Son

Cevap: Son | Pazartesi | 20.00 | ATV

Asker - Simon - Majid - Leyla dörtlüsü bir ekip sanırım. Asker olmasa bile diğer üç isim bir ekip kesinlikle. Burda önemli olan Asker'in bu ekipte olup olmaması. Çünkü kendisi Asım ve Ali ile bahçıvanla ilgili bir görev yapmış.

Büyük ihtimalle bu bahçıvan önemli bir işin peşinde ve bahçıvanı gizleme görevi Ali - Asım - Asker üçlüsünde. Bununla birlikte Cevdet de bu bahçıvanı ele geçirmek isteyen biri için çalışıyor. Burdaki kilit soru Selim - bahçıvan ilişkisi. Eğer son bölümdeki gibi Selim bahçıvanın evinde saklanıyorsa bu ikili daha önceden tanışıyor olmalı. Nerden, nasıl tanıştıkları çok önemli.

Bir yandan da Selim bahçıvanın yerini biliyor ve bu bilgi Cevdet'e gittiği için mi bu kadar olay dönüyor onu düşünüyorum. Halil - Alev - Aylin üçlüsü olayların bu kadar dışında olamazlar.

Bir de Muzo kimdir necidir onu öğrensek iyi olacak. Ama Muzo denen adam da yukarıda saydığım isimlerden biri çıkarsa hiç şaşırmam, Halil ile olayların karakutusu Muzo bence.

Majid ile Leyla, Simon'un emrine mi ne giriyor o tip durumlar var. Bahçıvan bir yönüyle çok değerli, bu her şey olabilir, Selim hastadır iyileştirmeye çalışıyor olabilir, ne bileyim bazı bilgilere sahip olabilir vs. bu yüzden de Cevdet'in başında olan adam onun peşinde onun kim olduğu da ayrı bir tartışma konusu tabii ki.

Buradaki en önemli nokta Selim'in neden ortadan kaybolduğu, sadece Leyla için olacağını sanmıyorum açıkçası ben bir de psikologun Alev'e olan ilgisi nereden geliyor orası da ayrı bir konu, Muzo o çıkarsa şaşırmam.

Majid ile Leyla, Simon'un emrine mi ne giriyor o tip durumlar var. Bahçıvan bir yönüyle çok değerli, bu her şey olabilir, Selim hastadır iyileştirmeye çalışıyor olabilir, ne bileyim bazı bilgilere sahip olabilir vs. bu yüzden de Cevdet'in başında olan adam onun peşinde onun kim olduğu da ayrı bir tartışma konusu tabii ki.

Buradaki en önemli nokta Selim'in neden ortadan kaybolduğu, sadece Leyla için olacağını sanmıyorum açıkçası ben bir de psikologun Alev'e olan ilgisi nereden geliyor orası da ayrı bir konu, Muzo o çıkarsa şaşırmam.

Bahçıvan yanılmıyorsam iki bölüm önce bir net cafede birkaç çiçek türünün özelliği ve bir deneyle ilgili bilgi topluyordu. Sonra da Selim'i sakladığı yerde deney çalışmalarına falan başladı zaten. Ben Selim'i iyileştirmeye falan çalıştığını pek zannetmiyorum. Ama Bahçıvan bu Edirne'de çekilen fotoğraftaki elemanlardan biri olabilir. Çünkü bulunduğu yer o bölgeye benziyordu. Hatta Aylin'in oğlu Ömer'i kartopu oynatmaya gittiği yerde de bahçıvan çıkmıştı. Yine sonra Selim oraya gelmişti falan. Ayrıca Asker'in Ali ile buluştuğu odada pencereye fotoğrafın çekildiği tarihi kazıması da önemli bir detay olabilir, her şey o gün başladı gibisinden.

Selim ile Aylin'i havaalanından alan kişi bahçıvan. Hatta bahçıvan daha sonra - bilinçli ya da bilinçsiz - aynı arabayla Aylinlerin arabasına kaza yaptırıyordu az kalsın. Arabayı yaktı bahçıvan daha sonra. Ben açıkçası Selim'in Leyla için ortadan kaybolduğunu düşünüyorum ancak bu aşk meşk meseleleri için değil. Leyla ve tayfası Uluslararası Af Örgütü için çalıştıklarını söylemişlerdi ikinci bölümde. Leyla'yı İran'dan buraya kaçırmak gibi bir olay olabilir bu.

Psikolog Muzo olmaz bence. Alev Muzo'nun kendisine aşık olduğunu biliyor sanırım, o yüzden tedaviyi bırakıyor. Muzo ile aralarının açık olduğunu düşünürsek hala onla iletişimde kalmaz, kalsa bile msn'le yapmaz bunu :p Muzo olaylar hakkında bilgi sahibi değildir zaten, o zaman neden diziye girdi o da karışık gerçi.

Yalnız sıradaki bölümün ilk fragmanında Asker Selim'e "gerçeği öğrendiğinde şaşırma" falan diyor. Leyla - Selim ilişkisini biliyor yani Asker. Asker'in de Leyla ile ilişkisi var :p Bununla birlikte Asker Simon - Ali ile yakın arkadaş. İşler çok karışık kısacası.

Bekleyip göreceğiz bakalım ne olacak :)

Öğrenilecek gerçek çocukla alakalı bence malum Kudret çocuğun saçını falan aldı, DNA testi yaptırıp çocuğun Selim'den olmadığı ortaya çıkabilir. Bir de Selim'in Ömer'i yaşaması, kendi içinde yaşatmaya çalışması falan da söz konusu olabilir.

