Sony PlayStation 4

o centerler falan hepsi yalanmis. sony almanya konusunda ciddi ciddi batirdi. kac ay oldu hala hicbir yerde yok saka gibi.

sadece almanyada degil....dünya üzeri cok zor bulunuyor...Japonyada bile daha yeni cikti PS4.....birde bana Türkiye demeyin....Almanyaya göre cok pahali orada......

Ben aldım icinden cıkan bir kulaklık var bit pazarında satılanlar daha kaliteli

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teknosa, d&r, hepsisony gibi sitelere garantili ps4'ler gelmiş. Almak isteyen varsa bıyırsın. 1549tl

Hediye ps4'üm geliyor hüloooooğğğğğğğ

Hemen fifa14 ve second son siparişi çaktım. Second son'u bir an önce bitirip watch dogs çıktığında onunla takaslarım.

Ve oyunlar gelir. Sırada ps4 var o da yarın veya yarından sonra elimde.

sagutasy.jpg

Bu yaz çıkıyor
y8u2a6ub.jpg

PS3 için aldım PS4 içinde alıcam.....Bu oyuna her kuruş değer

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

[attachment=9710:2014-04-23-336.jpg]

hayaldi gercek olduuuuuuuuu

sonunda benim de ps4'üm oldu :D :D :D

Ekli dosyalar

• 2014-04-23-336.webp
    2014-04-23-336.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 350
o zaman beraber oynayak bakalim belki beni yenersin :D

benim yeni controllere alismam gerekiyor :asd:

Büyük travma geçirdim Bir daha fifa'ya elimi sürmem. :asd: zaten uzun zamandır oynamıyordum, bir hevesle aldık onda da acımasızca koyup geçtiler. Bayağı acemiymişim onu anladım. :asd:

bu playstation 4 alınca çip taktırıp 5 liraya oyun alabiliyoz mu ? ( cidden)

bu playstation 4 alınca çip taktırıp 5 liraya oyun alabiliyoz mu ? ( cidden)

Konsol daha yeni hocam ne çipi? İlk başta 100 liraya ikinci el oyun alıyorsun, bitirince takasa giriyorsun. +10 -10veya kafa kafaya takaslayıp geçiyorsun. Zaten plus alınca sony her ay sana oyun veriyor. O yüzden sıkıntı olmuyor. Gerçi şu aralar oyun olmadığı için contra tarzı oyunları kaktırıyorlar ama 3-4 ay sonra sağlam oyunlar vermeye başlarlar.

Konsol daha yeni hocam ne çipi? İlk başta 100 liraya ikinci el oyun alıyorsun, bitirince takasa giriyorsun. +10 -10veya kafa kafaya takaslayıp geçiyorsun. Zaten plus alınca sony her ay sana oyun veriyor. O yüzden sıkıntı olmuyor. Gerçi şu aralar oyun olmadığı için contra tarzı oyunları kaktırıyorlar ama 3-4 ay sonra sağlam oyunlar vermeye başlarlar.

Plus deyince önümüzdeki ay PS3 için PES2014 var :)

Plus deyince önümüzdeki ay PS3 için PES2014 var :)

Al işte. Biz de ps4'de contra oynayalım. Hayır arkadaş bir de marka fanatikliği yapıyorlar ona tav oluyorum. Herifler dalga geçer gibi contra veriyor, fanatikler ben öldüm, bittim, miklemmel bir oyun, ayakta titreyerek kendimden geçtim falan diyorlar. Mal mıdır nedir millet. :asd:

Geri
Üst Alt