- 18 Temmuz 2009
- 82.057
- 239.696
- 5.263
Cevap: Son | Pazartesi | 20.00 | ATV
Majid ile Leyla, Simon'un emrine mi ne giriyor o tip durumlar var. Bahçıvan bir yönüyle çok değerli, bu her şey olabilir, Selim hastadır iyileştirmeye çalışıyor olabilir, ne bileyim bazı bilgilere sahip olabilir vs. bu yüzden de Cevdet'in başında olan adam onun peşinde onun kim olduğu da ayrı bir tartışma konusu tabii ki.
Buradaki en önemli nokta Selim'in neden ortadan kaybolduğu, sadece Leyla için olacağını sanmıyorum açıkçası ben bir de psikologun Alev'e olan ilgisi nereden geliyor orası da ayrı bir konu, Muzo o çıkarsa şaşırmam.
Asker - Simon - Majid - Leyla dörtlüsü bir ekip sanırım. Asker olmasa bile diğer üç isim bir ekip kesinlikle. Burda önemli olan Asker'in bu ekipte olup olmaması. Çünkü kendisi Asım ve Ali ile bahçıvanla ilgili bir görev yapmış.
Büyük ihtimalle bu bahçıvan önemli bir işin peşinde ve bahçıvanı gizleme görevi Ali - Asım - Asker üçlüsünde. Bununla birlikte Cevdet de bu bahçıvanı ele geçirmek isteyen biri için çalışıyor. Burdaki kilit soru Selim - bahçıvan ilişkisi. Eğer son bölümdeki gibi Selim bahçıvanın evinde saklanıyorsa bu ikili daha önceden tanışıyor olmalı. Nerden, nasıl tanıştıkları çok önemli.
Bir yandan da Selim bahçıvanın yerini biliyor ve bu bilgi Cevdet'e gittiği için mi bu kadar olay dönüyor onu düşünüyorum. Halil - Alev - Aylin üçlüsü olayların bu kadar dışında olamazlar.
Bir de Muzo kimdir necidir onu öğrensek iyi olacak. Ama Muzo denen adam da yukarıda saydığım isimlerden biri çıkarsa hiç şaşırmam, Halil ile olayların karakutusu Muzo bence.
Majid ile Leyla, Simon'un emrine mi ne giriyor o tip durumlar var. Bahçıvan bir yönüyle çok değerli, bu her şey olabilir, Selim hastadır iyileştirmeye çalışıyor olabilir, ne bileyim bazı bilgilere sahip olabilir vs. bu yüzden de Cevdet'in başında olan adam onun peşinde onun kim olduğu da ayrı bir tartışma konusu tabii ki.
Buradaki en önemli nokta Selim'in neden ortadan kaybolduğu, sadece Leyla için olacağını sanmıyorum açıkçası ben bir de psikologun Alev'e olan ilgisi nereden geliyor orası da ayrı bir konu, Muzo o çıkarsa şaşırmam.