- 22 Ocak 2010
- 52.284
- 33.648
- 3.073
Cevap: Sony PlayStation 4
sırf 2.el konusundan dolayı acık ara önde ps4
sırf 2.el konusundan dolayı acık ara önde ps4
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten ben almayida düsünmüyorum bu sartlarda xbox one u. ps4 her yönden hemen hemen tokadi vurmus durumunda M$ a. benim kendi derdim acikcasi Pad konusunda birazxbox padine baya alismisdim malesef. ps padindeki stickler cok uzak kaliyor . en azindan sagdaki digital yeri ile yer degise daha iyi olurdu. ha bide beklememin bide Ana nedeni aslinda baska
Anlayan anlasin burasini artik :lol:
Fifa haric pek oyun almam da![]()
bundan sonraki ps5 ve sayre cikarsa Virtuel Reality görnütüsü olarak cikar. 8-10 sene sonra. ondan sonradan da herhalde star trekdeki bir oda gibi olur...![]()

bundan sonraki ps5 ve sayre cikarsa Virtuel Reality görnütüsü olarak cikar. 8-10 sene sonra. ondan sonradan da herhalde star trekdeki bir oda gibi olur...![]()

PS uyumlu Xbox padlari var, onlar PS4'le de uyumlu olacaktir büyük ihtimal. Yanlis bilmiyorsam onlari USB girisine takabiliyorsun.
Benim de alacak oyunlarim fazla degil. FIFA, GTA ve belki de yeni Assassins Creed'i alirim herhalde.
+18 Oyunlar icin müspet gi gelisme olur.
not: ha bide beklememin bide Ana nedeni aslinda baska -> meinst modchip/laufwerk flashen?![]()
+18 Oyunlar icin müspet gi gelisme olur.
[GG]not: ha bide beklememin bide Ana nedeni aslinda baska -> meinst modchip/laufwerk flashen?[/GG]

bu bakis acidan bu sefer PS4 daha bi müspet secim olur.
PC ayarinda yapilis tarji var. Ayrica Xone da simdilik bu "internet-ve oyun kontrol olayi var..."
sevdim bu "müspet kelimesini"![]()
yapisi mod icin müspetir![]()
ama online kunlanima acisindan galiba yine sifda kalacagiz :sad007: devamli firmware update yaparak buna karsi engelemesini biliyor sony.
ben zaten fifa haric online oynamiyor. yani sif fifa icinde online olsun diyede mod an vaz gecemem ben![]()
fifa yida artik pc de oynacagiz yada ikinci cihaz mi bulurum sif onun icin ikinci elden . bakalim artik. zaten fifa14 next gen olmaz. fifa15 e kadarda daha coook var.

Kamera ve Move olayini hic girmediler.
Aslinda baya güzel ve keyfli birsey...Ama iste bu kamera ve move olayini "gercek oyuna adapte" etmeleri lazim.
mesela Wii (U) de güzel, ama oyunlar b.k ve görünüs kötü.
Gercek Oyun+NextGen Görünüs+Kamera&Move ---> Güzel olurr
vallahi kinect aldim 2 gün sonra satim yemin ediyorum. fazla hareket zararlidir :lol:
ben kanepede ayaklarimi haya uzatarak elimde pad...ohhh mis gibi. neymis o move kuv sinec kinec ya.![]()

Oyniyorsun baya yani Abi?
bu yas'da masllah güzel
Eski jenerasyon(cogunlukla Babalar) bizlere cogu zaman, ne oyun oyniyorsunuz fln , artik kücük cocuklar degilsiniz fln cakiyorlar...
![]()
Bunu sana hediye ederim, PS4 alirsan
[video=youtube;3mkq3VecuHM]https://www.youtube.com/watch?v=3mkq3VecuHM[/video]