Son Hedef Tuchel!

almanlar neden almamis

buda onemli bir soru isareti benim kitabimda

6452.jpg

Bu arada: Mainz Tucheli Bundesliga'dan bir Takima birakmiyor. Leverkusen ve Schalke resmi teklif yapmis ancak Mainz vermiyor.

Mustafa Denizli Almanca biliyor galiba. Tuchel TD,Yardimcisi Denizli,Sportif Direktör Erdal Keser nasil olurdu?

Yav Tayfur bu Hass nerden geliyor,kendisi yakindan mi taniyorsun,bir sey var orda.

Schalke ve Leverkusen resmi teklif yapmis Adama, ama Mainz vermiyor..nerden geliyor bu Hass kardes...:D

Kendisi bir Lappen kardeşim. Bildiğin kleiner deutscher Lappen. Backpfeiffe, Nackenklatscher kardeşim. Deutscher bengel. Anladın sen işte.

Yunus malli mainz daydı dimi onuda getirir bu

Hesap Makinesi

Kendisi bir Lappen kardeşim. Bildiğin kleiner deutscher Lappen. Backpfeiffe, Nackenklatscher kardeşim. Deutscher bengel. Anladın sen işte.

asdfghkllas :happy: Yav, denkst du auch über Klopp so? Ben böyle Adamlari seviyorum...Hirsli,Dynamik...Taktik bilgisi de üst düzey..

ulan Tayfur, wenn er kommt wirst du ihn mögen..:p

ne diyon bilader donerciye cevirmeyin burayida

bu nasil bir foto yine ya :D

schalke ve leverkusen teklif yapmis diyorum iste ya, ama mainz "rakip güclenmesin" diye birakmiyor

buba bu leverkusen yeni hoca degistirmis bu arkadasi almamislar

?

hemde bosta

florya'da pitbull vahseti diye haberler okuruz ilk hafta

borges orhan uluca tuchel hakkında her şeyi yazmış.biraz uzun oldugu iiçin burda paylaşmıyorum.arayanlar googlede bulabilir.

Mustafa Denizli Almanca biliyor galiba. Tuchel TD,Yardimcisi Denizli,Sportif Direktör Erdal Keser nasil olurdu?

Bunca yıllık Denizli bu yaştan sonra yardımcı hoca olmayı kabul eder mi sence? O dediğini Bülent Korkmaz, Hami Mandıralı gibi bu işin henüz çömezi diyebileceğimiz adamlar bile kabul etmiyor.

Mainz'a oynattığı pozitif futbolla dikkatimi çekmişti,önde baskı-hücum falan boş adam değil-öyle skibbe gibi tırsık adamda değil hırlıslı kenarda ama büyük rikis.

Bu adam tartisilir ama Tolunay ve cakma Terim Hikmet gibilerinden her türlü iyidr.

Geri
Üst Alt