Soma'da Maden Faciası!

İçeriden çıkanlar da sıkıntı olabilir, birbirlerinden haberleri olmayabilir yani.300 değil de 400 olabilir mesela.

Ancak içeride bahsedildiği gibi 200 kişi olsa bunların aileleri var, yakınları var.Mutlaka canlı yayınlarda filan konuşurlardı.Az değil çünkü.Ölen sayısında manipülasyon olabilir ama içeridekiler konusunda verilen bilgiler doğrudur diye düşünüyorum.

Toplu cenaze yapılmadı ailelere teslim edildi kim oturup saymıştır bu kadar kişi var diye cenazesini alan gidip gömüyor bende öyle düşünüyorum

Kafam allak bullak oldu arkadaş nasıl net bilgiler verilmez hayret ediyorum kurtarma ekiplerinden adamlar çıkıyor bazen TV'ye onların dediğide tutmuyo birbirine nasıl iş anlamadım.

Toplu cenaze yapılmadı ailelere teslim edildi kim oturup saymıştır bu kadar kişi var diye cenazesini alan gidip gömüyor bende öyle düşünüyorum

afad da 283 kişinin adını açıklamış ama oradaki insanlar neden bu kadar yüksek rakamları konuşuyor, işin bu yönü de var bi de.yani bir şeyler mi biliyorlar yoksa kulaktan kulağa efsane haline mi geldi bilmek zor.

Dediğim gibi belkide yüksek verilen rakamlar doğrudur(inşallah değildir). Ama bana söylenen miktarlardaki ölü sayılarını saklamaları mümkün gelmiyor. AFAD liste asmış kamuya açık bir yere. Belirtilenlere göre o listede adı olmayan 300 kişi olması gerekir. Yani o listeye bu adı saklanan 300 kişinin aileleerinin de hiç bakmadığını varsaymak gerekiyor.

Ama mesele bundan çok sosyal medya dolaşan her şeye inanmamak. Yani durduğumuz yere göre her paylaşılana atlamamak lazım. Adam yazıyor mesela eşim orada doktor o diyorki şu kadar ölü var. Yani ispatlayamazsın, ispat isteyemezsin. Bu bilgiyi yaymak gereksiz mesela. Rakamlar yanlışsa da çok geçmeden çıkar.

450 kişinin ailesi cenazelerini kırkagactan teslim aldı zaten. Adam listeye bakıp benim oglumun adı yok burda diye aglamaz, çünkü cenazesini teslim aldı. Kırkagac kızılay yrd kurulu başkanı arkadaşımın eniştesi. Kesin ve 1.agızdan bilgidir bu

Bunu STK ve Muhalefetlerin araştırması lazım ismi olmayıp ölenleri tespit etmesi lazım bu ciddi birşey...

Kayıp olanlarında isimlerini yazsınlar öyle millete 450 500 kişi öldü demekle olmuyor ölenlerin listesi asılmış

Huseyin celigin aciklamari iyice sinirimi bozdu bitane uye vardi huseyin celik diye burdami gelsinde hincimi cikarayim..

Reza'nın da yurt dısına cıkıs yasagı kaldırılmıs,zamanlama fazlasıyla manidar.

reza'yi aradan halletmisler ..

fft31_mf4937350.Jpeg

Sayın başbakanımızın " İsrail menisi " şeklinde igrenç bir lafına esin kaynagı olan bu adamlar bayragımızı açmışlar

Bnx9r15IYAAQ42Q.jpg

edit: görüntü cska maccabi maçından, maccabi taraftarları

Bayragimizi ters tutup kutsal degerlerimizle dalga gecmisler. Dis mihraklarin yeni bir oyunuyla karsi karsiyayiz.

İsrailliler iyi adamdır . Hatta araplardan bile iyi adamdırlar ve Türkleri severler .

Gel gelelim Türkiyeye . Türkiyede bu olay olsa o kulüp o ülke ile anılırdı . Mesela fransız GS , rum fb gibi .

Ama yabancı ülkeden olunca hemen bravo diyip tebrik ediyoruz .

Geri
Üst Alt