Son

Cevap: Son | Pazartesi | 20.00 | ATV

Her seyin sonunda Halil cikacak diye suphelenmeye basladim. Halil, Cem'i niye oldurdu? Cem'in ayline bir seyler soylemesinden mi korktu acaba?

Ayrica cem'in evinde alevin telefonu ciktigini hastanede cem kapiyi dinlerken ogrendi sasirdi. haberi yok yani alevin telefonunun kendi evinde oldugundan. halil bu adamin evine gidip telefonu birakmis olabilir delil niyetine.

Selim-bahcivan-alev sahnesinde kapidan giren kisi halil cikarsa hic sasirmam.

@ serap , ben de onceden ikiz kardesi olabilir diye dusunmustum ama dunku bolumden sonra halil diye dusunuyorum kapidan giren adamin

bence de herseyin arkasinda halil cikacak alevide öldüren selimide orda zorla tutan halil

Merak ettiğim nokta geri sayım sonunda ne olacak?13 bölüm sonra belli olacak:sad007:

Her seyin sonunda Halil cikacak diye suphelenmeye basladim. Halil, Cem'i niye oldurdu? Cem'in ayline bir seyler soylemesinden mi korktu acaba?

Ayrica cem'in evinde alevin telefonu ciktigini hastanede cem kapiyi dinlerken ogrendi sasirdi. haberi yok yani alevin telefonunun kendi evinde oldugundan. halil bu adamin evine gidip telefonu birakmis olabilir delil niyetine.

Selim-bahcivan-alev sahnesinde kapidan giren kisi halil cikarsa hic sasirmam.

@ serap , ben de onceden ikiz kardesi olabilir diye dusunmustum ama dunku bolumden sonra halil diye dusunuyorum kapidan giren adamin

Özel ilgi alanın komplo teorileri mi Arda? :D Yazdıkların o kadar mantıklı geldi ki şu an..

[video=youtube;e5j5l6h45xM]https://www.youtube.com/watch?v=e5j5l6h45xM&feature=g-all-u&context=G2e99739FAAAAAAAAAAA[/video]

Alev ölmüş

--------------------spoiler ve komplo teorisi----------------------------------

Bölümü yeni izledim. Halil net bir şekilde Cem'i susturdu çünkü yüksek ihtimalle Halil'in bir şeylerde parmağı var ve suçu Cem'in üzerine atmaya çalıştı ardından da Alev'e anlatmasına izin vermeyerek böyle bir olaya girişti. Karın ölüm döşeğinde ve sen Aylin arayınca hemen gidiyorsun, abisini, Taner'i falan da gönderip telefon üzerinden iletişime geçebilirdi Aylinle. Sonuç olarak yüksek ihtimal Halil Aylin'e aşık ve Selim'in meydanda olmamasında bile payı olabilir.

Kapıdan giren adamın kim olduğunu öğrendikten sonra bir şeyler daha da netleşecek bakalım ama Halil olacağını sanmıyorum ama geriye pek ihtimal de kalmıyor açıkçası Selim'in kopyası, ikizi falan olmadıktan sonra, Kudret falan olmaz zaten.

--------------------spoiler ve komplo teorisi----------------------------------

Yeni bolum baslayacak birazdan..

Selim zincirle felan geziyordu.. Belliydi zorla tutuldugu...

edit: tabi o selimse. ikiz kardesi omer de olabilir.. o degil de ikiz kardes diye diye zorla oyle yaptiracagiz :)

[video=youtube;V0NqpMXEa0Q]https://www.youtube.com/watch?v=V0NqpMXEa0Q&feature=g-all-u&context=G2ebbcbeFAAAAAAAAFAA[/video]

Dün akşamki bölümü izleyemedim ama eve geçeyim buradan açar izlerim artık.

Güzel bir bölümdü. Adamın karısı ölmüş. Adam gamsız gamsız dolaşıyor. Ayrıyetten şimdi detay vermek istemiyorum.

