyi bir yardımın toplanacagını düşünüyorum.

Beşiktaş belediyesinden gelen 2 otobüs gördüm, birinin içinde kadınlar vardı çogunlukla. Hafif yaşlı başı açık kadınlar

26.05.10 tarihli Olacak o kadar programından bir skeç.3 dakikanızı ayırın şu videoyu izleyin.

Gürkan ayrıca yarı mekanize pano üretimi yaptıklarını ve bu sayede kömürü işçilerin değil makinenin çıkardığını söylemişti. Alp Gürkan, Dünya Gazetesi'ne verdiği röportajında ise maden ocaklarında yaşam odaları açtıklarını ve bu yaşam odalarında 500 kişinin 25-30 gün süre yaşayabileceğini belirtmişti.

Utanmaz birde çıkmış basın açıklaması yapıyor

cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gözüm soma'nın üzerinde olacak.30 mart'ta o akp'ye oyveren 29.305 kişi bakalım ne yapacak.

Ya arkadaşlar böyle şey olurmu hiç bu hayatını kaybedenlerin aileleri yokmu bizim oğlumuz burdaydi demezlermi kim kapatacak sacmalamayin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl 18 kişi diyorlar o zaman? 360 mı ne kişi kurtuldu diye açıklamışlar.

18 kişi dedikleri gibi ölü sayısı onlara göre 280 ama gerçekte 600 çok rahat şehidimiz var, ne yapmaya calıstıklarını bilen yok. Halk tv de dün gece yapılan yayında Ugur Dündar bütün gerçekleri madencilere anlattırdı. Hepsi en az 600 şehit oldugunu dogruladı

18 kişi dedikleri gibi ölü sayısı onlara göre 280 ama gerçekte 600 çok rahat şehidimiz var, ne yapmaya calıstıklarını bilen yok. Halk tv de dün gece yapılan yayında Ugur Dündar bütün gerçekleri madencilere anlattırdı. Hepsi en az 600 şehit oldugunu dogruladı

Bu işten bir şey anlamadım. Yani sonuçta bu kişi sayısı er ya da geç belli olacak herhalde

Ya arkadaş 600 kişi ordaysa bunu üstünü nasıl kapatacaklar herkesin ailesi var

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt