Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Fiyati cok uygun, hemen ilk gün alirim.
Bence biraz bekle zaten Fifa 14 graphic olarak daha istenilen seviyede değil. Fifa 15 çıktığında belki slim edition çıkar ve fiyatı 60-80 euro daha düşük olur. Ha ben beklemiyeceğim yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum dersen kendin bilirsin. Ben kendim 15-16 ay daha bekleyeceğim.
Bence biraz bekle zaten Fifa 14 graphic olarak daha istenilen seviyede değil. Fifa 15 çıktığında belki slim edition çıkar ve fiyatı 60-80 euro daha düşük olur. Ha ben beklemiyeceğim yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum dersen kendin bilirsin. Ben kendim 15-16 ay daha bekleyeceğim.
tama cogu yerde xbox one elestirenler hakli ama hem sadece xbox one daki cikacak olan oyunlar ve grafik konusunda bence ps4 den daha iyi ve dikkatinizi cekti bilmiyorum ps4 tanitiminda oyunu oynarken ikide bir takildi bazen hatta 3 saniyeden fazla takildi.
sadec su oyunu gördüm bana yetti sadece grafik olarak bile ps4 den daha iyi ve bu oyun sadec xbox one cikacak ya da killer instinkt o oyunuda begendim yada metall gear solid.
[GG][video=youtube_share;B9mgUvtO7mo]https://youtu.be/B9mgUvtO7mo[/video][/GG]
hemen alinlar zaten ya zengin olur yada af edersiniz biraz enayi olurE3 de bir kac oyunda belli olduki cocukluk hastalari var cihazlarin. 1 sene piyasada en az takip etmek lazim. ROD veya ps de YLOD gibi hastaliklar varmi olacakmi bakalim hele. 2ci tasarim modelide daha güzel olur diye düsünüyorum acikcasi. bu her zaman beta dir ilk cikdiginda. her generation da böyleydi bunda da farkli olacagini zanetmiyorum.
PS4 slim modeli, yada artik baska isimlemi olur, cikana kadar ben almayi düsünmüyorum acikcasi. senin verdigin süre az cok dogru yani bekleme süresi olarak.
bi oyun için xboxmu alalım yani![]()
uygun mu? İlk etapda o konsol tr de 1300 - 1400 den aşağı satılmaz.
200 t-250 tl arasında satacakları oyunlarda cabası
ps vitanın çıkılş fiyatı 240 dolarlarda çıkmışken trde 1000 küsürleri görmüştü.

hemen alinlar zaten ya zengin olur yada af edersiniz biraz enayi olurE3 de bir kac oyunda belli olduki cocukluk hastalari var cihazlarin. 1 sene piyasada en az takip etmek lazim. ROD veya ps de YLOD gibi hastaliklar varmi olacakmi bakalim hele. 2ci tasarim modelide daha güzel olur diye düsünüyorum acikcasi. bu her zaman beta dir ilk cikdiginda. her generation da böyleydi bunda da farkli olacagini zanetmiyorum.
PS4 slim modeli, yada artik baska isimlemi olur, cikana kadar ben almayi düsünmüyorum acikcasi. senin verdigin süre az cok dogru yani bekleme süresi olarak.
Hacı oyunun ismi ne bide bu ps4 görüntüsümü
Hacı oyunun ismi ne bide bu ps4 görüntüsümü
Mac atmosferleri nasıl olucak acaba onu merak ediyorumZenginlik veya enayilik ile ne alakasi var yahu? Alette bir sorun cikarsa Sony onu hemen halleder zaten. Ben PS3'ü de hemen almistim. Sadece bir kere cd okuyucusu arizalanmisti ama onu da Sony hemen bedavaya tamir etmisti. 6 sene oldu hala ayni aleti kullaniyorum. Sirf 1-2 sene sonra 40-50 euro ucuza olacak diye beklemek cok sacma.
fiyat konusunda beklemek diye bir sey demedim ben acikcasi... vallahi ps de sorunsuz olduysa ne güzel ama ben daha öncede belirtigim gibi xbox360 kunlaniciyim.. bende cikdikdan sonra hemen almisdim ve tamam garantisini kunlandim ama baya gec geldigide olmusdu malesef hemde tam tamina 9 kereROD sorunuydu hemen hemen hepsi. yani ondan sonra dedim kendi kendime bidaha sla yeni cikinca almam bu tür cihazlari diye.
Xbox yaramaz, Sony bu tip konularda cok daha önde. Zaten Microsoft yeni Xbox'da da iyice abartmis. Hala online servise para istiyorlar, PS4'den daha pahali ve ikinci el oyunlari oynayamiyorsun. Bana cok fena cuvallayacaklar gibi geliyor. Akli basinda olan kimse Xbox One'u su sartlar altinda almaz.