Sony PlayStation 4

Cevap: Sony PlayStation 4

:SS:

iyide yurt disinda mi kalacaksın ps4 ile :D elin sonunda o gümrükten geçirmen gerekiyor o aleti :D

ya kamyoncu arkadaslarin yokmu ?! bizim peder bazen yapıyor öyle :D

iyi de cep tel aldık gümrük buna da mı el koyacak hadi ps4 kutuda belli :) telefon vs.. ufak kutuda bu nasıl gözden kaçıyor ? bu oyunu bozmalıyız :asd:

benzemesi önemli değil. sag stick daha doğrusu çok daha önemli benim icin. ps de ortada kaldigi icin uzak kalıyordu biraz maalesef. ama bunda ortada olmasına rağmen uzatilmis kolari sayesinde o sorun ortadan kalkmis diyorlar. elde daha oturak şeklindeymiş yani. ya bir biz elimize alamadık su kolu :D

kolu cok merak ediyorum ben :D

yeni kol, dis görünümün aksine cok iyi. Dis görünümü tabi ki rezalet ama önemli olan ele oturmasi ve ergonomik olmasi.

iyi de cep tel aldık gümrük buna da mı el koyacak hadi ps4 kutuda belli :) telefon vs.. ufak kutuda bu nasıl gözden kaçıyor ? bu oyunu bozmalıyız :asd:

ya kardeş ..cep telefonu nasil kontrol edecekleri ki :) cep telefonlara bir şey yapmıyorlar. herkesde cep var belinde. yurt disindan aldigini nereden bilsin adam. ama tv olsun buda da ps olsun gümrük damgası vuruluyor. Tv ye TRT damgası vuruluyor gümrükte. tecrübemiz oldu maalesef bu konuda :asd:

ha cep telefonda karsına bir Şerefsiz gümrükçü cikip bunu fatura sini göre bilirmiyim de diye bilir yani :D

ama genelikle yapmıyorlar. isin içinden cikamazlar yoksa. herkesde cep var hemen hemen.

yeni kol, dis görünümün aksine cok iyi. Dis görünümü tabi ki rezalet ama önemli olan ele oturmasi ve ergonomik olmasi.

hm ben görüntü olarak beğendim nedense :D

ya ele yatkın olsun da ve seyre. bir şey benzemesine gerek yok. ben öyle şeylere takılmam pek.

ya kardeş ..cep telefonu nasil kontrol edecekleri ki :) cep telefonlara bir şey yapmıyorlar. herkesde cep var belinde. yurt disindan aldigini nereden bilsin adam. ama tv olsun buda da ps olsun gümrük damgası vuruluyor. Tv ye TRT damgası vuruluyor gümrükte. tecrübemiz oldu maalesef bu konuda :asd:

ha cep telefonda karsına bir Şerefsiz gümrükçü cikip bunu fatura sini göre bilirmiyim de diye bilir yani :D

ama genelikle yapmıyorlar. isin içinden cikamazlar yoksa. herkesde cep var hemen hemen.

hayırlısıyla PS 4 edineceğiz :asd:

hm ben görüntü olarak beğendim nedense :D

ya ele yatkın olsun da ve seyre. bir şey benzemesine gerek yok. ben öyle şeylere takılmam pek.

aynen, görüntü pek önemli degil ister ... tövbe tövbe :D

ele yatkinligi acisindan baya iyi bence... tabi daha tam deneyemedim, bi ara yine bakarim...

aynen, görüntü pek önemli degil ister ... tövbe tövbe :D

ele yatkinligi acisindan baya iyi bence... tabi daha tam deneyemedim, bi ara yine bakarim...

her neyse... inşallah gta 5 ide ps4 icin cikartilar. fifa 14 pek next gen olacagini zanetmiyorum ama acikcasi.

watch dogs , Assassin's Creed IV: Black Flag ve DriveClub ilk alirim büyük ihtimalde. killzone demosunu bakmam lazım. shooter pek sevmem aslında.

tekken nasıl olacak acaba, zaten 3d de çığır açtı, ps4 de mükemmel olur :ayatollah:

real time interface enfes olmuş

[video=youtube;7s32Q7MxvH0]https://www.youtube.com/watch?v=7s32Q7MxvH0&feature=youtu.be[/video]

neye göre kime göre hacı ya senaryo oyun dinamikleri muhteşem ya

AW: Sony PlayStation 4

şimdi baktımda mousela klavye desteği yokmuş yine :(

şu fps oyunlarını gamepadle nasıl oynuyolar anlamıyorum.ben cod aldım oynayam dedim çıldırdım yani.

50euro ya converter aldim bi alet, takiyorsun ps3'e ardindan iki usb girisi oluyor orayada klavye ve fareyi ve bilgisayarda oynar gibi oynuyorsun...

Aletin tam ismi aklima gelmiyor Google'da bi arastir muhakkak bulursun olmadi bana yaz bi bakarim

Güzel bir senaryosu varmış Beyond'un.

hepsi iyi guzel de online oyun icin aylik para vermek sacmalik yav

Ynt: Sony PlayStation 4

Ameleler dolusmaz, ne guzel. Ayrica daha kaliteli olacak.

Tapatalk kullaniyom

Geri
Üst Alt