Sony PlayStation 4

Benim kuzene nescafe kampanyasından ps4 çıkmış, o araba için yollamıştı ama araba değil de ps4 çıkmış hiç arası yok konsolla falan ondan almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz aleti cart curt bozulan bir şey değil demi? Boşuna para vermeyelim

Ne kadara satacağına bağlı.

:DD idare eder, 3 tane alip sati verdim 4. sunu de evde tuttum.. Onu da kardeslerim kullaniyor, bende bitane kendime almak istiyorum da, simdilik bekliyorum cunku zamani degil, yakinda evlilik / yeni ev falan var ondan sonra alirim diye dusunuyorum (para artarsa :p)

Bekle bekle daha oyun yok zaten.

Alamanya'yı bilmem ama türkiye'de alıcıs çok. Donanımhaber'de tek hak, çift hak satışları yapılıyor oyunların. Hadi sende para yatırması sıkıntı desek, takasa girersin olur biter.

bizim burada hepsi kutu üzeri oluyor, hic hesap satin alani görmedim. türkiye'de olsam alirdik bak, gittigidiyor'dan almak yerine daha ucuza gelirdi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZiHAWATRUnU[/media]

:ka21: graphics

Benim kuzene nescafe kampanyasından ps4 çıkmış, o araba için yollamıştı ama araba değil de ps4 çıkmış hiç arası yok konsolla falan ondan almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz aleti cart curt bozulan bir şey değil demi? Boşuna para vermeyelim

500'e al 1400-1500 arasina sat.

500'e al 1400-1500 arasina sat.

Yav zaten kendisi satabilir o fiyata paraya ihtiyacı var ama yinede benim oyun moyun oynadığımı bildiği için bana sordu bende 1 milyar veririm dedim, parayı peşin vereceğim için öyle kırılgan bozulma ihtimali yüksek bir makineyse hiç bulaşmayayım diyorum onun için sormuştum yoksa niyetim kuzenimi kazıklamak değil yani :D Aletten memnunmusun sen ps'e özel iyi oyunlar varmı veya çıkacak mı? Grafik falan çok önemli değil zaten grafiğin hasını pc'de görüyoruz eğlenceli-keyifli oyunları olsun ve genel olarak sağlam bir alet olsun yeterli benim için.

Yav zaten kendisi satabilir o fiyata paraya ihtiyacı var ama yinede benim oyun moyun oynadığımı bildiği için bana sordu bende 1 milyar veririm dedim, parayı peşin vereceğim için öyle kırılgan bozulma ihtimali yüksek bir makineyse hiç bulaşmayayım diyorum onun için sormuştum yoksa niyetim kuzenimi kazıklamak değil yani :D Aletten memnunmusun sen ps'e özel iyi oyunlar varmı veya çıkacak mı? Grafik falan çok önemli değil zaten grafiğin hasını pc'de görüyoruz eğlenceli-keyifli oyunları olsun ve genel olarak sağlam bir alet olsun yeterli benim için.

alet sorunsuz calisiyorsa al yani o fiyata sudan ucuz. bi de garantisi varsa tadindan yenmez yani. ps4 icin baya güzel özel oyunlar yolda. uncharted, the last of us, beyond two souls gibi ve bircok baska oyun gibi. su anda piyasada pek oyun yok ama yine de seni eglendirecek bir seyler bulabilirsin. fifa, nba, infamous, killzone gibi ya da gelecek ay cikacak olan watch dogs gibi.

Garantisi varsa 1000tl çok güzel fiyat. Sorun kısmına gelecek olursak, bazı cihazlar mavi ışık hatası veriyor, onuda garantiden değiştiriyorlar.

third person shooter degil mi bu? cikis tarihi 2015 diyorlar, baya var yani. hikayesi güzelse bunu da denerim bakam.

evet oyleymis, galiba cok kisi alir gibime geliyor.. zaten guzel oyunlarin cogu bu sene sonu ve 2015 de cikacak..

Beyler birisiyle takasa gireceğim ama sizede bi şeettikten sonra şeedeyim dedim.

Ben çocuğa kutulu türkçe second son ve 70 gayme nakit vereceğim, çocukta bana şu oyunların bulunduğu iki hakkıyla beraber psn hesabını verecek.

Tomb Raider DE

Nba 2K14

Lego Marvel

MGS V Ground Zeroes

Injustice Gods Among Us

Niideyim gireyim mi takasa? He ayrıca hesabın secondary hakkınıda satıp maliyeti düşürmeyi planlıyorum.

Beyler birisiyle takasa gireceğim ama sizede bi şeettikten sonra şeedeyim dedim.

Ben çocuğa kutulu türkçe second son ve 70 gayme nakit vereceğim, çocukta bana şu oyunların bulunduğu iki hakkıyla beraber psn hesabını verecek.

Tomb Raider DE

Nba 2K14

Lego Marvel

MGS V Ground Zeroes

Injustice Gods Among Us

Niideyim gireyim mi takasa? He ayrıca hesabın secondary hakkınıda satıp maliyeti düşürmeyi planlıyorum.

mgs cöp, injustice bilmiyorum, digerleri cok iyi ama. ücü de infamous'den daha iyi oyun. bence hemen takas et, pisman olmazsin. sirf tomb raider yeter zaten. :D

mgs cöp, injustice bilmiyorum, digerleri cok iyi ama. ücü de infamous'den daha iyi oyun. bence hemen takas et, pisman olmazsin. sirf tomb raider yeter zaten. :D

Zaten second son'u bitirdim öylece yatıyor evde. Diğer oyunların hiçbirini de oynamadım. Artı secondary hesabı 100 gayme civarı satmayı planlıyorum ki, 5 oyun olduğu ve 100 gayme olduğu için kolayca satarım diye düşünüyorum. Oyunları bitirince de diğer hesabı satıp parayı çıkarırım. Harbiden iyi olur la alayım ben bunu.. :asd:

oyunlari alir almaz direk tomb raider'e basla haci, aksiyona doyacaksin. :D

Tomb Raider DE

Nba 2K14

Lego Marvel

MGS V Ground Zeroes

Injustice Gods Among Us

Lego marveli tafsiye ede bilirim. Nba veya tombraider arasında zorlanırım ama tomb raider 4 yılda bir çıkıyor.

Bir kac ay sonra nba2k15 cıkar zaten.

Geri
Üst Alt