Sony PlayStation 4

Cevap: Sony PlayStation 4

ben ön siparişi verdim :D

21.11.2013 tarihinde cikacakmis diye haberler dolasiyor. sun gazetesi reklam yapmis o tarihle ilgili .

Daha ps3'de oynamadığımız oyunlar var, ps4 4 sene sonra artık.

yoo, connections desem :-)

hm ola bilir. tek bir sorum var. pad nasıl ?! yani stickler nasıl ulaşma bakimin dan ve seyre. iyi diyorlar videolarda ama bide sana sorayım :D

ben xbox kullanıyordum hep ki oradaki Pad çok daha iyiydi benim acımdan.

Hacım netten siparişte te takılacak o zaman gümrüğe !! ??

Evet maalesef bu konuda bizim Gümrük Polisler cin gibi :SS: her konuda öyle olsalar ya ama orada para var nede olsa . ama sansin olursa geçer gümrükten. yani geçire bilenlerde var sorunsuz şekilde. biraz kumar isi yani :D

Evet maalesef bu konuda bizim Gümrük Polisler cin gibi :SS: her konuda öyle olsalar ya ama orada para var nede olsa . ama sansin olursa geçer gümrükten. yani geçire bilenlerde var sorunsuz şekilde. biraz kumar isi yani :D

gümrükle 1200-1500 tl olacak yani neredeyse ? o zaman yurt dışına ps4 almaya gidiyoruz, buna karışamazlar heralde :asd:

la sirf L3 ve R3 Sticklerindeki degisiklikler yüzünden PS4 alinir.

hm ola bilir. tek bir sorum var. pad nasıl ?! yani stickler nasıl ulaşma bakimin dan ve seyre. iyi diyorlar videolarda ama bide sana sorayım :D

ben xbox kullanıyordum hep ki oradaki Pad çok daha iyiydi benim acımdan.

tek bi sey söylim, L3 ve R3 eskisi gibi üstü top gibi yuvarlak degil, yani parmagin kaymaz. Stickler daha cok xboxun kine benziyor.

gümrükle 1200-1500 tl olacak yani neredeyse ? o zaman yurt dışına ps4 almaya gidiyoruz, buna karışamazlar heralde :asd:

:SS:

iyide yurt disinda mi kalacaksın ps4 ile :D elin sonunda o gümrükten geçirmen gerekiyor o aleti :D

ya kamyoncu arkadaslarin yokmu ?! bizim peder bazen yapıyor öyle :D

tek bi sey söylim, L3 ve R3 eskisi gibi üstü top gibi yuvarlak degil, yani parmagin kaymaz. Stickler daha cok xboxun kine benziyor.

benzemesi önemli değil. sag stick daha doğrusu çok daha önemli benim icin. ps de ortada kaldigi icin uzak kalıyordu biraz maalesef. ama bunda ortada olmasına rağmen uzatilmis kolari sayesinde o sorun ortadan kalkmis diyorlar. elde daha oturak şeklindeymiş yani. ya bir biz elimize alamadık su kolu :D

kolu cok merak ediyorum ben :D

Geri
Üst Alt