Son

Cevap: Son | Pazartesi | 20.00 | ATV

[video=youtube;aHjD6q6k5xA]https://www.youtube.com/watch?v=aHjD6q6k5xA&feature=g-all-u&context=G28cb63bFAAAAAAAABAA[/video]

fragman 2

[video=youtube;dPVD7e_J5kw]https://www.youtube.com/watch?v=dPVD7e_J5kw&feature=g-all-u&context=G2d250bcFAAAAAAAACAA[/video]

Ulan Halil, belliydi böyle olduğu.

Her hafta en baştan özet mi verilecek bu ne lan.

şu dizinin başını bir kaçırdım bidahada anlayamadım ne olduğunu

Başını kaçırmasan da anlayamazdın neyin ne olduğu hiç belli değil çünkü şu ana kadar olaylar gizem yüklü olarak devam ediyor. :)

Yine guzel ve karısık bolumdu:)

Bence Halilin dedigi gibi degil olay.. Selim zorla yapiyor bu isi bence...

Yine guzel ve karısık bolumdu:)

Bence Halilin dedigi gibi degil olay.. Selim zorla yapiyor bu isi bence...

Bence de öyle çok garip işler dönüyor ama ne olduğu hakkında hiç bir şeyi anlatmıyorlar sağolsunlar. :asd:

Teyze mode on: Halil'in gözü var o Aylin'de zaten hatunu da arızanın teki yuva yapıyo kendine :D teyze mode off

O değil de Selim karlı ormanlardan çıktı geldi. Yine gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi izledim bölümü :asd:

5. bolum

[video=youtube;YIOI2kHl4jM]https://www.youtube.com/watch?v=YIOI2kHl4jM&feature=g-all-u&context=G220a316FAAAAAAAADAA[/video]

6. bolum fragman

[video=youtube;bA0W5MlmJ04]https://www.youtube.com/watch?v=bA0W5MlmJ04&feature=g-all-u&context=G2e99739FAAAAAAAAAAA[/video]

Birazdan baslayacak yeni bolum.. ozeti bile tuhaf, bi bastan bi sondan :)

Birazdan baslayacak yeni bolum.. ozeti bile tuhaf, bi bastan bi sondan :)

Renkdaş ilk 5 bölümü kaba taslak izledim. Olayı hemen hemen kavramaya başladım ama sana zahmet kısaca dizideki konuyu özetlermisin pls ?

arka sokaklar var ya neyin peşindesiniz.

#bugüngünlerdenRizaBaba

Renkdaş ilk 5 bölümü kaba taslak izledim. Olayı hemen hemen kavramaya başladım ama sana zahmet kısaca dizideki konuyu özetlermisin pls ?

Selim( yigit ozsener ), is toplantisi icin almanyaya gidiyor sozde. ama ucaga binmiyor.. irandan gelen bi kadin ve cocukla ortadan kayboluyor.. Binmesi gereken ucak dusunce foyasi prtaya cikiyor. esi(nehir erdogan) havaalani kameralariyla ogreniyor durumu.. Selimin cok yakin arkadasi halil(engin altan) bu durumu meger onceden biliyormus. ama o da nereye kayboldugunu bilmiyor..halilin abisi ali de komiser ama onunda gecmiste karistigi bir seyler var.. birbiriyle baglantili cok olay var...Kisaca boyle ozetlenebilir..

Bu bolum de guzeldi. yine bircok sey ogrenildi..

Bu selimin surekli aynaya bakip ikizi omerle konusuyormus gibi yapmasinda 2 sey olabilir:

-Ya gercekte o selim degil omer.. kazada olmemis olabilir..Yorgo oldu zannedip birakip gitmis olabilir.

-veya Surekli aklinda hayalinde ikizi omerle yasiyor, cift karakter gibi, her seyi ona danisiyor vs.

Selim( yigit ozsener ), is toplantisi icin almanyaya gidiyor sozde. ama ucaga binmiyor.. irandan gelen bi kadin ve cocukla ortadan kayboluyor.. Binmesi gereken ucak dusunce foyasi prtaya cikiyor. esi(nehir erdogan) havaalani kameralariyla ogreniyor durumu.. Selimin cok yakin arkadasi halil(engin altan) bu durumu meger onceden biliyormus. ama o da nereye kayboldugunu bilmiyor..halilin abisi ali de komiser ama onunda gecmiste karistigi bir seyler var.. birbiriyle baglantili cok olay var...Kisaca boyle ozetlenebilir..

O zaman tamamen konuya hakimin. Yazdıklarını biliyordum. Demek ki fazla bişey kaçırmamışım. Teşekkür ederim ;)

Geri
Üst Alt