Son

Cevap: Son | Pazartesi | 20.00 | ATV

Diziyi izlerken aklıma iki ihtimal geldi ya Selim ile Ömer ikisi de yaşıyor biri Leyla'ya diğeri de Aylin'e aşık ama birlikte intikam peşinde koştukları ya da bilmediğimiz bazı sebepler yüzünden bu olaylara girişiyorlar ya da Selim kardeşini de kendi içinde yaşatmaya çalışıyor.

Diğer yandan o sakallı yaşlı adam Kudret'in babası olabilir, Yorgo da muhtemelen yaşadığı vicdan azabından dolayı o ailelerle yakınlık kurmaya çalışmış geçmişte. Bir de dışişlerindeki adam, Ali ve Kudret üçgeninin arkasında bazı olaylar dönüyor. Karakterlerden biri tüm olayların ortasında ve her şeye hakim ama onun kim olduğu hakkında fikrim yok.

Muzo da var tabii ki bir de o da muhtemelen olayların çok ortasında olan biri, Alev de bir çok şeyi biliyor olabilir çok ihtimal var.

Diziyi izlerken aklıma iki ihtimal geldi ya Selim ile Ömer ikisi de yaşıyor biri Leyla'ya diğeri de Aylin'e aşık ama birlikte intikam peşinde koştukları ya da bilmediğimiz bazı sebepler yüzünden bu olaylara girişiyorlar ya da Selim kardeşini de kendi içinde yaşatmaya çalışıyor.

Diğer yandan o sakallı yaşlı adam Kudret'in babası olabilir, Yorgo da muhtemelen yaşadığı vicdan azabından dolayı o ailelerle yakınlık kurmaya çalışmış geçmişte. Bir de dışişlerindeki adam, Ali ve Kudret üçgeninin arkasında bazı olaylar dönüyor. Karakterlerden biri tüm olayların ortasında ve her şeye hakim ama onun kim olduğu hakkında fikrim yok.

Muzo da var tabii ki bir de o da muhtemelen olayların çok ortasında olan biri, Alev de bir çok şeyi biliyor olabilir çok ihtimal var.

Aynen ikisinin de yasiyor olma ihtimali var.sakallı yaşlı adam Kudret'in babası bence de..Ali, Kudret ve selenin babasi da bir isler cevirmis.. hani majid, kizini terk edince adam aliyi aramisti, bir seyler karistirmislar.. bi de orada bahcivan felan dedi, o kim onu cozemedim?( bahcivan-sakalli yasli adammis)

arda başkan youtube'a düşmedi mi yeni bölüm? leyla ile mecnunu izledim bunu gece izlerim diye de :)

Bu bolum de guzeldi. yine bircok sey ogrenildi..

Bu selimin surekli aynaya bakip ikizi omerle konusuyormus gibi yapmasinda 2 sey olabilir:

-Ya gercekte o selim degil omer.. kazada olmemis olabilir..Yorgo oldu zannedip birakip gitmis olabilir.

-veya Surekli aklinda hayalinde ikizi omerle yasiyor, cift karakter gibi, her seyi ona danisiyor vs.

Dün akşamdan sonra bunu ben de düşündüm. İlk bölümde çocuğun doğum gününün sabahında yatağın kenarını oturup ben kimim demişti de eşini uyandırmıştı sonra da. Uğur Polat'ın oynadığı karakterin de -Kudret- diğerleriyle çocukluk arkadaşı olduğunu öğrenmiş olduk böylece. Ne işimize yarayacak bakalım :D

6. bolum

[video=youtube;F7aER4b92KE]https://www.youtube.com/watch?v=F7aER4b92KE&feature=g-user-u&context=G23b149aUCGXQYbcTJ33Z4bjpFjQocUh1r8_a2xKFM 6H1_mHUFn5U[/video]

Bu arada dışişlerindeki elemanın gazete ilanı üzerinden Kudret'e mesaj yollaması da çok iyidi.

Sonunda neye bağlıyacaklar çok merak ediyorum şu ana kadar oldukça güzel gidiyor.

[video=youtube;AIVOqiSuBAQ]https://www.youtube.com/watch?v=AIVOqiSuBAQ&feature=g-all-u&context=G2e99739FAAAAAAAAAAA[/video]

[video=youtube;qBPwj0EmpCk]https://www.youtube.com/watch?v=qBPwj0EmpCk&feature=g-all-u&context=G2e99739FAAAAAAAAAAA[/video]

[video=youtube;783EuzfGQ8k]https://www.youtube.com/watch?v=783EuzfGQ8k&feature=g-all-u&context=G2e99739FAAAAAAAAAAA[/video]

Filmin ilk 3 sahnesi intihar sebebi olsa da sonradan açıldılar. Berkun Oya'ya güveniyoruz zaten. Güzel bir film olacak gibi.

