- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Sızdırılan haberler doğruysa mayıs ayının ücretsiz oyunları Dying Light ve Dark Souls Remastered olacakmış.
Beleş ha? Kaçırmamak lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sızdırılan haberler doğruysa mayıs ayının ücretsiz oyunları Dying Light ve Dark Souls Remastered olacakmış.

He yav GTA 200 lira olmuş yenidenBahar indirimleri bitmiş, iyi indirimler vardı.
2 tane daha beleş oyun verecekler muhtemelen 5 mayısta, Uncharted the Collectionla Journey yerine.Dying light ve darksouls yalan oldu
farming simülatör ve skycities olarak açıklandı çöp yani
He yav GTA 200 lira olmuş yeniden

Donanımhabere bakıyor musun, satılık Psn hesaplarının çoğunda GTA default olarak oluyor aslında.He yav GTA 200 lira olmuş yeniden
Pes 20 Lite sürüm oynayan var mı? Fifadan sonra çok karışık geliyor oyun.
Hepsini denemedimde kariyerde açıktı galibaYa Pes 20 Lite bedava dimi? Sadece onu indirince hangi menüler, modları aktif olarak kullanabiliyoruz?
Yok bakmadımda hesap aldım ya o yüzden hesap takip etmedimDonanımhabere bakıyor musun, satılık Psn hesaplarının çoğunda GTA default olarak oluyor aslında.
Benim hesabı verirdim GTA için de Pri ve Sec olduğum oyunlar olduğu için sıkıntı yaratır; Pri tanımlamasını bozarsam Fifa oynayamıyorum.Yok bakmadımda hesap aldım ya o yüzden hesap takip etmedim
Suphi alıyordu lan sürekli, sen oynama kısmına katılıyordun zaten.Letgodan almak daha mantıklı bıraktım ben DH 'yi
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
GTA özelinde değil ya onu örnek verdim yoksa 79 ken alırdım direktBenim hesabı verirdim GTA için de Pri ve Sec olduğum oyunlar olduğu için sıkıntı yaratır; Pri tanımlamasını bozarsam Fifa oynayamıyorum.
3-4 oyunlu hesapları satıyorlar, sen o hesabı alıp kaydediyorsun yine kendi kullanıcınla oynuyorsun sonrasında, dijitak kardeşlik forumuna ve ikinci el forumuna bir bak derim.
Orası öyleSuphi alıyordu lan sürekli, sen oynama kısmına katılıyordun zaten.
Sec olduğun sürece çok sorun olmaz ama pri olursan bozar. Mesela Fifayı Cücü ile almıştık o sec ben pri'yim, kendi hesabım primary olarak tanımlı, onu kaldırırsam Fifaya girmeme izin vermez çünkü ayrı bir hesaba almıştık o oyunu.GTA özelinde değil ya onu örnek verdim yoksa 79 ken alırdım direktama forum içerisinde kardeşlik uygulamasına ağırlık verebiliriz oyun alımlarında. Birden fazla kardeşlik fifayı bozuyor mu? Bir de fifanın hangi modunda oynuyorsun?
pro clubs videolari gelecek mi lafi gecmisken sorayimSec olduğun sürece çok sorun olmaz ama pri olursan bozar. Mesela Fifayı Cücü ile almıştık o sec ben pri'yim, kendi hesabım primary olarak tanımlı, onu kaldırırsam Fifaya girmeme izin vermez çünkü ayrı bir hesaba almıştık o oyunu.
Pro clubs oynuyoruz ya işte forum ekibiyle birlikte, Fut manyaklığına bulaşmadım hiç.
Kardeşlik olayına kuşkuyla yaklaşılıyor da bir zararı yok hatta her oyunu yeni hesap açıp almak sonra da satmak lazım.
2. ligdeyiz her maç çok çetin geçiyor da başlarız belki yine.pro clubs videolari gelecek mi lafi gecmisken sorayim