Sony PlayStation 4

Cevap: Ynt: Sony PlayStation 4

Ameleler dolusmaz, ne guzel. Ayrica daha kaliteli olacak.

Tapatalk kullaniyom

aynen. onlien servisi cok daha iyi olmasi icin mecbur ücretli olmasi gerekir. gekai cloud systemide gelecek ki ordan eski ps3 oyunclaridan yükleye biliriz.

eski xbox cu olarak benim icin sorun acikcasi. hem ayda 1 tane oyun bedava veriliyormus galiba sony den.

Cevap: Sony PlayStation 4

plastik mermi atan airsoft replikalar geçiyor o nasıl geçmedi yaw :)

oha yani.. ya gecirte bilirsin tabiki ama konteol etikleri zaman biraz zor olur . o airsoft silah olarak geciyormu bilmiyorum ama onu görmüs olsalardi herhalde biraz daha sert müdahele yasaya bilirdin

Ynt: Sony PlayStation 4

5 dolar aylik ve plus avantjlari. Yemede yaninda yat

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

sony de apple gibi şerefsiz bir kurum. ps2 çıkardı sonra slim ps3 cıkardı sonra slim ps4 gene öküz gibi bir kasayla cıkardı 1 2 sonra slim diye çıkarır aynı iphone gibi 4 cıkarır 1 sene sonra 4S.

oha yani.. ya gecirte bilirsin tabiki ama konteol etikleri zaman biraz zor olur . o airsoft silah olarak geciyormu bilmiyorum ama onu görmüs olsalardi herhalde biraz daha sert müdahele yasaya bilirdin

hiç alakası yok. :) airsoft paintbal gibi oyuncak silah.zaten kutuyu falan acıp bakıyolar.bazı gümrük engel cıkarıyor emniyete dilekçe veriyorsun gene alıyorsun oyunacgı :) airsoft silah olarak gecmıyor kanunda yoksa geçirmezler :)

Ynt: Sony PlayStation 4

sony de apple gibi şerefsiz bir kurum. ps2 çıkardı sonra slim ps3 cıkardı sonra slim ps4 gene öküz gibi bir kasayla cıkardı 1 2 sonra slim diye çıkarır aynı iphone gibi 4 cıkarır 1 sene sonra 4S.

Yani? Hddsi artiyo sadece. Ne istedigini biliyorsan sorun yok kardes. Ps3 ilk gunlerde aldm ve hic pisman olmadim

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

hiç alakası yok. :) airsoft paintbal gibi oyuncak silah.zaten kutuyu falan acıp bakıyolar.bazı gümrük engel cıkarıyor emniyete dilekçe veriyorsun gene alıyorsun oyunacgı :) airsoft silah olarak gecmıyor kanunda yoksa geçirmezler :)

hm bilmiyordum. saol bilgilendigin icin. ögrenmenin yasi yok :D

Cevap: Ynt: Sony PlayStation 4

Yani? Hddsi artiyo sadece. Ne istedigini biliyorsan sorun yok kardes. Ps3 ilk gunlerde aldm ve hic pisman olmadim

dediğin gibi hdd artırıp kasayıp inceltip satıyolar :) maksat ömrü uzasın

PS4 manyak geliyor ama ciddiden. 5-6 ayda gecmez simdi :SS:

dead rising 3 xbox one için özel olacakmış, oyun öncekilere göre biraz daha farklı ve güzel gibi, keşke ps 4 e de gelseydi :asd: neyse :b5:

AW: Sony PlayStation 4

399 Euro diyolar ön satışta.

Baya tuzlu geldi.

Bu fiyat düşermi arkadaşlar?

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

nesi tuzlu çok makul fiyat. 1 yıl düşmez zaten

Cevap: AW: Sony PlayStation 4

399 Euro diyolar ön satışta.

Baya tuzlu geldi.

Bu fiyat düşermi arkadaşlar?

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

2 belki 3 sene sonra düser. ben fiyatin yükselmesini bile bekliyorum acikcasi ilk cikdikdan sonra. muthis ön siparisler var su an amazon cikartigi istatisklere inanirsak. Dakikada 2500 cihaz ön siparis veriliyormus :SS:

yani xbox one ve ps4 beraber . ama ortalamadir bu herhalde cünkü cok fazla geldi bana. günde 3.6 milyon cihaz yapar.

dead rising 3 xbox one için özel olacakmış, oyun öncekilere göre biraz daha farklı ve güzel gibi, keşke ps 4 e de gelseydi :asd: neyse :b5:

ya sacma bir oyun zaten. hikayesi yani sacmalikdan öte bir sey degil. ama seven kitle var yinede...

Publisger bu bölümde M$ oldugu icin biraz zor Ps4 de cikmasi :)

Geri
Üst Alt