Filmdeki olay bana daha çok 3-4 grup varmış da bir adamın -ki bu adam Selim veya Kudret olabilir- peşinden koşuyorlarmış gibi geliyor. Belki de öyledir, bilemiyorum.

Seksenler ile birlikte izlediğim tek dizi, umarım bu şekilde devam eder.

Gecen bolumun fragmaninda selim hapisanede idi. aylin ziyarete geliyordu( gecmis senededir kesin ) o sahneyi gostermediler..

Komiser alinin emniyette yanindaki adami, cevdet korukanin adami olabilir..Nedeni, arabanin bulunmasi ile o ilgileniyordu kac gundur arabayi bulamadi, araba yakildiktan sonra buldu ne hikmetse, bir de gecen bolumde asim denizci aliyi ziyarete gelmisti.. orada demisti bu cevdet gecmis zamanda teskilattan atilmis burada baglantisi felan olabilir diye. o yuzden alinin yardimcisindan suphelendim ben.

2004 yilinda iranda selimin arkadasi 2012 de gozukmuyor hic muzo o olabilir..

Yeni bolum basliyor.

Diger bolumlere nazaran bu bolum biraz tutuktu...

arkadaşlar 7.bölümden izlemeye başladım bu bahcıvan ne iş biliniyomu yoksa muammamı henüz? bir de selim in bahcıvanda ne işi vardı? eğer bunlar biliniyorsa biri açıklayabilirmi?

arkadaşlar 7.bölümden izlemeye başladım bu bahcıvan ne iş biliniyomu yoksa muammamı henüz? bir de selim in bahcıvanda ne işi vardı? eğer bunlar biliniyorsa biri açıklayabilirmi?

Anlatmakla bitmez. bastan izle bence:) baglantili olay cok...

[video=youtube;GFW0G_z4NBE]https://www.youtube.com/watch?v=GFW0G_z4NBE&feature=g-all-u&context=G2e99739FAAAAAAAAAAA[/video]

--------

Internet gordugum bir yorum..onemli ayrinti

selim ve ömer ikiz. cocukluk sahnelerinde dikkatli izlerseniz selim'in gözleri kahverengi ve ömer'in mavi. peki simdi yetiskin selim'e bakinca onun gözleri renkli. bu demek oluyurki ömer kazadan kurtulmus ve aslinda bizim selim oldugunu düsündügümüz kisi ömer.

[video=youtube;pn6Xteb_Xwc]https://www.youtube.com/watch?v=pn6Xteb_Xwc&feature=g-all-u&context=G2e99739FAAAAAAAAAAA[/video]

[video=youtube;w94y1O8qY0E]https://www.youtube.com/watch?v=w94y1O8qY0E&feature=g-all-u&context=G2e99739FAAAAAAAAAAA[/video]

İlk fragmanda muhtemelen şu Leyla'nın çocuğundan bahsediliyor "Gerçeği öğrendiğinde....." falan denilirken, şaka maka işler çok karıştı.

Asker - Simon - Majid - Leyla dörtlüsü bir ekip sanırım. Asker olmasa bile diğer üç isim bir ekip kesinlikle. Burda önemli olan Asker'in bu ekipte olup olmaması. Çünkü kendisi Asım ve Ali ile bahçıvanla ilgili bir görev yapmış.

Büyük ihtimalle bu bahçıvan önemli bir işin peşinde ve bahçıvanı gizleme görevi Ali - Asım - Asker üçlüsünde. Bununla birlikte Cevdet de bu bahçıvanı ele geçirmek isteyen biri için çalışıyor. Burdaki kilit soru Selim - bahçıvan ilişkisi. Eğer son bölümdeki gibi Selim bahçıvanın evinde saklanıyorsa bu ikili daha önceden tanışıyor olmalı. Nerden, nasıl tanıştıkları çok önemli.

Bir yandan da Selim bahçıvanın yerini biliyor ve bu bilgi Cevdet'e gittiği için mi bu kadar olay dönüyor onu düşünüyorum. Halil - Alev - Aylin üçlüsü olayların bu kadar dışında olamazlar.

Bir de Muzo kimdir necidir onu öğrensek iyi olacak. Ama Muzo denen adam da yukarıda saydığım isimlerden biri çıkarsa hiç şaşırmam, Halil ile olayların karakutusu Muzo bence.

Geri
Üst Alt