Ha bir de unutmadan 3. arabanın da bir sahibi olmalı ortada bir çocuk daha var ya da Selim'in o arabayı vermek istediği birisi daha var şu büyücü kadının da bir şeylerle alakası var ama pek çözemedim.

bugün de izleyemiycem.. bi gün oturup son 3 bölümü izlemem lazım :)

Bakalım neler olacak bugün :)

Yeni bölüm başladı. Hareketli bir bölüm olacak gibi :)

Yine enteresan bolumdu.. :)

Halilin hal ve hareketlerinde ayline olan sevgisi belli idi.. bu bolumde iyice ortaya cikti.. selim ayline evlenme teklif ediyor.. halil buna bozuluyor, hatta icmeye felan gidiyor, alevle tanisiyor..

Hatta alev tanisma yil donumumuz bugun dediginde, dogru 12 yil once bugun selim ayline evlenme teklif etmisti diyor:) akli orada..

[video=youtube;HIJOuvw-EMw]https://www.youtube.com/watch?v=HIJOuvw-EMw&feature=g-user-u&context=G2e3b112UCGXQYbcTJ33bMs7mgKDa2H5DKkD9O9FxO ktxcSJcF7dY[/video]

Diger bolumlerin aksine, bu bolum bayagi seyler cikti ortaya...

[video=youtube;eLjEUEY9aqM]https://www.youtube.com/watch?v=eLjEUEY9aqM&feature=g-all&context=G29e244fFAAAAAAAAQAA[/video]

Bizim maçtan sonraki kısmını izleyebildim. Bugün tamamını izlerim herhalde. Muzo'nun psikolog olduğunu tahmin etmiştim zaten adamın evinde Berrak'ın fotoğrafını görünce. Biri Leyla'dan biri Aylin'den gibi görünen iki çocuk da Selim'in miymiş yoksa ben mi yanlış anladım? Leyla'nın Aylin'i bildiğini ve Aylin'in de sık sık kontrole gittiğini varsayarsak (ikizi olsa bilirdi yani), Leyla ikiz doğurdu, Aylin doğururken çocuk öldü, çocuklardan birini Aylin'e getirdiler diyorum ben.

Bizim maçtan sonraki kısmını izleyebildim. Bugün tamamını izlerim herhalde. Muzo'nun psikolog olduğunu tahmin etmiştim zaten adamın evinde Berrak'ın fotoğrafını görünce. Biri Leyla'dan biri Aylin'den gibi görünen iki çocuk da Selim'in miymiş yoksa ben mi yanlış anladım? Leyla'nın Aylin'i bildiğini ve Aylin'in de sık sık kontrole gittiğini varsayarsak (ikizi olsa bilirdi yani), Leyla ikiz doğurdu, Aylin doğururken çocuk öldü, çocuklardan birini Aylin'e getirdiler diyorum ben.

Leyla ikiz cocuk dogurmus bence. Birinin adi farhad, digerinin mehdi( biri leyla ile istanbula geldi, digeri majid ile iranda kalmisti.hatta kudret irana gittiginde o cocugu goruyor) . Ayrica bir de omer( selim ve aylinin cocugu ) var.. yani 3 cocuk var ortada. hatta selim 3 tane oyuncak araba almisti..

Bu bolumde bir de, ilk bolumde halil selime mesaj gosteriyordu onu da ogrenmis olduk. ama o mesaj kimden geldi?

Leyla ikiz cocuk dogurmus bence. Birinin adi farhad, digerinin mehdi( biri leyla ile istanbula geldi, digeri majid ile iranda kalmisti.hatta kudret irana gittiginde o cocugu goruyor) . Ayrica bir de omer( selim ve aylinin cocugu ) var.. yani 3 cocuk var ortada. hatta selim 3 tane oyuncak araba almisti..

Bu bolumde bir de, ilk bolumde halil selime mesaj gosteriyordu onu da ogrenmis olduk. ama o mesaj kimden geldi?

Aaaa evet.. Peki sence Halil, herşeyi bildiği halde neden herkesten saklıyor? Aylin'i sevdiği için mi yoksa o da mı işin içinde?

Aaaa evet.. Peki sence Halil, herşeyi bildiği halde neden herkesten saklıyor? Aylin'i sevdiği için mi yoksa o da mı işin içinde?

Bence her ikisi de. hem aylini seviyor. Cunku, alev evlilik yil donumunu hatirlattiginda aa evet o gun selim ayline evlenme teklif etmisti diyor:) akli hala onda:)

Ayni zamanda olayin da icinde bence.

alev öl geber :D ne kadar itici birisi yahu..

Hic izlemedim valla :D

Çok güzeldi 9. bölüm.

Muzo tahmin ettiğim gibi psikiyatris eleman çıktı. Halil'in telefonundaki mesajlardan neler çıkacak bakalım.

Yavaş yavaş çözülmeye başlıyor dizi. Her geçen bölüm daha da güzelleşiyor :)

Bir şeylerin ortaya çıkması dizinin çekiciliğine ters düştü bir nevi o yüzden 9. bölüm pek iyi değildi.

[video=youtube;QVcKvwphobI]https://www.youtube.com/watch?v=QVcKvwphobI&list=UUSaEksHqrQGARFjFEPIIgag&index=1&feature=plcp[/video]

Geri
Üst Alt