- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
almanlar neden almamis
buda onemli bir soru isareti benim kitabimda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav Tayfur bu Hass nerden geliyor,kendisi yakindan mi taniyorsun,bir sey var orda.
Schalke ve Leverkusen resmi teklif yapmis Adama, ama Mainz vermiyor..nerden geliyor bu Hass kardes...![]()
almanlar neden almamis
![]()
Mustafa Denizli Almanca biliyor galiba. Tuchel TD,Yardimcisi Denizli,Sportif Direktör Erdal Keser nasil olurdu?
Kendisi bir Lappen kardeşim. Bildiğin kleiner deutscher Lappen. Backpfeiffe, Nackenklatscher kardeşim. Deutscher bengel. Anladın sen işte.
Kendisi bir Lappen kardeşim. Bildiğin kleiner deutscher Lappen. Backpfeiffe, Nackenklatscher kardeşim. Deutscher bengel. Anladın sen işte.
bu nasil bir foto yine ya
schalke ve leverkusen teklif yapmis diyorum iste ya, ama mainz "rakip güclenmesin" diye birakmiyor
ne diyon bilader donerciye cevirmeyin burayida
buba bu leverkusen yeni hoca degistirmis bu arkadasi almamislar
?
hemde bosta
anlanmadin hayri, mainz israla birakmiyor , bosta falan degil 1 sene tatil yapiyor para de almiyor ama hala sözlesme var mainz de
Mustafa Denizli Almanca biliyor galiba. Tuchel TD,Yardimcisi Denizli,Sportif Direktör Erdal Keser nasil olurdu?
borges orhan uluca tuchel hakkında her şeyi yazmış.biraz uzun oldugu iiçin burda paylaşmıyorum.arayanlar googlede bulabilir.