Sony PlayStation 4

bugün sevgilim hediye etti lan, çocuğum olmuş gibi sevindim :D hatta kızı unuttum bi ara, ayrılma aşamasına geldik :D

[attachment=7961:download (1).jpg]

:)

Ekli dosyalar

• download (1).webp
    download (1).webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 221
daha alınabilir değil oyunlar düşük kalite çıkıyor ve zevksiz. Yüksek puanlı oyunlar çıksın da öyle alınır anca.

bimeks ps4 kaynıyor ama 1550 küsur lira. almak isteyen enayilere duyurulur.

@Çağatay Arslan'a yine koydum yine koydum
9u9u3aqu.jpg

[attachment=8089:uploadfromtaptalk1393171748684.jpg] @Berat YESİR 'e iyi koydum

-Tapatalk-

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1393171748684.webp
    uploadfromtaptalk1393171748684.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 148
allahın looseri

cskaya karşı panayı aldırttın yalvardın al diye

ağlayacaksan oynamıyayım

sadece killzone var onun için alınmaz bence biraz daha beklemek lazım

Infamous second son çıkacak 1 ay sonra, haftaya thief cıkıyor ama o zaten multi platform oyunu. Bu sene dying light, evil within, watchdogs , the division, witcher3 ve belki order oyunlar la cremé a la cremé oyunları olacakdır ps4 için , benim için. Özelikle dying light ve evil within muthiş gameplay videolarını izlersek youtoubede. Korku survivol oyunlarını tek geçerim

Infamous second son çıkacak 1 ay sonra, haftaya thief cıkıyor ama o zaten multi platform oyunu. Bu sene dying light, evil within, watchdogs , the division, witcher3 ve belki order oyunlar la cremé a la cremé oyunları olacakdır ps4 için , benim için. Özelikle dying light ve evil within muthiş gameplay videolarını izlersek youtoubede. Korku survivol oyunlarını tek geçerim

çoğu ps3 e çıkacak be fatih ps4 ün kendine has fark yaratıcı oyunları beklemek lazım mesela uncharted 4, infamous da bir nebze dediğin gibi

çoğu ps3 e çıkacak be fatih ps4 ün kendine has fark yaratıcı oyunları beklemek lazım mesela uncharted 4, infamous da bir nebze dediğin gibi

Tespitinde haklısında ama ben gta 5 i halen almadım şimdiye kadar next gen de cıkacak diye. Görüntü konusunda baya fark var ve olacakdır pc yı bir kenera koyarsak tabiki.

Pc ilede oyun oynayan nirisi hiç olmadığıma göre ps4 için ne cıkıyorsa iyidir. Tabiki her oyunda iyi değil. Wolfenstein the new order ile mad max i beğenmedim. Order ki oda sadece ps4 exklusiv emin değilim. Hikayesi pek hoşuma bitmedi şimdiye kadar. Herkez kendisi ksrar vermeli kendine göre sonucta tabiki neyin iyi okup olmadığına.

[attachment=8545:eoRO27.jpg]

fiyati cok uygun türkiye'de olsam aninda alirdim. 420 euroya geliyor, avrupaya göre 20 euro fark var sadece. ben burada hala bulamadim.

Ekli dosyalar

• eoRO27.webp
    eoRO27.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 88
Geri
Üst Alt