Ama bakalım ali ve bahman'ın sonu n'olcak :)

Önümüzdeki bölümde çok olay olacak. Umarım dizinin finali beklentimin altında kalmaz.

Çok sıradanlaştı yalnız dizi, her şey net gibi, işin ardında bilinmeyen bir şeyler çıkması lazım.

Bi damla gözyaşı dökmez mi arkadaş insan karısının ardından ya? Adam yaşama sebebimi o çukura gömdüm diyor ama gözünde tek damla yaş yok en ufak bi isyan kıpırtısı olmaz mı? Arda haklı çıkacak ve Aylin'i öldüren Halil olacak. Bunu da abisinin sırrı ortaya çıkmasın Bahman'ın orada olduğu anlaşılmasın diye yaptı diyelim. Ama Selim'in hali hal değil. Çok durgun böyle ruh gibi robot gibi niye ki acaba?

Bi damla gözyaşı dökmez mi arkadaş insan karısının ardından ya? Adam yaşama sebebimi o çukura gömdüm diyor ama gözünde tek damla yaş yok en ufak bi isyan kıpırtısı olmaz mı? Arda haklı çıkacak ve Aylin'i öldüren Halil olacak. Bunu da abisinin sırrı ortaya çıkmasın Bahman'ın orada olduğu anlaşılmasın diye yaptı diyelim. Ama Selim'in hali hal değil. Çok durgun böyle ruh gibi robot gibi niye ki acaba?

Bu kadar basit olacağını sanmıyorum. Temelinde başka birşey olmalı.

O lab gibi yerdeki kapıdan gelen adam da büyük ihtimal Halil'di. Çünkü uzun boylu ve açık renk saçı olan birisiydi.

[video=youtube;CpLzPE4qHOo]https://www.youtube.com/watch?v=CpLzPE4qHOo&feature=g-all-u&context=G2000546FAAAAAAAAAAA[/video]

Bence Alev'i öldüren o.

Bu kadar basit olacağını sanmıyorum. Temelinde başka birşey olmalı.

O lab gibi yerdeki kapıdan gelen adam da büyük ihtimal Halil'di. Çünkü uzun boylu ve açık renk saçı olan birisiydi.

Benim tahminim Alev'in eşelemesine engel olması ve Ali'nin sırrının ortaya çıkmamasıydı. Bundan hariç bir durum beklemiyorum şu an. Ama laboratuvara gelen kişinin Halil olduğuna neredeyse eminim. Diğer tahminim ise zayıf bir ihtimal olmakla birlikte Kudret. Halil'le aynı sebepten ötürü Alev'i görmüş ve öldürmüş olabilir. Gerçi en son esirdi o ama kurtulmuş olabilir.

Benim tahminim Alev'in eşelemesine engel olması ve Ali'nin sırrının ortaya çıkmamasıydı. Bundan hariç bir durum beklemiyorum şu an. Ama laboratuvara gelen kişinin Halil olduğuna neredeyse eminim. Diğer tahminim ise zayıf bir ihtimal olmakla birlikte Kudret. Halil'le aynı sebepten ötürü Alev'i görmüş ve öldürmüş olabilir. Gerçi en son esirdi o ama kurtulmuş olabilir.

Hic zannetmiyorum, nedeni alevin kapidan giren kisiyi gordugunde cok sasirmasi, hatta arabada kacarken aglamasi. tanidik biri yani. ben ilk basta halil demistim. ali de olabilir aileden birisi bence.

BJK macindan dolayi gece izlemistim.. Gereksiz uzun leyla-majid sahneleri vardi ama yine de iyiydi.

[video=youtube;Qi05XK0Rp14]https://www.youtube.com/watch?v=Qi05XK0Rp14&feature=g-all-u&context=G2ff9383FAAAAAAAAKAA[/video]

Geri
Üst Alt